Akıntılar

Manisamuradiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
277
En iyi cevaplar
1
152
53
Kızlar merhaba henüz yeni gebeliğim var doktorum donaxly adlı fitil yazdı ama çok tereddütteyim ağrılarım var özellikle kramplar sol yumurtalıgım belime vuruyor ağrısı kullanan varsa aydınlatabilir mi işe yarar mı aksi takdirde kullanmazsam bebeğe zararı olur mu akıntıların bilemedim yardımcı olur musunuz

Yani tam enfeksiyon var mı onunda bilmiyor çünkü idrar vs vermedim sadece akıntım fazlalaştı hafif Sarı gibi bazı zamanlar akıntım çoğaldı dedim diye verdi işte vajinal yoldan içime hiç sinmiyo
E gerek yok demek ki sarı durduk yere olmuyo demek ki. Içinize sinmediyse verin tahlil.

Kızlar merhaba henüz yeni gebeliğim var doktorum donaxly adlı fitil yazdı ama çok tereddütteyim ağrılarım var özellikle kramplar sol yumurtalıgım belime vuruyor ağrısı kullanan varsa aydınlatabilir mi işe yarar mı aksi takdirde kullanmazsam bebeğe zararı olur mu akıntıların bilemedim yardımcı olur musunuz
Kac haftaliksiniz? Bende ayni durumdayim surekli sari beyaz akintilarim oluyor ve agrilarim

Doktor önerdiyse kullanın zararlı olsa vermezdi zaten

Karşınızdaki kasap değil sonuçta bı bildiği var ki vermiş bı zararı olsa neden versin öyle gerek duymuş içinize sinmediyse tahlil isteyin asıl kullanmazsanız sıkıntı bence
Şimdi öncelikle ben cahil geri kafalı birisi değilim doktoruma da guvenmediğim için bu şekilde bi konu açtım ve biraz fazla pinpirikli bi doktorum var ben zaten fazla kuruntulu biriyim inanın kendi bebeğimin sağlığını herkesten fazla düşünürüm çünkü annelik böyle birşey sıkıntı ben de oldu sanırım çünkü Anlatamadım herhalde derdimi biz hiç bu konu açılmadı sayalım 😂😏

Doktor önerdiyse kullanın zararlı olsa vermezdi zaten
Benim anlatmak istediklerim çok farklı sonucta karnımdaki çok küçük henüz ve ben de enfeksiyon belirtisi öyle sanıldığı gibi de yok olsa bile bunu teşhis eden birisi de yok eski hamilelikleri düşünelim herşey doğal organik gerektiğinde tabiki ilaç kullanılmalı ve ben zaten her gün ilaç kullanıyorum bakalım gidicem tekrar baktırıcam ama dediğim gibi böyle katı sert yorum yapamaz bence kimse kimse her anne kendi evladının iyiliğini düşünür sonucta annelik rahime düşer düşmez baslar

Şimdi öncelikle ben cahil geri kafalı birisi değilim doktoruma da guvenmediğim için bu şekilde bi konu açtım ve biraz fazla pinpirikli bi doktorum var ben zaten fazla kuruntulu biriyim inanın kendi bebeğimin sağlığını herkesten fazla düşünürüm çünkü annelik böyle birşey sıkıntı ben de oldu sanırım çünkü Anlatamadım herhalde derdimi biz hiç bu konu açılmadı sayalım 😂😏
Zaten her gebelikte akıntı fazlalasiyor ve neredeyse hepsine fitil veriliyor korkmayın kullanmazsanız enfeksiyon rahme ilerler ve bazı enfeksiyonlar bebeğin görme organına Zarar verebilir bebekte zatürre ye de sebep oluyor

Sarı akıntı enfeksiyon dur başka türlü olm
Zaten her gebelikte akıntı fazlalasiyor ve neredeyse hepsine fitil veriliyor korkmayın kullanmazsanız enfeksiyon rahme ilerler ve bazı enfeksiyonlar bebeğin görme organına Zarar verebilir bebekte zatürre ye de sebep oluyor
Bana verdiği ilaç biraz sıkıntılı yorum almış bir ilaç hiç güzel düzgün bir yorum okumadım anlatamadığım konu bu sanırım benim!

O zaman doktorunuza danışın ilacın bebeğe herhangi bir zararı olur mu diye başka bir ilaç verilebilirse ilacı değiştirsin

Back
X