Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba ;
geçen haftalar sarı yeşil akıntım olmuştu doktora gitmiştim fitil verdi iki tane onu kullandım
biraz öncede midem bulanıyo anlatırken peynir kesiği gibi geldi baya korkuyorum ya
öğürmekten içim dışıma çıktı
kızlar merhaba ;
geçen haftalar sarı yeşil akıntım olmuştu doktora gitmiştim fitil verdi iki tane onu kullandım
biraz öncede midem bulanıyo anlatırken peynir kesiği gibi geldi baya korkuyorum ya
öğürmekten içim dışıma çıktı
Mantar Enfeksiyonu gibi duruyor. Korkulacak bir şey değil ama yine de siz idrar yolu enfeksiyonu var mı diye idrar kültürü yaptırın. Mantar risk taşımıyor ama idrar yolu enfeksiyonu riskli.
Kaşıntı yapiyor mu canim mantar gbi duruyor ve tedavi olmazsan ilerler mutlaka bi kadin doguma git kasintinda varsa.idrar yaparken yanma surekli idrara cikma durumun var mi
Kaşıntı yapiyor mu canim mantar gbi duruyor ve tedavi olmazsan ilerler mutlaka bi kadin doguma git kasintinda varsa.idrar yaparken yanma surekli idrara cikma durumun var mi