Akıntımın rengi.... :(

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
ÖNCELİKLE SLM ARKADAŞLAR...
BENİM SU PROPLEMİM VAR AKINTIMIN RENGİ KAHVE RENGİ OLDU BEN SU ANDA 10+3 GÜNLÜK GEBEYİM. 9 HAFTALIKKEN BENİM AKINTI RENGİM KAHVE RENGİ OLDU VE GİDEREK ARTIYOR SEBEBİ NE OLABİLİR AGIR İŞ YAPMIYORUM EVDE SUREKLİ DİNLENME HALİNDEYİM NORMAL Mİ DEGİL Mİ BİLEMİYORUM İLK HAMİLELİGİM psikolojiMİ COK ZORLUYO HER AKLIMA GELDİGİNDE AGLIYORUM KARSIMDAKİLERİ KIRDIMI FARK EDİYORUM NE YAPMAM GEREK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Öncelikle tebrikler.. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine. Ama bence zaman kaybetmeden doktoruna danış bu durumu.. Bir an önce atlatırsın inş..

Canım yanlış bilmiyorsam bu tarz bi akıntı düşük tehlikesi olabilir. Hemen doktoruna danış, belki enfeksiyon vardır. Bol bol su tüket ve mümkün olduğunca yatmaya çalış. İnşallah kötü birşey yoktur, ağlayıp üzülüp bebişini üzme annesi. Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.

akıntılarımdan dolayı dayanmayıp bugun gittim ultrasyona girdim baktı doktor bebege biraz daha sans tanıyalım dinlen yat sürekli dedi .... of cok zor günler geciriyom bayanlar dua edin küçük yavruma allah bana bagışlasın.....

Son düzenleme:

canım çok dikkat et yat bol bol dinlen allahım seni ve bebişini korusunnn...

bir arkadaşım 2. aydan 9. aya kadar hep kanamayla geçirdi hamileliğini, hep kahverengi lekelenme, arada ciddi kırmızı adet kanaması gibi kanamalr falan, hep yattı rapor aldı evde hiçbişey yapmadı, çok tatlı bir kızı var şimdi, moralini yüksek tut nerdeyse ilk 3 ayı atlatmışsın hayırlısı olsun hep dinlen yat, iyi beslen çok su iç , kitaplarla tv yle falan kafanı dağıt, moralini bozacak şeyler seyretme okuma.. bebğine kavuşursun inşallahh ben de bir düşük tehdidi atlattım ama benim 1 kez oldu lekelenme geçti, şimdi 16 haftalık olduk Allah hepimizin yavrularını bağışlasın bizlere..

ilk önce hayırlı olsun canım sağılkla doğsun ama sen doktora git ne olduğunu ilmiyoruz
belki korkulacak bşy değil ama olsun hiç olmazza için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…