Konuyu nasıl ifade edeceğimi bile bilmiyorum. 2 senedir birlikteyiz erkek arkadaşımla. Onun anne babası ayrı. Aile bağları çok kuvvetli değil, evin sorumluluğu erkek arkadaşımda ve birazda annesinde. Ama bir sorun olduğunda bana anlatır annenle de paylaş bunu derim gerek yok der, onu anlıyorum annesi biraz umursamaz bir kadın. Annesinin çevresi çoktur evle çok ilgilenmez. Birde kardeşi var oda çalışıyor.
Geçen babasıyla ilgili şeyler anlattı bana, işte ayrıldıktan sonra babası çok hovardalık yapmış netten bayanlarla tanışmış gezmiş tozmuş sonra birisiyle dini nikah yapmış başka şehre taşınmış. Bana bunları anlattı şok oldum açıkçası. Çünkü Allaha şükür erkek arkadaşım namazında niyazında çok efendi biridir çok dürüsttür arkadaş ortamı varmış ama şu an hiçbiriyle görüşmüyor 2 senedir hep benimle.
Annesiyle kardeşiyle tanıştım. Babasıyla da tanıştırmak istiyor ama ben o anlattığı şeylerden sonra tanışmak istemiyorum :/
Peki ilerde bu gibi şeyler sorun olur mu? İlerde isteme olayları olduğunda muhtemelen annesi gelicek.
Onu çok seviyorum ama çokta tartışıyoruz ileride sorun çıkmasından çok korkuyorum aklım çok karışık bu yüzden
Yardımcı olun kızlar fikir verin..