Doğuma Hazırlık aklım çok karıştı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
64
98
arkadaşlar dün gece safra kesemde sorun olrugu için şişli etfal hastanesine gittik ben bilge hastanesine gidiyorum doktoruma göre 36+6 haftalık hamileyim ama şişli deki doktor 38+5 oldugumu söyledi bende son adet tarihimi söyledim benim ölçümüme göre bu dedi sizce hangisi dogru

07 ocak 2009 canım zaten benimki 1 hafta önde gidiyordu adet tarihime göre

şu hamilelik hesabını ancak bebegim doğunca anlıcam yani dün safra keseindeki ağrım yüzünden sezeryan olmak istedim ama bebek doğarsa yaşamaz dedi doktor çekiceksin başka çaren yok dedi anlamadım vallahi ben bu hesaptan bişey bebeğin kilosu 2978 gr 49 cm

36 hafta ama doktor niye öyle dediki kilosu falanda güzel 40. haftada dogan bebeklerin cogu o kiloda doguyor hem benim bildigimm 28. haftadan sonra bebek dogsa bile yasıyor

valla dedigim gibi bende anlamadım zaten orda millette beni korkuttu serum bağladılar malum devlet hastanesi kolidorda gece 00:30 sabah 5 ekadar sedyede yattım gelen soruyo neyi var diye safra kasesinde taş var diyo eşimle annem geçmiş olsun deyip bizimde tanıdıgımız vardı safra kesesi yüzünden ikiz bebekleri 7 aylık karnında öldü gelde sezeryan isteme bu seferde doktor dogum olmaz bebek yaşamaz dedi allah kimseyi düşürmesin dert verip derman aratmasın mevlam :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun... etraftaki insanları pek takmamaya çalış derim ben... biliyorsun herkesin her konuda söyleyeceği bir şeyler var... hep iyi düşün ki, gelecek iyi gelsin sana ve miniğine... sağ sağlim atlatırsın, minikini kucağına alırsın inşallah...

arkadaşlar dün gece safra kesemde sorun olrugu için şişli etfal hastanesine gittik ben bilge hastanesine gidiyorum doktoruma göre 36+6 haftalık hamileyim ama şişli deki doktor 38+5 oldugumu söyledi bende son adet tarihimi söyledim benim ölçümüme göre bu dedi sizce hangisi dogru

Bebeto benim sata göre 24 +5 ama ultrosanda bebeğimin gelişimine göre ben 23 +5haftaya yeni girdim bunun sebebi ise geç döllenme eğer ilişki tarihini biliyosan ona göre hesapla benim en son sat 27 mart ama döllenme ilişki tarihimi biliyorum 15 nisan ona göre hesaplarsam doktorun dedği tarih yani ultrason tarihi doğru sen sata değil ultrosana bak geç döllenme olabiliyor ben kendi hesabımı göre 24+5 değilde 23+5 olarak tutuyorum çünkü doğumu gelişime göre oluyor sata göre değil canım

canım geçmiş olsun, olumsuz şeyleri kafana takma.kendi doktorunla görüş bence yönlendirme yapacaktır..

canım benim bebeğimimde 2 hafta önde gidiyor.son adet tarihine göre doktorum ultrason ölçümlerine göre doğumu hesaplıyor.

valla dedigim gibi bende anlamadım zaten orda millette beni korkuttu serum bağladılar malum devlet hastanesi kolidorda gece 00:30 sabah 5 ekadar sedyede yattım gelen soruyo neyi var diye safra kasesinde taş var diyo eşimle annem geçmiş olsun deyip bizimde tanıdıgımız vardı safra kesesi yüzünden ikiz bebekleri 7 aylık karnında öldü gelde sezeryan isteme bu seferde doktor dogum olmaz bebek yaşamaz dedi allah kimseyi düşürmesin dert verip derman aratmasın mevlam :Saruboceq:

Ya ben bu insanları anlamıyorum gece yarısı sedyede yatan hamile birine ne güzel telkin veriyorlar. Doktorda ayrı bir alem neden yaşamasın canım. Miyadını doldurmuş bebek eğer öyle bir ihtimal varsa neden olabileceğini anlatsın. Bu yüzden devlet hastanelerine hiç mi hiç güvenmiyorum. Eğer kendi doktoruna güveniyorsan başkasının sözünü takma. Biliyorsun bizim ülkemizde bazı hastanelere sağlam giden sakat çıkıyor. Safra kesesi taşına yapılacak bie yok çekeceksin demesi normal. Bendede böbrek taşı var ama ne ilaç ne tedavi olabiliyorsun doktorda bana çekeceksin dedi. Normalde aldığım ağrı kesicilerin etkisi olmuyor. Ağrı tuttuğu zaman yapacak bişe yok. Bebeklerimiz için çekeceğiz mecburen. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeğini sağ salim kucağına alabilirsin.

valla eşim tuturmuştu devlet hastanesi daha iyi diye gördük yani acile birsürü hamile kadın bir tane stejer doktor nst ye bağladılar beni 20 dk boşa yatmışım açmayı unutmuşlar allahım kimseyi düşürmesin isterse 10 milyar tutsun ben canımı yolda bulmadım valla allah herkezin yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq:

valla eşim tuturmuştu devlet hastanesi daha iyi diye gördük yani acile birsürü hamile kadın bir tane stejer doktor nst ye bağladılar beni 20 dk boşa yatmışım açmayı unutmuşlar allahım kimseyi düşürmesin isterse 10 milyar tutsun ben canımı yolda bulmadım valla allah herkezin yar ve yardımcısı olsun:Saruboceq:

Çok haklısın valla benimde eşim ve annem aynı baskıyı denediler hatta bir an aklım çok karıştı ancak ordaki manzarayı bile düşününce yapamam diyorum. Kendi canımdan geçtim bebeğimi kesinlikle emanet edemem. Neler görüp duyuyoruz. Devlet hastanesinde ebesinden profesörüne çalışanların hepsi canından bezmiş gibi. En azından özel hastanede sözün parana geçiyor. Allah kimseyi mecbur bırakmasın yinede...

Back
X