Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal canim sonra sonra geçiyor :)cok fazla akıntım var ama bazen cok azalıyor hic gelmiyor bu normalmi bazen cok fazla ıpıslak oluyor suanda hic yok mesela
ufacık bir degisiklikde acaba normalmi diye korkuyorum bir sey daha sorayım:) bugun biraz yurudum yurudukten sonra eve geldim koyu sarı akıntı vardı yurudugum icin olabilirmi korkulcak birseymi acabaÇok normal canim sonra sonra geçiyor :)
Yürümnle alakalı olduğunu sanmıyorum ya bn yatsamda yurusemde hep farklı br sanki kaçırmış gbiym altına br bembeyaz köyü bir süt gbi sıvı kendi kafasına takılıyor . Kendini yormayacak kadr yürü ağır kaldırma kesinlikle bol su iç bu arada gebelikte sistis çabuk oluyorsun ondn korunursin hem hemde kese gelişimi içinde onemliyms :))ufacık bir degisiklikde acaba normalmi diye korkuyorum bir sey daha sorayım:) bugun biraz yurudum yurudukten sonra eve geldim koyu sarı akıntı vardı yurudugum icin olabilirmi korkulcak birseymi acaba
Ya benim aslinda gebelik belirtileri basladigindan beri sari akintim vardi ama su icmiyorum cok kendimi alistiriyim:)Yürümnle alakalı olduğunu sanmıyorum ya bn yatsamda yurusemde hep farklı br sanki kaçırmış gbiym altına br bembeyaz köyü bir süt gbi sıvı kendi kafasına takılıyor . Kendini yormayacak kadr yürü ağır kaldırma kesinlikle bol su iç bu arada gebelikte sistis çabuk oluyorsun ondn korunursin hem hemde kese gelişimi içinde onemliyms :))
Bence de bnde icmem çok normalde ama zorluyorum bebisim içinYa benim aslinda gebelik belirtileri basladigindan beri sari akintim vardi ama su icmiyorum cok kendimi alistiriyim:)
Normal canım benim hamileligimin basından beri var.hala devam yuruyunce daha cok geliyo evet.ama normalmis bazen beyaz bazen sarımsı oluyo.kötü kokmadigi surece korkma.cok fazla akıntım var ama bazen cok azalıyor hic gelmiyor bu normalmi bazen cok fazla ıpıslak oluyor suanda hic yok mesela
kokusu yok sukur ki..ama hareket ettikce falan artiyoNormal canım benim hamileligimin basından beri var.hala devam yuruyunce daha cok geliyo evet.ama normalmis bazen beyaz bazen sarımsı oluyo.kötü kokmadigi surece korkma.
Benimde oyle canım disari cikim biraz yuruyim hemen cogaliyor.Zaten anlarsın sıkıntılı bise olsa canım yanma olur aşırı bi kasinti falan olur zaten kokudu kotü olur.sma hamilelikte oluyomus zaten akıntı benim hep var bi ara bi azalmisti simdi yine var.:)kokusu yok sukur ki..ama hareket ettikce falan artiyo
Surekli herseyi incelemekde zormus ya:) her akintidan korkuyorum ya kahverengi gelirse diyeAynı bende de var. Bazen çok sarı oluyo. Sırılsıklam hissediyorum. Normal bir durummus.
Normal canım. Kokusuz ve beyazsa normal. Aksi olursa doktora görün.cok fazla akıntım var ama bazen cok azalıyor hic gelmiyor bu normalmi bazen cok fazla ıpıslak oluyor suanda hic yok mesela
Kacinci haftalarda geciyor canimÇok normal canim sonra sonra geçiyor :)
Suan azaldı bnm geçmek değilde ama önceki gebelikte 7. Haftada kesilmişti ama boş gebelik ti farkı yoktr herl aynı kesen büyüyor du bnmKacinci haftalarda geciyor canim