- Konu Sahibi Galadriel12
Merhabalar
yurtdışı seyahatinde tanıştığım bir arkadaşım ile sevgiliminde yurtdışı seyahatinde tanıştığı yeni arkadaşı gezinin başından beri bakışıyorlardı sevgilime gidip bana sevgilinin yanındaki kızı ayarlar mısın demiş sonradan sevgilimin yeni arkadaşının sevgilisi olduğunu öğrendik sevgilime bu yaptığı aldatma sayılmaz mı dedim sadece hoşlanmak aldatma sayılmaz sonuçta bir his ama bakması bana gelip ayarla demesi aldatmaktır dedi bende bunun üzerine benimle çıkarken hiç başkasından hoşlandın mı diye sordum hayır dedi yemin et dedim ne üzerine dedi annen üzerine dedim(annesi bu yaz vefat etti) oda bidaha annemin üzerine yemin etmicem demiştim dedi oysaki 5 gün önce yemin etmişti o gün umursamadm zaten bu konuyu şakaya vurmuştum ıyy şundan mı hoşlandın bundan mı hoşlandın diye şakalaşmıştık sonralarda ben bu yemin etmemesine çok taktım oda ertesi gün etti bana başta öylesine etmedim gülüyodum hatta etmicem derken sonra ciddiye aldığını görünce ettim dedi ama başta etmemesi içime bir süphe düşürdü sizce benimle çıkarken birisinden hoşlanmışmıdır bu anlattığım olaylar gezinin son günü oldu gezinin başından beri düşünmeden hareket ediyo şuanda davranışlarına bir anlam veremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim