aklımda deli sorular!!

mira82

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
111
48
13
37
Mrb arkadaslar ilk dusugumu 6 haftalikken ikincisini 10 haftalikken kaybettim :-( biri kendiliginden digeri kurtajla sonlandi. Genetik test yapildi kan pihtilasmasi cikti. Birdaha hamile kalmaya cesaretim yok hersey Rabbimden. Bu pihtilasmayi yasayipta saglikli bebegi olan dogumunu yapan varmi? Cok korkuyorum hangi doktoragidicem ne yapicam bilmiyorum cok uzgun cok !!

geçmiş olsun canım bende gecen sene kürtaj oldum bebeğim gelişmedi ama bana herhangi bir araitırma yaplmadı ilk gebeliklerde olabiliyor böyle sorunlar dedi doktorum. 3 ay korunma verdi ama ben yine aynı sey olurmu psikolojisiyle 10 ay falan korundum şimdi yeniden istiyorum 4 aydır ugrasıyorum hala olmadı rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin insallah canim
babada ilk dusukten sonra gerekli degil normal olabilir dedi ama malesef oyle olmadi

Amin insallah canim
babada ilk dusukten sonra gerekli degil normal olabilir dedi ama malesef oyle olmadi
ya aslındda hamile kalmak değil onu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirebilmek önemli olan önceden Allah ım bende hamile kalayım diye dua ederdim ama yasadıklarımdan sonra Allah ım sen bana ve isteyen herkese sağlıklı bi şekilde hamile kalıp sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucagımıza alabilmeyi nasip et diyorum

Pıhtılaşma srunun gunde bır asprın yutarak halledenlerı duymustum uzulme tatlım derdı veren dermanını da verır byle dusunme

Cok zor bi durum illaki vardir da tedavisi ama yinede endiseliyim Allah isteyen herkese versin ins

Canım bu sut maydnz buharından snrafa hamıke kalanlar olms burda bununla alakalı bı topik vardı
evet banada bunu kayınvalidem söylemişti açıkcası pek önemsememiştim ama baktım burda da yapan bir sürü kişi var bende bi deniyim bişey kaybetmem dedim 3 gece uyguladım bakalım hayırlısı gerçekten bi rahatlama oluo insanda tabiki de bunların hepsi bir vesile rabbim ol derse olur insallah en hayırlı zamanda en hayırlısıı versin insallah cümlemize

pıhtılaşma testle ortaya çıkmış yeniden hamile kaldığında doktorun sana kan sıvılaştırıcı verecektir. her gün yaparsan hiçbir sıkıntı olmaz.. ablamda da pıhtılaşma sorunu var o da iğne oldu hamileliklerinde 2 çocuğu var .. korkmana gerek yok...

Var Can'ım sen içini ferah tut bizim bir arkadaşımızda vardı hergün iğne yaptı karnından sağlıkla doğumunu yaptı kan pıhtılaşmasının teşhisinin konulmaması tehlikeli konulduktan sonra çaresi var allah yardımcın olsun

Bir akrabamiz 4 defa falan dusuk yapti meger sizin gibi pihtilasma varmis basir bi tedavisi var diye biliyorum ayda bir igne mi yaptiriyor ne. Ama simdi gayet iyi bebegide dogmak uzere hic endiselenmeyin bence Allah yardimciniz olsun

Amın canım ınsallah

Arkadaslar Merhaba yardımci olabilir misiniz? Sonuçlarım bunlar

MTHFR C677T heterozigot mutasyon saptanmıştır
MTHFR A1298C heterozigot mutasyon saptanmıştır
PAİR 1 4G 5G heterozigot 4G 5G mutasyon saptanmıştır
BETA FİBRİNOJEN heterozigot mutasyon saptanmıştır

Aktive protein c 141.60
ANTİTROMBİN 3 127

Pihtilasma sorunu yasayan bi arkadasim 5 dusukten sonra ogrendi bu sorununu en son gecen 2. Cocugunu dogurdu. Duzenli ilac kullanimiyla sorun olmaz diye dusunuyorum ve tabiki iyi bir dr sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…