• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklım darma duman

• Konu Sahibi Konu Sahibi EeGg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EeGg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
5
0
1
konu biraz uzun olacak şimdiden özür dilerim hepinizin fikirlerine saygı duyuyorum lütfen beni yargılamayın nerden başlayacağımı bilmiyorum ama 6 yıllık bi ilişkim var gecen yıl hamile kaldım evlenmemize kesinlikle izin verilmeyecekti o dönemde benim ailem biraz sert bu konuda ve aileler duymadan aldırmak zorunda kaldım ve sevgilimden o günden sonra soğudum bi ay öncesinde sözlendik ama bu dönemde ilk aşkım bana facebooktan mesaj attı dayanamadım o anki boşlukla cevap verdim şuan çok pişmanım o cevabı verdiğime sözlümü değil f....yi düşünmekten alamıyorum kendimi ve sürekli tartışıyoru z sözlümle napayım hangi yola gideyim bilmiyorum bunu buraya niye yazdım onu da bilmiyorum nolur kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim

ailem ayrılmama müsade etmiyor onu söylemeyi unutmuşum
babam kendin istedin deyip kestirip atıyor

yolun başındayken ayrıl

ailem ayrılmama müsade etmiyor onu söylemeyi unutmuşum
babam kendin istedin deyip kestirip atıyor
Böyle saçma sebep olmaz.Onlar girmeyecek adamın koynuna,sen sevmediğin adamı nasıl öpeceksin :kusmuk:

6 yıllık adama tekme atıp yıllar önce eski sevgili olanı düşünmek değişik

O altı yılda sen de eski sevgili f de değişti

Öbürü ile de evlenme

sevmiyosan niye sözlendin deniyo kimse beni anlamıyo doğru değil biliyorum ama intiharı bile denedim

Önce ne istediğini bilmelisin ama:stop:

hatayı niye hatayla kapatmaya çalışıyosunuz veya hatanızda niye diretiyosunuz?

ayrılmama müsade etmiyo ne demek başınıza silah mı dayadı?

Bosluktan baskalarina neden yazar ki insan? Cok mu zor sozu atmak?
Ne yapmaya calisiyorsunuz Allah askina?

yasadigin bosluktan dolayi f...ye karsi ilgi duymus olabilirsin ama kesinlikle sozlunden ayrilmasin bence ben bir kadin olarakta erkek olarakta aklinda baskasinin oldugu biriyle evlenmek istemezdim.eminim sozlunde istemez..f..yede hemen kapilma derim benim fikrim

bebek aldırmak beni çok yıprattı onu atlatamıyorum eğer gel kaçalım deseydi giderdim bu yüzden sözlümü suçluyorum yoksa çok iyi bir insan aslında nasıl toparlanmalıyım bilmiyorum

Yaşın kaç acelen ne ille evlenmek zorunda değilsin

Anlatmadigin cok sey var. Sogudum sevgilimden demissin gitmis 1 ay once soz yapmissin. Ailem kati ailem.izin vermez deme 6 yildir iliskin var bu iliskide bir cok sey yasiyorsun ( yargilamiyorum)yani rahat gorusuyorsun . demek ki ailen o kadar sert degil valla inanmadim aile mevzuna.

Eski sevgilini hayal edip 6 yillik sozlunle bir yola girme tabi cocuga yazik yani.

yanlış anlaşıldım galiba f. ile görüşmedim sadece nasılsın neler yapıyosun vs mesajlaştık

ne denir ki hayatının sonuna kadar sevmediğin biriyle zor olacaktır :kahve:

Evlenmenize izin vermeyecekleri için cocuğu aldırıyorsunuz,
Ve sonra da o adamla sözleniyorsunuz!
Şimdi ben anlamadım, madem sözlenecektin cocuğu neden aldırdın?
6 YILLIK bir ilişkiymişya hani; evlenseydiniz hemen cok uzatmadan.
En azından günahına girmezdiniz.
Demek ki cocuk aldırmanız gerekiyormuş 6 YILLIK ilişkinizden soğumak için.
Ha birde, madem kafan karışmış ayrıl bari 6 YILLIK ilişkinden de en azından artık doğru dürüst bir iş yapmış olursun...!!!
Bana kalırsa hepten yanlışsın da işte neyse...

Back
X