Aklım karışık ????

Merhaba kizlar 2 aylik hamileyim . Hamileligim kendimce zor geciyor mide yanmasi,kusma, yaptığım yemegi yiyememe, ayrica çalışıyorum :KK43: ilk baslarda daha beterdim herseye kusma gibi durumum vardi. Devlet kurumunda calistigim için izin almıştım malum izin bitti. Bu durumlari yasayan var mi ? Veee en onemli sorummm :)) Çevremde ki hamile olan arkadaslar beni acikcasi cok korkutuyor. Kimi sezeryan kimi normal doğum kafam allak bullak oldu. Birde prenses doğum varmis ??? Sizce en mantiklisi hangisi. Acisiz diye sezeryan düşündüm ama bilmiyorum.

Allah tamamına erdirsin inşallah.
Henüz 2 aylık hamilesiniz ve ilk hamileliğiniz, şimdiden Doğumu nasıl yapacağım, hangisi daha iyi diye düşünüp strese girmeye, Aklınızı karıştırmaya hiç gerek yok, kusma, mide bulantıları geçtikten sonra gebeliğin en güzel zamanlarını yaşayacaksınız, Bebeğinizin hareketlerini hissedip günden güne nasıl büyüdüğünü fark edeceksiniz, bu güzelliklerin zevkini Çıkarın, doğum sonraki iş, burada size kim ne tavsiye verirse versin, sizin ve Bebeğin sağlığıyla, sizin vücudunuzun hangi doğuma daha elverişli olduğuyla doğru orantılı doğum şekliniz.

Normal denir sezeryan olmanız gerekir, sezeryan denir normal olur, belli olmaz o, derseniz ki hangisi daha iyi, hepsi kendince iyi, hepsi kendince zor, durum Eşit yani.

Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim size;)

Back