Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz olur canim renkli camasir giyersen daha iyi anlarsin agri olur hafif kasiklarda bazi zamanlar cok da olur agri usuttugumuzde felan bir kac gun devam eder akinti o anda iliski olmasi lazimCatlayınca akıntı nasıl olur peki canım? Tamamen kesilir mi?
Normalde hep düzenliydi ama korunmayı bırakalı bi kaç gün gecikmeler oluyr. Döngüm 26ydı şimdi 29-30 a cıktınormalde adet dongun nasil yani gunun demi oliyor gecikiyor mu
Diğerleri 3 tanesi çatlamadı mı yoksa daha sonra mı çatladı canım? Bu mümknüm mü?Birden fazla yumurta oluşması ayni anda catlayacagi anlamına gelmiyor canım. Benim de 4 tane oluştu ama 1 tanesi istenilen boyuta geldi ve catladi. Yumurta catladiginda bahsettiğin gibi akıntı olur ve cinsel ilişki önerilir
tamam bu zamanlar senin zamanin :)))[/QUOTE
İnş ama olmayınca olmuyor canım maalesef![]()
Keşke :)) Akıntıyla ilgili bi sürü yazı var ama bi yerde akıntının yumurtlamaya yakın oldugu, bi yerde çatlayınca oldugu yazıyor. İyice kafam karıştıvalla canim icimizde ne oluyor keske bilsek :)
Catladi mi çatlamadi mi bilmiyorum çünkü en kalitelisi tuttu birisi de kist'e dönüştü ama gebelik oluştuğu için sorun teşkil etmedi. Zaten folikul kistler hamilelik döneminde kayboluyor hamile kalınmazsa adet ile atılıyor.. İkiz mi istiyorsun ?Diğerleri 3 tanesi çatlamadı mı yoksa daha sonra mı çatladı canım? Bu mümknüm mü?
Yok be canım nerde o şans. Biri tutsa yeter:) Sadece şu ana kadar yumurtlama dönemim geçtikten sonra genelde düzenli ilişkiyi bıraktım, Acaba yanlış mı yapıyorum diye sordum. Oluşan yumurtalar sonlara dogru da çatlayabilir mi diye?Catladi mi çatlamadi mi bilmiyorum çünkü en kalitelisi tuttu birisi de kist'e dönüştü ama gebelik oluştuğu için sorun teşkil etmedi. Zaten folikul kistler hamilelik döneminde kayboluyor hamile kalınmazsa adet ile atılıyor.. İkiz mi istiyorsun ?