• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı!

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
556
154
18
24
Kızlar merhaba adetime 4 gün var fakat tualete gittiğimde afedersiniz sumuk gıbı uzayan sarıya yakın akıntı gördüm 1 yıldır evliyim ilk defa görüyorum ve bel ağrım var hamilelik belirtisi olabilir mi

Gebelikte genellikle bembeyaz renkte oluyor o akıntı üşütmüş olabilirsiniz belki yada idrar yolu enfeksiyonu vs ama şüphe duyuyorsanız bir test yapın

Gebelikte genellikle bembeyaz renkte oluyor o akıntı üşütmüş olabilirsiniz belki yada idrar yolu enfeksiyonu vs ama şüphe duyuyorsanız bir test yapın
Merhaba ben 4+1 haftalık hamileyim bembayaz bazen krem kıvamında bazen süt gibi akıntım oluyor normal mi sizce

Merhaba ben 4+1 haftalık hamileyim bembayaz bazen krem kıvamında bazen süt gibi akıntım oluyor normal mi sizce
ben iki gebelik geçirdim biri düşük oldu şuanki sağlıklı 17. Haftamdayım ikisinde de bembeyaz akıntım olmuştu bir süre devam etti beyaz krem renklerde kesildi şuanda da mesela sarı yeşil renklerde geliyor üşüttüğüm için

Kızlar merhaba adetime 4 gün var fakat tualete gittiğimde afedersiniz sumuk gıbı uzayan sarıya yakın akıntı gördüm 1 yıldır evliyim ilk defa görüyorum ve bel ağrım var hamilelik belirtisi olabilir mi
Sarı akıntı idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor

Sarı akıntı idrar yolu enfeksiyonu belirtisi. Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor
Ama herhangi bir yanma kaşıntı vs yokki enfeksiyon olsa ben hemen anlarım bir kere geçirmiştim çünkğ belim ağrıdı birden ve bu akıntı geldi hala bel ağrım devam ediyor

Ama herhangi bir yanma kaşıntı vs yokki enfeksiyon olsa ben hemen anlarım bir kere geçirmiştim çünkğ belim ağrıdı birden ve bu akıntı geldi hala bel ağrım devam ediyor
Her zaman yanma kaşıntı yapmayabiliyor benim de akıntım vardı sarı şeklinde geldi birkaç kez sonradan kaşıntı başladı. Şüpheniz varsa test yapın gönlünüzce olsun inşallah

İşte her enfeksiyonda kaşıntı yanma vs olmuyor ben idrar verdim enfeksiyon var mesela ama kaşıntım yanmam yok akıntım var bir sarı bir yeşil geliyo üşüttüğüm için ondan sadece akıntıla nir şey denmez siz dediğim gibi bir test alıp yapın çıkmazsa eğer adetinizi beklersiniz ben şuanki gebeliğimi adetime 1 hafta varken öğrendim

Back
X