çok içim daralıyor bazen ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum benim 3 senelik bir ilişkim var ilk 8 ay bir aradaydık benim yaşadığım şehirde okuyordu okulu bitince kendi yaşadığı şehire ailesinin yanına dönmek zorunda kaldı herşey o kadar güzeldi ki daha gitmeden gidicek diye 1 hafta önceden ağlamaya başladık birbirimize deli gibi aşıktık o hala öyle ama ben kendimden emin değilim gittikten sonra çok az görüşebildik maddi imkansızlıklar uzaklık olmadı geldiğinde 10-15 gün kalırdı o günlerimizde çok güzel çok mutlu geçerdi imrenilcek bi ilişkim vardı ama şimdi kafamı kurcalayan bir çok şey var uzakta olduğu için yeterince gerginim ne yaptığını gözümle görmediğim için de haddidenden fazla kıskançlık yapıyorum bazen güvenemiyorum kavga ediyoruz ama yinede beni idare ediyor alttan alıyor ama ben bazen kendimle çelişkiye düşüyorum seviyormuyum sevmiyormuyum diye saçmalama tabikide seviyosun diyorum sonra acaba sevmiyormuyum diyorum deliricem sanki kendimi ondan biraz soğumuş hisettiğim bir zaman günü birlik yanına gittim onu görünce bütün olumsuz düşüncelerimi unuttum çok güzel bir gün geçirdik beni ailesiyle tanıştırdı onlarda iyi insanlar beni çok sevdiler sonra ben döndüm döndükten bir zaman sonra yine aynı düşüncelerim başladı ailelerimizde kültürel farklar var bunları aşabilirmiyiz bir türlü emin olamıyorum bazen eğer sabredersem çok mutlu olucakmışız gibi geliyo bazende tam tersi...2 gün sonra iş yerinden izin aldı ve beni görmeye geliyo nasıl davranıcam ne konuşucam hiç bilmiyorum bana olan sevgisinin değişmediğinden hatta gün geçtikçe arttığından eminim ama kendimden?
evliliktende korkuyorum etrafımda kötü evlilikleri gördükçe ki en yakınımda var bunun örneği kuzenim boşanıyor iyice kafam karışıyor kaç kere sen böyle mutlu olucaksan ayrıl benden kafanı topla iyice kararını ver ben aynı şekilde seni bekliyo olucam dedi bir kaç kere denedim ama 2 günden fazla dayanamadım bazen karar verdim ama yapamadım bazen karar verdim o izin vermedi şimdi bu alışkanlık mı yoksa hala seviyomuyum diye düşünmekten deliricem acaba bende mi sorun var diyorum yanyanayken çok mutluyuz ama bu uzaklık aşkımı öldürüyor galiba lütfen ayrdım edin bana...

Son düzenleyen: Moderatör: