Aklım çok karışık görüşlerinize çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz?

Persephone21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
1
0
1
29
Merhaba,
Biraz uzun bir konu olacak ama işin içinden çıkamıyorum.Aynı sınıf aynı arkadaş ortamında olduğum bir çocuk var.Normal arkadaştık ama sonra bana durduk yere gece mesaj atmaya başladı arada sırada normalde fazla konuşmayan çocuk benle sabaha kadar yazışıyor şarkılar atıyordu.Çok yakın olduğum bir erkek arkadaşımı tüm yurtta aradı hatta ama sonra vazgeçti ve benim bazı erkek arkadaşlarımı kıskanıyordu.Çok iyi olmamıza rağmen Ocak ayında birden benle konuşmayı selamı herşeyi kesti bende üzüldüm ama bir şey yapmadım benle durduk yere 2 ay konuşmadı 2 ay sonra bir gece tam onun hayatında başka biri var diye üzülürken birden bana mesaj attı mesaj atmıyorsun alınmalı mıyım diye neyse biz tekrar iyi olduk sonra mesajda bir gün anlaşmazlık çıktı ve benden yine uzaklaştı uzun bir süre konuşmadı. Birgün arkadaş grubunda başka bir kızı beğendiğini söyledi ama kızla 2 yıldır tek kelime konuşmuşluğu yok.Normalde doğum günlerinden nefret eder kankasının bile doğum gününü kutlamadığı halde beni doğum günümde tam 10 dk önce arayıp telefonumu meşgul etti başkası aramasın diye tam 00.00 da kutladı ve bunun bana özel olduğunu söyledi. Doğumgünümü kimsenin hatırlatma ya da bir yerden görme olasılığı yoktu.Samimiyetimiz arttı sürekli mesajlaşmaya başladık sabaha kadar falan sonra bir gece bu bana onu boş gördüğümü saçma bulduğumu ve sözünü dinlemem gerektiğini söyledi ben de itiraz ettim hayır saçma boş değilsin uzun bir yazı yazım değer verdiğimi anlatan o da bana sadece bütün düşüncelerinin yarım kaldığını bu yüzden yarım olacağına onda kalması gerektiğini söyledi. Uzun bir süre mesaj atmadı ama eskiden benle mesajlaştığını kimseye söylemezken şimdi yakın arkadaşına anlatmış beni başkalarının yanında kıskandırmaya sinirlendirmeye çalışıyor sürekli.Yaz tatilinde eve gelirken yolda mesaj attı yazın irtibatı koparmayalım konuşalım diye eskisi gibi olmasa da samimi konuşuyordu ama ben daha sonra mesaj attığımda soğuk ilgisizdi ve bir daha bana mesaj atmadı 1.5 ay oldu ben sürekli onu düşünüyorum onla konuşmak istiyorum ama ne yapıyor benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. sizce neden böyle davranıyor?

Yalnız kaldığında yalnızlığını seninle dolduruyor gibi...
Ama bence net bir şekilde ona olan duygularını yaz en azında yapmış olursun, içini de boşaltmış olursun ve pişmanlık kalmaz. Eğer sana net bir cevap vermez ise boşver, hayatına devam et.

boş olduğunda sana sarıyor gibi.bir de bence bir yanlışınız var:neden aranızda bir bağ olmayan bir çocukla geceden sabaha mesajlaşıyorsunuz.ayrıca bu kadar görüşüp (artı trip bile atıyor yani) neden sevgili olmuyorsunuz.iyi ki olmamışsınız.isteyince gel istemiyince git.forumda yaşınız kaç diyenlere kızıyordum.yalnız ergen davranışı bunlar.kusuruma bakmayın.

Kurkcu dukkani yapmis seni bosver bende yasamistim ama sonucu hic olmiycak ins vazgecebilir ve mutlu olabilcegin biriyle devam edersin

Arkadaşlarında dediği gibi boş olunca yalnız kalınca onu her zaman bekleyen o boşluğu dolduran sen varsın. Ona bu imajı vermişsin o da sana böyle yapıyor, canı isteyince geliyor istemeyince gidiyor.. Sana gerçekten değer veriyor olsa zaten sevgili olurdunuz gerçek bu malesef. Bir dahaki mesaj attığında çarp kapıyı suratına anlasın neyin ne olduğunu.

Back
X