akıntı

gebeliğimin basından beri bende de akıntı var fakat bende ki beyaz akıntı normalmiş diyorlar ama sarı akıntı için bilemiyorum bence uzun sürerse dr sormak gerekir

dün beyaza döndü şükür ama idrar tahlili isteycem cmt kontrole gittiğimde...teşekkür ederim kızlarr

bana doktor, sarı akıntı olabilir demişti. benim de sarı ama idrar yollarında problem de çıktı. şimdi kültür sonucunu bekliyorum.

selam arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim.ve bu süreçte kırmızı kahverengi kanamalarım oldu 2 kere hastaneye yattım ve hergün progestan diye bi iğne oluyorum...mesela 1 2 gün olmuyo bebeğime tam alışıyorum bnimsiyorum ama kanamam olunca başa dönüyorum erken sevindin diyorum bu kanamalar psikolojimi gerçekten bozdu...benim gibi olan arkadaşla var mı? oldumu , geçtimi, ne zaman geçti ya da hiç geçmedi mi?

dün beyaza döndü şükür ama idrar tahlili isteycem cmt kontrole gittiğimde...teşekkür ederim kızlarr

benimde hamile kaldığımdan beri inanılmaz akıntım var ama takmadım hiç bazen rengi beya bazen koyulaşıyor bende mi tahlil yaptırsam?

Back
X