Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru yere konu mu açtım bilmiyorum daha yeniyim yanlış yerse özür dilerim şimdiden.Ama kızlar yardım edin bana 2-3 aydır vajinamdan beyaz yapış yapış bir akıntı var.Özür dilerim ama sümük gibi ama bildiğiniz beyaz.Böyle çekiyorum geliyor falan.Size ne olabilir((
Doğru yere konu mu açtım bilmiyorum daha yeniyim yanlış yerse özür dilerim şimdiden.Ama kızlar yardım edin bana 2-3 aydır vajinamdan beyaz yapış yapış bir akıntı var.Özür dilerim ama sümük gibi ama bildiğiniz beyaz.Böyle çekiyorum geliyor falan.Size ne olabilir((
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız![]()
Yumurtlama döneminde gelen akıntıdan söz ediyorsunuz.Her kadında olur, olması gerekir.
Hamile kalmak için en uygun dönemdir, akıntının geldiği dönem.
Her ay gelmemesinin sebebi, yumurtanın iyi geliştiği dönemlerde geliyor olmasından kaynaklanıyor.
Bir de burdan bak;
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/522047-sumuksu-akinti-neydi-bilen-yok.html
:18: ya bende eskden olurdu ama atık olmuyor korktum şimdi