Aklım hala eski nişanlımda/sevgilimde diyorsanız!

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaşlar gece gece hüngür hüngür odamda sessizce ağlamanın verdiği hüzünle yazıyorum bunları.1.5 yıl önce nişan attik.Attık diyorum çünkü karşılıklı oldu.Ailesi beni ve ailemi insan yerine koymadı düğüne 10 gün kala nişanlım bir defa da terk etti yüzük atmamı onayladı ve o günden sonra tek bir kez arayıp sormadı.Şu an hayatıma daha 15 günlük yeni giren biri var iyi bir insan ve mantıken bana uygun yaşı,mesleği vs Ancak bir türlü ısınamıyorum aklım hep eski nişanlımda bunun var mı çaresi ne yapmalıyım yüzüm de tutmuyor bu insana kusura bakma evlenecek kadar seni sevemiyorum demek napicam ben arkadaşlar?Gönlümdeki sevdayı mi düşüneyim bu kişiye nasıl hayır diyeceğimi mi inanın acı içindeyim yaşım 31 artık.Annemler hep kızıyor ne gurursuzsun hala aklın eskide diye ama seven anlar beni nolur yardım edin yok mu bu sevdanın bi çaresi dermanı biktim artik

Her şerde bi hayır vardır belki bu kişi senin için hayırlı bence sene bi Şana ver :KK200: seninki kavuşamadığını için takıntı olmuş bence biraz .., o olsa şöyle yapardı o olsa böyle ederdi :kızgın: Allah yar yarımdın olsun inşallah zamana bırak ... Geçmiş keşkelere ... Gelcek korkularla dolu.... En iyisi günü yaşamak :KK54:

Keşke günü yaşayabilsem keşke eskisi gibi olabilsem ama yok olmuyor şu an hayatımdaki insana da haksızlık yapıyorum mantığım evet derken kalbim olmaz diyor ne yapmalıyım arkadaşlar öyle zor ki her gün mutsuzum.Gecen bu insanla sinemaya gittik orada boğulur gibi oldum çünkü eski nişanlımla gitmiştik hep onu hatırladım eve gelip hep ağladım

Seni terk etmiş ve geri de dönmemiş. Bence bir şans ver kendine. Seninki sevgi değil kesinlikle terk edilmenin verdiği üzüntü.

Şans ver,sanırım eskiyle yeniyi kıyaslıyorsun bunu yapma eskiyi bitir artık ve şu anda hayatında olanı tanı bakalım seni etkileyebilecek mi?

Bence yenisinden ayrıl, yazık günah sevilmediği bir ilişkiyi oda sürdürmek istemez.Yaşınız daha genç 31 yaşındasınız yeniden aşık olursunuz.İlk önce eskisini unutun sonra yeni ilişki yapın.

İyiki varsınız çok sagolun arkadaşlar.Su an hala tanıyorum bu insanı mantık olarak çok iyi bir insan hatta bana hisleri çok güzel boyutta ancak korkularım var ya evlenince pişman olursam ya hiç sevemezsem diye napicam bilmiyorum.Kendisi iş adamı belli bir çevresi var Ankara gibi yerde.Muteahhitlik yapiyo şartları mantıken uygun ama kalbimi vermem lazım işte burda tıkamıyorum

ben anladığım kadarıyla sen yüzük atmışsın o da onaylamış. yani tek suç karşı tarafta değil doğru mu? bu yüzden onu cok da suçlamamalısın erkeklik gururu olabilir. bazı erkekler boyle olabiliyor. hiç bi haber aldın mı sonra üzgün olup olmamasıyla ilgili?
Yeni kişi için de mantığın onaylıyorsa devam edebilirsin. Ben kadının her şekilde yeni birine bağlanabileceği kanaatindeyim. Ama onu senden iten bir huyu yoksa. buna cok dikkat et

seni senin onu sevdiğin gibi sevseydi yanında olurdu. birazda aradan vakit geçince geçmişin üzerine düşüp siz içinizdeki aşkı beslemişsiniz. emin olun hayalinizdeki eski nişanlınız gerçek hayattakiyle aynı kişi değil. yeni görüştüğünüz kişiye şans verin. hayırlısı olsun hakkınızda.

sana deger veren insani tanimaya alismaya calis derim, seni cok iyi anliyorum benzer seyler basima geldi ama onlar hayatlarina devam ederken bizim de hayatin bir ucundan tutmamiz gerekiyor, ben asik olacagima sahsen inanmiyorum bundan sonra, umarim yaniliyorumdur...

