Aklıma takılan...

brc1011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.967
1.132
63
Kızlar, bi döngüde birden fazla yumurta oluşuyrsa , bunların hepsi aynı anda mı oluşur, aynı anda mı çatlar? Bata yakın çatlama olabilir mi?

canim yumurtlama her insana gore degisir olusma zamani adetten 10 gin once catlamis olur en gec evet kac tane yumutlarsan catlar birine gider o ikiz felan muhabbetine 2 yumuryaua da gidebilir

Catlayınca akıntı nasıl olur peki canım? Tamamen kesilir mi?
beyaz olur canim renkli camasir giyersen daha iyi anlarsin agri olur hafif kasiklarda bazi zamanlar cok da olur agri usuttugumuzde felan bir kac gun devam eder akinti o anda iliski olmasi lazim

Şu an cok yogun akıntım var. Sarı, yapışkan , kokusuz. Çatlamamıştır di m o zmn daha?

Birden fazla yumurta oluşması ayni anda catlayacagi anlamına gelmiyor canım. Benim de 4 tane oluştu ama 1 tanesi istenilen boyuta geldi ve catladi. Yumurta catladiginda bahsettiğin gibi akıntı olur ve cinsel ilişki önerilir

Birden fazla yumurta oluşması ayni anda catlayacagi anlamına gelmiyor canım. Benim de 4 tane oluştu ama 1 tanesi istenilen boyuta geldi ve catladi. Yumurta catladiginda bahsettiğin gibi akıntı olur ve cinsel ilişki önerilir
Diğerleri 3 tanesi çatlamadı mı yoksa daha sonra mı çatladı canım? Bu mümknüm mü?

Diğerleri 3 tanesi çatlamadı mı yoksa daha sonra mı çatladı canım? Bu mümknüm mü?
Catladi mi çatlamadi mi bilmiyorum çünkü en kalitelisi tuttu birisi de kist'e dönüştü ama gebelik oluştuğu için sorun teşkil etmedi. Zaten folikul kistler hamilelik döneminde kayboluyor hamile kalınmazsa adet ile atılıyor.. İkiz mi istiyorsun ?

Catladi mi çatlamadi mi bilmiyorum çünkü en kalitelisi tuttu birisi de kist'e dönüştü ama gebelik oluştuğu için sorun teşkil etmedi. Zaten folikul kistler hamilelik döneminde kayboluyor hamile kalınmazsa adet ile atılıyor.. İkiz mi istiyorsun ?
Yok be canım nerde o şans. Biri tutsa yeter:) Sadece şu ana kadar yumurtlama dönemim geçtikten sonra genelde düzenli ilişkiyi bıraktım, Acaba yanlış mı yapıyorum diye sordum. Oluşan yumurtalar sonlara dogru da çatlayabilir mi diye?

Back
X