aklım karışık..ne yapmalıyım?:(

nartanesi786

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
29
0
16
İstanbul
merhaba..benimde karmasik bir iliskim var ve icim düğüm gibi cozemiyorum paylasabilcegim kimse yok..yazmak istedim.
universite hazirlikta tanistik sevgilimle kendisi irakli.yani yabanci.cok iyi biri ne kadar uzulsemde hareketlerine onu seviyorum..iliskimizi ailem biliyor annem tanisti babam tepkili gibi..onunkiler bilmiyo.okulum bitmeden soyleyemem diyor. simdi 2.siniftaym ama o sinifta kaldi. hayallerim suya dustu cunki 3.de nisanlanir okul bitince evleniriz diyoduk...fakat artik bulusalim bile demiyo.. en baslarda o daha cok derdi bana canim bitanem yuregim... simdi cok mesafeli.neden dedigimde kavgalarimiz yuzunden sogudum diyor.ben biraz kiskancim.kizlar ona yaklasnca dayanamiyorum..fakat o iliskisi oldgunu kimseye soylemiyor.bunu yapsa benim icim rahat olurdu sanirim.durust biri cunku. ama kizlar boyle yapismazdi ona akli sadece bnde olsa ona gore davranirdi yanlis miyim?smdi ayni sinifta degiliz uzaklastik sanki.ve beni guzel bulmuyormus aslnda..ozguvenim kalmadi.kalbim kirik aklim karisik.ama onu gormek sesini bile duymak herseyi bi kenara atmaya yetebiliyo.2 bucuk senedir boyle.ne birlikteyiz adam gibi.ne de ayriliyoruz..maddi durumlari iyi gibi ailesinin ama savas ulkesi soncta.okul bitince burda mi kalicak ne yapicak hersey bi muamma..o kadar cok sey varki...ilk tanistigimiz zamanlari oyle bir ariyorumki her aklima gelince agliyorum hemde duzelebilir diye umitleniyorum..cunki eger turkiyede tutunabilirsem senden baskasiyla olmam olamam zaten vicdanim el vermez diyo.asik degil bana.bense deli gibi seviyorum.onu mutlu etmek sevindirmek aramizi iliskimizi guzellestirmek istiyorum..ne yapmali ? ya da yurumez mi ? onu mutlu etmek bnm mutlulugum..cunku ben onun gulusune asik olmustum .

ya ne ırak ı ya ben trabzondan giresuna geldim 2 saatlik yol ama evliilikte hersey sevgi aşktan ibaret kalmıyo canım benim bizde eşimle 6 yıllık ilişkiden sonra evlendik üstüne üstük hala bribirimizi seviyoruz ama erkek evlenirken yalnızca kızla evleniyo kız evlenirken erkeğin bütün ailesiyle diye bi söz vardır ve cok doğru en başta ırak a gitme hususunda yanlış bence he burda kalacak diyosan zorlamayla eşek iki adım gider derler bence seni sevmiyosa hiç zorlama .. tabi bu benim fikrim :))

sana seni güzel bulmadığını söylüyorsa bir başkasına benim bir ilişkim var diyemiyorsa ve en önemlisi ailen bu işe onay vermiyorsa bence çok zor biliyorum çünkü bende aynı şeyi yaşıyorum ama ayrıl derim ben. benim sevgilimde azeriydi harika bir ilişkimizde vardı benim elimden tutup sınıfına götürdü sınıfıma geldi ve hayatındaki bazı sorunlar nedeniyle o sorunları bende bilmiyorum okulu dondurdu ve beni bekletmeye hakkı olmadığı için mi neden bilmiyorum ama beni terketti yani ayrılık acısını şu an çok iyi anlıyorum ama tüm bunlar varsa bitir bence o bitirmeden sen bitir

O bitirmeden sen bitir gibi bir saçmalık var mı?
Kendini bilmeyen insanın yapacağı iştir bu.

Konuyu açan arkadaşımıza gelince, bence bu çocuk seni sevdiğini sanıp senle güzel vakitler geçirdikten sonra hiçbir heyecanı kalmayınca arayı soğutmaya başlamış. Aslında heyecanının gitmesini, onun sana alışması olduğunun farkında değil. Sen gitmelisin. Dışarıda birçok dürüst saygılı akıllı erkek adaylar var. Saplantı çok kötüdür. Hayatında illa ki olacak diye birşey yok. Biliyorum bu laflar seni fazla tatmin etmeyecektir, kendimden biliyorum ama öyle olması gerekmekte ve olacaktır da...

Ona tavrını gösterip ayrılmalısın, geri dönerse senindir, dönmeze Allah Kerim.

zor bi durum gerçekten ama sizi güzel bulmuyor ve istemiyorsa daha neyi düşünüyorsunuz ki?

oncelikle usenmeyip okudugunuz icin minnettarim disarda kimseye anlatamadim dedigim gibi..sagolun.. aslinda sinifta kalmadan once iliskimiz iyiydi ufak tefek problem olsada sonradan duzeliyordu huylarimiza sinirlarimiza alismistik...ve yaz boyu o irakta olsa bile hergun haberlesiyoduk bi sekilde..fakat kaldigini ogrenince cok cok uzuldu gercekten sikinti cekiyor derslerden dolayi . ve acaba ben turkiyede tutunamayacagim mi diye dusunuyor bu senede kalirsa bursu kesilir..belkide beni sogutmak icin bu davranislari boyledir yoksa turkiyede kalmayi istio kalsam esim sensin diyo;;ben iragada gelebilirim diyorum herseyi goze alip ;ama sen orda yapamazsin adetler hersey farkli sefalet var diyo.beni seviyomu sevmiyo mu ikileme dusuyorum. benden uzaklasinca sanirim bni gzl bulmuyo diye takinti yapmistim; yoksa hic dile getirmedi.ben o kaniya vardim. benim ilk sevdigim bende onun hayatinda ilkiyim..acaba derslerine engel oldgumu dusunmus olabilir mi?

Bana pek güvenilir bir adam gibi gelmedi açıkçası böyle ikili oynayanlardan korkucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…