AKINTILAAAAAAR :( benim gibi olan varmı acaba?

mutsuz07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
48
19
3
36
kızlar merhaba ;
geçen haftalar sarı yeşil akıntım olmuştu doktora gitmiştim fitil verdi iki tane onu kullandım
biraz öncede midem bulanıyo anlatırken peynir kesiği gibi geldi baya korkuyorum ya
öğürmekten içim dışıma çıktı

Mantar Enfeksiyonu gibi duruyor. Korkulacak bir şey değil ama yine de siz idrar yolu enfeksiyonu var mı diye idrar kültürü yaptırın. Mantar risk taşımıyor ama idrar yolu enfeksiyonu riskli.

Kaşıntı yapiyor mu canim mantar gbi duruyor ve tedavi olmazsan ilerler mutlaka bi kadin doguma git kasintinda varsa.idrar yaparken yanma surekli idrara cikma durumun var mi

Kaşıntı yapiyor mu canim mantar gbi duruyor ve tedavi olmazsan ilerler mutlaka bi kadin doguma git kasintinda varsa.idrar yaparken yanma surekli idrara cikma durumun var mi
kaşıntı yok idrar da yanmada yok anlamadım gitti geçen hafta gittim zaten fitili kullandım

Gecmezse tekrar git canim mantar olusumu cok kötü oluyor cunku gebelik durumunu etkiler gecmis olsun tekrar

Eğer geçmediyse tekrardan doktoruna gitmelisin.
İhmale gelmez.

Normal akıntılar olur hamilelikte, hormonlar nedeni ile.
Fakat kokulu ve tuhaf renkte olan akıntılar ihmal edilmemeli.
Geçmiş olsun.

Kizlar bende mantar olmusum. Doktor fitil verdi ama kullanamadim fitili baska yolu yokmu bunun ya 1 aydir gecmek bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…