Akıntım var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi delu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
123
Kocaeli
Doğru yere konu mu açtım bilmiyorum daha yeniyim yanlış yerse özür dilerim şimdiden.Ama kızlar yardım edin bana 2-3 aydır vajinamdan beyaz yapış yapış bir akıntı var.Özür dilerim ama sümük gibi ama bildiğiniz beyaz.Böyle çekiyorum geliyor falan.Size ne olabilir :(((

Doğru yere konu mu açtım bilmiyorum daha yeniyim yanlış yerse özür dilerim şimdiden.Ama kızlar yardım edin bana 2-3 aydır vajinamdan beyaz yapış yapış bir akıntı var.Özür dilerim ama sümük gibi ama bildiğiniz beyaz.Böyle çekiyorum geliyor falan.Size ne olabilir :(((

adetin yakınsa olabilir ya da iltihaplanmıştır vajinan ama muhtemelen adet göreceğin içindir canım yani ben öyle biliyorum etrafımdaki herkes de öyle diyodu banada

doktora görünün.

Son düzenleme:

Yumurtlama döneminde gelen akıntıdan söz ediyorsunuz.Her kadında olur, olması gerekir.

Hamile kalmak için en uygun dönemdir, akıntının geldiği dönem.

Her ay gelmemesinin sebebi, yumurtanın iyi geliştiği dönemlerde geliyor olmasından kaynaklanıyor.

Bir de burdan bak;

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/522047-sumuksu-akinti-neydi-bilen-yok.html

Son düzenleme:
Kasinti olmadigi sürece problem olmaz, normaldir. Bazen sari gibide olabilir, daha sIvIda olabilir. Cok seker yemektende olur, sekerli seyleri cok tükettigin zaman.

bende her ay oluyor..seffaf yumurta aki gibi

herşey normal korkma hatta bazen uzuyor dimi
herkeste olur o ergenlik dönemimde daha çok oluyordu bana,4-5 yıldır olmuyor nedenini bilmiyorum ama geçenlerde gene oldu yumurtlamayla ilgili bişi demek ki:34:

bendede hep oluyor olmadığı bi zaman yok
günlük ped kullanıyorum mecbur
benim biraz çok çünkü.

eger evlıysen yada bakıre deılsenız dıelım fıtıller var kullanın işe yarıyor tabı doktorunuza danısarak

Arkadasim basit bir akinti diye gecirme bazi akintilarda kasinti olmaz ve kasinti olmadigi icin genelikle mantar yok denir ama isin asli oyle degildir bazi insanlarda sadece akinti olur ama kasinmasi yoktur ve bir doktora gider mantar oldugunu ogrenir.Bende de akinti vardi beyaz renkte idrarimda yanma ve kasinti yoktu doktora gittim tahlil yapildi idrar yollarimda iltihap oldugunu soyledi ve enfeksiyon kapmsim ilaclar verdi cok sukur gecti.Sizde bir doktora gorunun.

canım bende aynen bu şikayetlerden doktora gittim bana bi hap ve bir krem verdi geçmezse gel kültür alalım dedi kullandım geçmedi ama gitmek istemiyorumm şahhsenn :S test falan da yapmadı direkt verdi ilaçları

Bu bahsettiğin akıntı her bayanda olur, yani akıntısı olmayan bayan yoktur diye düşünüyorum. Ya da ben hiç duymadım.

Bende de oluyor hatta son bir yıldır filan fazla oluyor gibi. Beyaz yada hafif sarımtrak akıntı cok sorun olmuyor diye biliyorum bende mesela bir ara yesil akıntı geliyordu. Renk koyu degil acık yesil gibi bişey bi de geçende cok ilginçti sanki çamaşırıma mürekkep dökülmüş gibi bir renk vardı. Hani yeşil olanı biliyorum bir kaç kez oldu mikrop kapmış antibiyotikle bi haftada geçiyor ama bu mürekkep lekesi gibi olana şaşırdım bi iki kere oldu sonra olmadı.

Back
X