- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cnm bende ilk defa oldu böyle yada daha önce farketmemişte olabilirim hamile değilim cnm . Ama istiyoruz inşallah oluradet donemine yakın oluyor normalde hamilemisiniz siz
ama hamilelik belirtilerinde de akıntı geciyor insallah sizinki hamileliktendir:)Anladım cnm bende ilk defa oldu böyle yada daha önce farketmemişte olabilirim hamile değilim cnm . Ama istiyoruz inşallah olur![]()
Ayy inşallah öyledir bu belirtiler çok benzermiş zaten ayırt etmek zor .ama hamilelik belirtilerinde de akıntı geciyor insallah sizinki hamileliktendir:)
İnşallah benimde hamileliktirAdete yakin akintim olmuyordu. Hamile olunca adetime yakin akintim oldu adet oldum saniyordum sık sık kontrole gidiyordum. kasik agrim oldu birde .
Cnm senin bat ne zamann pekiBenim de akıntım var normalden fazla ins hamilelik belirtisidir :) batıma daha var.
Peki akıntın nasıldı benim dün beyaz bugün şeffaf ve çok gelmişti . Kasık Ağrı'larımda olduAdete yakin akintim olmuyordu. Hamile olunca adetime yakin akintim oldu adet oldum saniyordum sık sık kontrole gidiyordum. kasik agrim oldu birde .
Ama hamile olabilirsin canım bende de aynı senin ki gibi oldu ben adet oldum.sanip pet ile lavaboya gidiyordum birşey yok.akinri var 10gun böyle oldu sonra test yaptım.pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim 5 haftalık hamile oldum bence test yao derimAnladım cnm bende ilk defa oldu böyle yada daha önce farketmemişte olabilirim hamile değilim cnm . Ama istiyoruz inşallah olur![]()
İnşallah cnm darısı başıma seninde Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBenim bata yakın gelirdi sarı gibi. Bu kez şeffaftı. İhtimal vermedim ama hamileyimhatta geceleri kasıklarıma kramp giriyordu bende adete yakın diye düşünürdüm ama bebekmiş.. İnşallah hamilesindir..
İnşallah cnm çok karışık oldum bu ay yani akıntı konusunda. Dün beyaz renkte gelmiş akşam şeffaf bu sabah ta su gibi akmış Regl oldum sandım hatta . Yani sürekli değil ara ara oldu . O yüzden beklemek istedimAma hamile olabilirsin canım bende de aynı senin ki gibi oldu ben adet oldum.sanip pet ile lavaboya gidiyordum birşey yok.akinri var 10gun böyle oldu sonra test yaptım.pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim 5 haftalık hamile oldum bence test yao derim
Senin sürekli mi oldu yoksa arada mı olduAma hamile olabilirsin canım bende de aynı senin ki gibi oldu ben adet oldum.sanip pet ile lavaboya gidiyordum birşey yok.akinri var 10gun böyle oldu sonra test yaptım.pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim 5 haftalık hamile oldum bence test yao derim
Bu arAda Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinAma hamile olabilirsin canım bende de aynı senin ki gibi oldu ben adet oldum.sanip pet ile lavaboya gidiyordum birşey yok.akinri var 10gun böyle oldu sonra test yaptım.pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim 5 haftalık hamile oldum bence test yao derim
Sari degil cok oldu benim ama sari degildi acik renkPeki akıntın nasıldı benim dün beyaz bugün şeffaf ve çok gelmişti . Kasık Ağrı'larımda oldu
Bakalım bende sonuç ne olacak Allah büyük Zaman'ı gelicek inşallah hamileliği banada nasip eder inşallah çok sağolun kızlar cevaplarınız içinSari degil cok oldu benim ama sari degildi acik renk
İnsallah canim. Vakti saati geldiginde Allah nasip eder. Adetin kacgunde bir.yumurtlamadan 16 gun sonra ogrendim testte adetime vardi. 35 gun bir bazen ustu oluyordumBakalım bende sonuç ne olacak Allah büyük Zaman'ı gelicek inşallah hamileliği banada nasip eder inşallah çok sağolun kızlar cevaplarınız için
Benim de korunmayıbıraktıktan beri düzensiz hep ileri atıyor 35 gün ü buluyor ;( bu ay bu yüzden ovülasyon testine başlıcam çünkü anlayamıyorum yumurtlama tarihimi ;(İnsallah canim. Vakti saati geldiginde Allah nasip eder. Adetin kacgunde bir.yumurtlamadan 16 gun sonra ogrendim testte adetime vardi. 35 gun bir bazen ustu oluyordum