Arkadaşlar gece gece hüngür hüngür odamda sessizce ağlamanın verdiği hüzünle yazıyorum bunları.1.5 yıl önce nişan attik.Attık diyorum çünkü karşılıklı oldu.Ailesi beni ve ailemi insan yerine koymadı düğüne 10 gün kala nişanlım bir defa da terk etti yüzük atmamı onayladı ve o günden sonra tek bir kez arayıp sormadı.Şu an hayatıma daha 15 günlük yeni giren biri var iyi bir insan ve mantıken bana uygun yaşı,mesleği vs Ancak bir türlü ısınamıyorum aklım hep eski nişanlımda bunun var mı çaresi ne yapmalıyım yüzüm de tutmuyor bu insana kusura bakma evlenecek kadar seni sevemiyorum demek napicam ben arkadaşlar?Gönlümdeki sevdayı mi düşüneyim bu kişiye nasıl hayır diyeceğimi mi inanın acı içindeyim yaşım 31 artık.Annemler hep kızıyor ne gurursuzsun hala aklın eskide diye ama seven anlar beni nolur yardım edin yok mu bu sevdanın bi çaresi dermanı biktim artik

Cok zaman gecmis aslinda ama yasanilanlar agir sonucta dugunden donulmus son anda. Ama biliyo musun cok var oyle ornek. Son anda donup hayati bambaska degisen ve cok mutlu olan. Bence donme seni ortada birakan birine. Yasinda cok genc evde kaldin algisi yapiyolarsa falan gul gec yani ne sacmalik..Belki bu cocuk dogru kisi el ustunde tutacak kisidir. 15 gundur hayatimda diyosun ne evliligi. Eglenmene bak yeniden yasamaya basla hayati yenilik guzeldir.Sevgi zamanla olusur hele gecmiste asik olmussan ve hayal kirikliga ugradiysan guveni cok daha arar olursun.. Belli olmaz hayatta hicbir sey. Bu cocuguda iyi tani zaman gecir gerekirse yillar gecsin belki tekrar baskasi cikar belki dogru kisi odur ve cok mutlu olursunuz hic bilemezsin..

BEnce bi uzmandan destek al sende takını olmuş eskisi onu elde edemediğin için . İlk yazdığını okursan zatn olmamasının ne kadar hayırlı olduğunu kndinde fark edersin hiç aramamış bile seni demek ki nasipte yokmuş bence bi çizgi çek sen bittirmek istemıyorsun kii hep o anları yaşıyorsun ee böylede bitmez tabi hadi kendine gell vee kendinin değrli olduğunu hatırla rabbimin sevilen kulusun demek ki temiz birini çıkarmış karşına unutma rabbim vermiş nankörlük yaptığını düşünüp bide bidaha düzgün birini çıkarmazsa sonra kafanı vurursn böyle yaşanmış çok örnek duyuyoruz

Allah hepinizden razı olsun ama benim artık bi hayalim bi mutluluğum tek bir şansım yok bazen hayatın hep adaletsiz yönünün bana denk geldiğini düşünür oldum.Bu en son size bahsettiğim kişi de bana dönüp kilo vermelisin diye yaklaştı düşünebiliyormusunuz 60kiloyum arkadaşlar dönüp bunu dedi daha bu adama ne sans vereyim lafını sözünü bi bayana bilmeyene kalbimi ne acayim

Allah hepinizden razı olsun ama benim artık bi hayalim bi mutluluğum tek bir şansım yok bazen hayatın hep adaletsiz yönünün bana denk geldiğini düşünür oldum.Bu en son size bahsettiğim kişi de bana dönüp kilo vermelisin diye yaklaştı düşünebiliyormusunuz 60kiloyum arkadaşlar dönüp bunu dedi daha bu adama ne sans vereyim lafını sözünü bi bayana bilmeyene kalbimi ne acayim

O zaman daha bir ilişkiye hazır değilsiniz demekki. Yalnız kalmanızı istiyor belki de Allah şu an vardır bir dersi bundan da. Her yaşanılan mutluluğun da acının da birer anlamı var aslında. Belki bu ayrılıklar sizi daha güçlü biri yapacak. O yüzden hemen üzüntüye kapılmayın alışınca yalnızlık da güzeldir huzurludur. Bir süre kafa dinleyip hayatınızın aşkı ya da ruh eşinize hazırlanıyosunuzdur belki de bilemezsiniz ki..

Affet nişanlını sen içinde ona kızgın olduğun için onunla yarım kalmışlıkları silemiyorsun affet sonra etrafına bakmaya başla bak yaşta gelmiş geçiyor.Canı gönülden kendince helalleş ona hakkını helal etmiyorsan seninle acısı ömür boyu geliyor zaten.

Back
X