arkadaşlar dün gece safra kesemde sorun olrugu için şişli etfal hastanesine gittik ben bilge hastanesine gidiyorum doktoruma göre 36+6 haftalık hamileyim ama şişli deki doktor 38+5 oldugumu söyledi bende son adet tarihimi söyledim benim ölçümüme göre bu dedi sizce hangisi dogru
valla dedigim gibi bende anlamadım zaten orda millette beni korkuttu serum bağladılar malum devlet hastanesi kolidorda gece 00:30 sabah 5 ekadar sedyede yattım gelen soruyo neyi var diye safra kasesinde taş var diyo eşimle annem geçmiş olsun deyip bizimde tanıdıgımız vardı safra kesesi yüzünden ikiz bebekleri 7 aylık karnında öldü gelde sezeryan isteme bu seferde doktor dogum olmaz bebek yaşamaz dedi allah kimseyi düşürmesin dert verip derman aratmasın mevlam :Saruboceq:
valla eşim tuturmuştu devlet hastanesi daha iyi diye gördük yani acile birsürü hamile kadın bir tane stejer doktor nst ye bağladılar beni 20 dk boşa yatmışım açmayı unutmuşlar allahım kimseyi düşürmesin isterse 10 milyar tutsun ben canımı yolda bulmadım valla allah herkezin yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?