Akıntılar

Şimdi öncelikle ben cahil geri kafalı birisi değilim doktoruma da guvenmediğim için bu şekilde bi konu açtım ve biraz fazla pinpirikli bi doktorum var ben zaten fazla kuruntulu biriyim inanın kendi bebeğimin sağlığını herkesten fazla düşünürüm çünkü annelik böyle birşey sıkıntı ben de oldu sanırım çünkü Anlatamadım herhalde derdimi biz hiç bu konu açılmadı sayalım 😂😏
Kendimi sizin yerinize koydum ben de ikna olmamış olsam ben de kullanmak istemezdim. Bence farklı bir doktora daha görünün güven duymadığınızdan bahsetmişsiniz. İki türlü de riske atmamış olursunuz.

Kendimi sizin yerinize koydum ben de ikna olmamış olsam ben de kullanmak istemezdim. Bence farklı bir doktora daha görünün güven duymadığınızdan bahsetmişsiniz. İki türlü de riske atmamış olursunuz.
Aaa bütün mesajlara bakma fırsatı bulamadım, kavga çıkmış yahu 🙄 Neyse siz yine de güvenmiyorsanız başka doktora muayene olun.

İlk başta evet olmamıştım sonrasında tekrar kendisiyle görüştüm zaten kullanıyorum biraz iletişim sorunu yaşadık kendisiyle o yüzden sorun kalmadı canım sağolasın

İlk başta evet olmamıştım sonrasında tekrar kendisiyle görüştüm zaten kullanıyorum biraz iletişim sorunu yaşadık kendisiyle o yüzden sorun kalmadı canım sağolasın
İyi o zaman, sevindim. Kavga konusuna pek hakim değilim. Açıkçası çok umrumda da değil. 😊 Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🌼

Hanımlar cidden yeter artık, dünden beri konu sahibesi dahil hepinizi profil mesajları, yapılan şikayet raporları ve bu konu üzerinden takip ediyorum, araya girmeyeyim belki kendi aralarında sorunu çözerler diyorum hala hepiniz aynı şekilde devam ediyorsunuz.

Konu
sahibesi özelden kimseye laf sokmayın, hanımlar siz de bu konuya veya üyenin profiline ya da kendi profillerinize bu içeriği iğneleyici kışkırtıcı şeyler yazmayın.

Çocuk musunuz? Çocukların kavgası bile yarım saatten fazla sürmezken sizler dünden beri yazıp yazıp duruyorsunuz.

Hanımlar cidden yeter artık, dünden beri konu sahibesi dahil hepinizi profil mesajları, yapılan şikayet raporları ve bu konu üzerinden takip ediyorum, araya girmeyeyim belki kendi aralarında sorunu çözerler diyorum hala hepiniz aynı şekilde devam ediyorsunuz.

Konu
sahibesi özelden kimseye laf sokmayın, hanımlar siz de bu konuya veya üyenin profiline ya da kendi profillerinize bu içeriği iğneleyici kışkırtıcı şeyler yazmayın.

Çocuk musunuz? Çocukların kavgası bile yarım saatten fazla sürmezken sizler dünden beri yazıp yazıp duruyorsunuz.
Teşekkür ederim çok haklısınız 🙏🏻

Arkadaşım gel biz diplomalarımızı yakalım. Ne işe yarıyoruz ki sonuçta, bi baltaya sap olamadık, vatandaş bizden daha iyi farmakoloji biliyor baksana. Kendimizden utanarak gidip bi köşede sarı seron içerek ağlamayı teklif ediyorum sana , var mısın? :KK14:
Bosver otrim ben artık bu insanlara kızmıyorum, gun icinde herhangi bir şiddete maruz kalmazsam şükrediyorum, diceklerim bu kadar.

Teşekkür ederim çok haklısınız 🙏🏻
Rica ederim lütfen siz de profil mesajlarınızı zaten silmişsiniz ama profilinizden veya özelden kimseyi kışkırtmayın.

Bu konu burada kapansın zira böyle devam edilirse hepiniz için polemikten banlanmakla sonlanır, kimse de bunu istemez bence.

Rica ederim lütfen siz de profil mesajlarınızı zaten silmişsiniz ama profilinizden veya özelden kimseyi kışkırtmayın.

Bu konu burada kapansın zira böyle devam edilirse hepiniz için polemikten banlanmakla sonlanır, kimse de bunu istemez bence.
Hakkımda söylediğim kelimenin profil resmi yapıldığını gördükten sonra yazdım inanın tek başıma birşey yapmadım ya da başlatmadım özelden yazmamın sebebide artık herkese ayrı ayrı cevap yazmaktan yorulduğum için özelden yazma gereğinde bulundum çünkü günlerdir gerçekten herkes çok sıkıldı

Arkadaşlar biraz abartılı adı mı bu konu? Tamam konu sahibi açıkladı cevap verdi bitti bunun üzerinden sakız gibi sündürmeye gerek var mı? Söyleyeceğimiz söyledik o da söyledi. Ha varsa yapılan yanlış şikayet edin geçin

İyi niyetli yorum 1

Doktora güvenmediğiniz yorum 1

İyi niyetli yorum 2

Doktora güvenmediğiniz yorum 2

3

İyi niyetli yorum 3

İyi niyetli yorum 4

Bunlar sadece ilk sayfadaki yorumlar bir de, sizce ilk kim başlatmış? ( ay çocuk gibi olduk 🙈 )

Yazmayacaktım ama dayanamadım yani çünkü ayan beyan ortada olan yorumlara hayır öyle değil diyorsunuz.
Aynen öyle

Back
X