Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 4+1 haftalık hamileyim bembayaz bazen krem kıvamında bazen süt gibi akıntım oluyor normal mi sizceGebelikte genellikle bembeyaz renkte oluyor o akıntı üşütmüş olabilirsiniz belki yada idrar yolu enfeksiyonu vs ama şüphe duyuyorsanız bir test yapın
ben iki gebelik geçirdim biri düşük oldu şuanki sağlıklı 17. Haftamdayım ikisinde de bembeyaz akıntım olmuştu bir süre devam etti beyaz krem renklerde kesildi şuanda da mesela sarı yeşil renklerde geliyor üşüttüğüm içinMerhaba ben 4+1 haftalık hamileyim bembayaz bazen krem kıvamında bazen süt gibi akıntım oluyor normal mi sizce
Hayır herhangi bir enfeksiyonum yok çok sarı gıbı degıl ama yoğunGebelikte genellikle bembeyaz renkte oluyor o akıntı üşütmüş olabilirsiniz belki yada idrar yolu enfeksiyonu vs ama şüphe duyuyorsanız bir test yapın
Sarı akıntı idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabiliyorKızlar merhaba adetime 4 gün var fakat tualete gittiğimde afedersiniz sumuk gıbı uzayan sarıya yakın akıntı gördüm 1 yıldır evliyim ilk defa görüyorum ve bel ağrım var hamilelik belirtisi olabilir mi
yakınınızda eczane varsa bence test alıp yapın rahat etsin içiniz kendim ve çoğu kişiden duyduğum kadarıyla bembeyaz yada kırık beyaz kreme yakın oluyor akıntıHayır herhangi bir enfeksiyonum yok çok sarı gıbı degıl ama yoğun
Size özelden atsam yanlış olur mu acabayakınınızda eczane varsa bence test alıp yapın rahat etsin içiniz kendim ve çoğu kişiden duyduğum kadarıyla bembeyaz yada kırık beyaz kreme yakın oluyor akıntı
Ama herhangi bir yanma kaşıntı vs yokki enfeksiyon olsa ben hemen anlarım bir kere geçirmiştim çünkğ belim ağrıdı birden ve bu akıntı geldi hala bel ağrım devam ediyorSarı akıntı idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor
Yani atın bakayım atılıyorsa ama bence şuan en iyisi gidip bir test alıp yapmanız başka bir belirtiniz var adetinize 4 gün varmış test yapın benceSize özelden atsam yanlış olur mu acaba
4 gün var 1 haftadır bel ağrım var ovulasyon takıpi de yaptım inşallah hamileyimdirYani atın bakayım atılıyorsa ama bence şuan en iyisi gidip bir test alıp yapmanız başka bir belirtiniz var adetinize ne kadar var
Her zaman yanma kaşıntı yapmayabiliyor benim de akıntım vardı sarı şeklinde geldi birkaç kez sonradan kaşıntı başladı. Şüpheniz varsa test yapın gönlünüzce olsun inşallahAma herhangi bir yanma kaşıntı vs yokki enfeksiyon olsa ben hemen anlarım bir kere geçirmiştim çünkğ belim ağrıdı birden ve bu akıntı geldi hala bel ağrım devam ediyor
İşte her enfeksiyonda kaşıntı yanma vs olmuyor ben idrar verdim enfeksiyon var mesela ama kaşıntım yanmam yok akıntım var bir sarı bir yeşil geliyo üşüttüğüm için ondan sadece akıntıla nir şey denmez siz dediğim gibi bir test alıp yapın çıkmazsa eğer adetinizi beklersiniz ben şuanki gebeliğimi adetime 1 hafta varken öğrendimAma herhangi bir yanma kaşıntı vs yokki enfeksiyon olsa ben hemen anlarım bir kere geçirmiştim çünkğ belim ağrıdı birden ve bu akıntı geldi hala bel ağrım devam ediyor