akıntı

fresa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
2.447
948
363
İstanbul
merhaba bende akıntı var ve kotu kokuyo bunu anneme ablama halalarıma sordugumda onlarda da var mıs acaba sebebı nedır neden olur nasıl gecer camasırım hıc temız kalmıyo artık sınır olmaya basladım nasıl gecer yardımcı olcagınıza ınanıyorum

hijyen açısından özel bölge temizleyiciler ile temizleyebilirsin canım. banyodan sonra mesela vajinal bölge temizlik ürünleri var akıntı için olmasa bile genelde kullanmanı tavsiye ederim

günlük ped kullanmanı öneririm bendede aynı problem var daha çaresini bulamadım....

gunluk ped tahrıs yapıyo vajınal urunler yerıne sureklı kagıt mendılle o bolgeyı kuru ve temız tutmaya calısıyorum cok buyuk bı olasalıkla iltihap sebebi

merhaba bende akıntı var ve kotu kokuyo bunu anneme ablama halalarıma sordugumda onlarda da var mıs acaba sebebı nedır neden olur nasıl gecer camasırım hıc temız kalmıyo artık sınır olmaya basladım nasıl gecer yardımcı olcagınıza ınanıyorum

selam geçmiş olsun. öncelikle akıntınız sizi rahatsız ettiği için mutlaka jinekolog tarafından görülüp ihtiyaca göre tedavinizin yapılması gerekir. çünkü her akıntının nedeni farklıdır ve dolayısıyla da tedavisi. sevgiler.

bekar oldugum ıcın muayene olmayı dogru bulmuyorum kız kardesımde ıltıhap sıkayetıyle bı kadın dogum uzmanının evlı bayanlara yapılan muayenesıyle karsılastı ve aynı olaya bende maruz kalmak ıstemıyorum tepkım cok kotu olur cunku

bekar oldugum ıcın muayene olmayı dogru bulmuyorum kız kardesımde ıltıhap sıkayetıyle bı kadın dogum uzmanının evlı bayanlara yapılan muayenesıyle karsılastı ve aynı olaya bende maruz kalmak ıstemıyorum tepkım cok kotu olur cunku

bekar bayanları muayene ederken spekulum zaten kullanılamaz. canınızı yakmadan adet görebildiğiniz yerden kulak çöpüne benzer bir aletle vajinal kültürünüz yapılır. doktora gidip gitmemek elbette sizin seçiminiz. geçmiş olsun tekrar.

doktora gitmezseniz nasıl tedavi olacaksınız? hangi ilacı alacağınızı nasıl bileceksiniz?

tesekkur ederım doktor hanım ıyı calısmalar

Back
X