aklım karmakarışık yardımm lütfenn

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
merhaba arkadaşlar bikaç sorum olacak arastırdıkça kafam dahada karısıyo. şimdi ben ygsye girdim bi çocuk annesıyım ve sözel ve eşit ağırlık türlerinden barajı geçtim ticaret meslek mezunuyum ama hiç sevmiyorum zaten matematiği.. o yüzden işletme vs bölüm istemiyorum sözel bölümlere daha yatkınım sizce tarih, türk dili ve edebiyetı vs mı okumalıyım iş imkanı nedir?? lysye girmelimiyim?? mesela turk dılı bitirsem formasyon alıp öğretmen olma sansım varmı 24 yasındayım ama hayallerimin peşinden gidicem ama yardım bekliyorum ne yapmalıyım??

türk dili ve edebiyatı okuma derim. sen mezun olana kadar açık tamamlanır. tarihte okuma derim çünkü o bölümün işi içler acısı. bence daha farklı bölümlere kay derim. mesela rehberlik gibi yada sosyal hizmetler gibi. bunlarda çok açık var.

ama ben açıktan okuyacam ama rehberlik bölümü yok sanırsam.. sosyolojı bölümünü bitirip formasyon alıp rehber öğretmen olunabiliyomuş onumu kasdediyosun??

valla orasını bilmiyorum. sosyal hizmetlerin gidebiliyorsan üniversitesine açığına gitme derim 4 yıllık önemli kolay atanırsın. bir de rehberliklik var psikoloji oku o da olur sosyoloji hangisine geçiş varsa artık. zten işletme filan okuma. yüksek lisans yaparsın onların üzerinden paralı ve sınavsız. sağlık işletmeciliği de prim yapacak ama daha alt yapısı oluşturulmadı.daha onun açılımına 10 yıl var. seçenekelrin açıktansa zorlaşır. ama türk dili okuma gidip kpssden en az 85 alman lazım. kasmaya değmez.

açıköğretim okumak zorundayım mecburen, sosyolojı 4 yıllık var onu biraz daha araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…