Aklım çok karışık! Acil yardım!!!

Galadriel12

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
2
0
16
İstanbul
Merhabalar… yurtdışı seyahatinde tanıştığım bir arkadaşım ile sevgiliminde yurtdışı seyahatinde tanıştığı yeni arkadaşı gezinin başından beri bakışıyorlardı sevgilime gidip bana sevgilinin yanındaki kızı ayarlar mısın demiş sonradan sevgilimin yeni arkadaşının sevgilisi olduğunu öğrendik sevgilime bu yaptığı aldatma sayılmaz mı dedim sadece hoşlanmak aldatma sayılmaz sonuçta bir his ama bakması bana gelip ayarla demesi aldatmaktır dedi bende bunun üzerine benimle çıkarken hiç başkasından hoşlandın mı diye sordum hayır dedi yemin et dedim ne üzerine dedi annen üzerine dedim(annesi bu yaz vefat etti) oda bidaha annemin üzerine yemin etmicem demiştim dedi oysaki 5 gün önce yemin etmişti o gün umursamadm zaten bu konuyu şakaya vurmuştum ıyy şundan mı hoşlandın bundan mı hoşlandın diye şakalaşmıştık sonralarda ben bu yemin etmemesine çok taktım oda ertesi gün etti bana başta öylesine etmedim gülüyodum hatta etmicem derken sonra ciddiye aldığını görünce ettim dedi ama başta etmemesi içime bir süphe düşürdü sizce benimle çıkarken birisinden hoşlanmışmıdır bu anlattığım olaylar gezinin son günü oldu gezinin başından beri düşünmeden hareket ediyo şuanda davranışlarına bir anlam veremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

bence konunun üzerinde fazla durmuşsun. hoşlanmamıştır, niye hoşlansın ki hem sen varken. Tavırlarında önceye göre bir değişiklik bir soğukluk bir ilgisizlik varsa düşünebilirsin ; ama yoksa hiç takma kafana ;)

ilk iki satirdan hiç bi$ey anlamadim
kim kimin arkada$i ve sqvegilisi
biraz daha sade bi$ekilde anlatabilirmisin ?

ho$lanmadim diyorsa ho$lanmami$tir
cevabina inanmiycaksan neden soru sordunki :)
ölMü$ annesinide kri$tirmasaydin ke$ke ba$ka $ey bulabilirsin yemin için
Alalh rahmet eylesin annesine ..

bence konunun üzerinde fazla durmuşsun. hoşlanmamıştır, niye hoşlansın ki hem sen varken. Tavırlarında önceye göre bir değişiklik bir soğukluk bir ilgisizlik varsa düşünebilirsin ; ama yoksa hiç takma kafana ;)

Şuanda davranışlarında bana karşı bir sorun yokta 1 ay önce aramız çok kötü olmuştu bi kızı çok kıskanıyodum hatta ona karşı bişeyler hissedip hissetmediğine dair üzerine gitmiştim oda öyle bişey olmadığını söylemişti yeminler etmişti geçen gün hoşlandın mı diye sorunca başta yemin etmeyince benimde içime bir süphe düştü işte

Ölmüş annesini niçin karıştıyorsunuz ki böyle saçma sapan olaylara?
Bence sizin asıl sorununuz sevgilinize güvenmiyor oluşunuz.
Eğer güvenmiş olsaydınız o hayır cevabını verdiğinde üstüne gitmezdiniz.
Güveniniz yok ki, yemin etmesine rağmen(!) niye baştan etmedi diye şüpheye düşüyorsunuz.

Sevgilinize ister güvenin ister güvenmeyin ama bir daha annesi üzerinden yemin ettirmeye çalışmayın bence.

Back
X