Aklımda, Kalbimde çok uzaklarda.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ECD75
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ECD75

Ceylin & Ela Prensesler...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.491
2.376
248
Belki çok büyük bir dert değil, ama benim içime oturan bir dert oldu şimdi.

Eşim emniyet personeli bizden 1700 km uzakalarda, Hakkari de. biz ise çocuğumla başka bir ildeyiz.

Hastalanmış, arkadaşları Dr. ye götürmüş, böbreğinde taş varmış, sancıdan duramıyor belli, sesine bile yansımış ki kolay kolay Dr. ye gitmeyen bir insan. İlaç vermişler, ağrısını hafifletmek için serum takmışlar. Yanında da diğer polis arkadaşlarını göndermiş müdürleri (oralarda yalnız tek başına bakkala, markete, hatta traş olmaya, onuda geçin hak ettikleri maaşlarını bile çekmeye tek gitmeleri yasak).

Ama benim akıllı kocam siz gidin ben serum bitince çağırırım sizi demiş zahmet vermemek için. Nasıl acele ile ve ağrı ile çıktıysa evden yanına silahını bile alamamış.

Hastalığınamı üzüleyim, yanında olamadığıma mı üzüleyim, oralarda yapayalnız olduğuna mı üzüleyim bilemedim.

Dediğim gibi belki büyük bir dert değil ama nedense paylaşmak istedim, canım sıkıldı, yüreğim daraldı.

Birde eklemeden geçemeyeceğim, eşlerinizin kıymetini bilin lütfen, tabi herşey karşılıklı, onlarında sizin kıymetinizi bilmesi gerek.

(Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. )

bence gayet büyük bi dert bu bende sözlüyüm benimkide şırnakta görev yapıo
oralarda çok zor hayat şartları dediğin gibi tek başına birşey yapamıyolar..
ki sen evliymişsin allah sabır versin canım benim çook geçmiş olsun eşinede.
elin kolun bağlı sende birşey yapamıyosun gerçekten zor yani.
umarım en kısa zmanda düzelir eşin canım:31:

Son düzenleme:
Canım ya..Allah sabır versin..
Dayanmak çok zor olsa gerek..
İnsanın eşinde aklı kalmaz olur mu, hemde hasta olduğunu bilirken..
Bayramda görüşme şansınız olacak mı eşinle?

Çok geçmiş olsun, dert olmaz olur mu elbette dert, insanın eşinin uzakta olması çok zordur.
Onun sizde, sizin onda kalır aklınız, birkaç günlüğüne bile olsa eşinizin yanına gidemiyor musunuz, çocuğunuz küçük mü?
Ya da rapor alıp onun sizin yanınıza gelme imkanı yok mu?

Allah seni de, beni de, bizim gibi bütün bekleyenleri de sağlıkla kavuştursun eşlerine, sevdiklerine.

Evet çok zor, gitsen gidemiyorsun, gelse gelemiyor, sadece kendisi ne derse ona inanıyorsun, iyiyim derse iyi olduğuna, kötüyüm derse de kötü olduğuna.

Çok sağol canım, amin inş. kısa sürede düzelir.

Dert olmaz mı hiç ?

Biz eşimle sevgiliyken eşim Hakkari de askerdi.. O zaman bile çok üzülürdük, asker olduğu için cep telefonu kullanması bile kısıtlıydı çünkü..

Ki sevgili ile eş arasında dağlar kadar fark var..

Mümkün olsa da kısa süreliğine de olsa görüşebilseniz keşke..

Dert olmaz mı hiç yaa .Allah yardımcınız olsun inşallah eşinizden uzaklarda çok kolay olmamalı . İnş tez vakıtte eşinizde saglıgına kavusur.

Çok geçmiş olsun, dert olmaz olur mu elbette dert, insanın eşinin uzakta olması çok zordur.
Onun sizde, sizin onda kalır aklınız, birkaç günlüğüne bile olsa eşinizin yanına gidemiyor musunuz, çocuğunuz küçük mü?
Ya da rapor alıp onun sizin yanınıza gelme imkanı yok mu?

Çok teşekkür ederim, evet benim için büyük bir dert ama ne yapabilirim, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.

Kızım 5 yaşında anaokuluna gidiyor. Bende çalışıyorum, ama çakılı kadroyum, tayinim çıkmıyor, onun için eşim kendisi 2 senede gidip gelebilmek için tercih etti Hakkariyi.

Bizim gitme gibi bir imkanımız yok, neden yok, Van a kadar uçakla, Van Hakkari arasıda 3,5 saatlik yolu kara yolu ile gidebiliyorsun, yollar kötü, sık sık pkk lılar yol kesiyorlar, devletimiz sağolsun polise zırhlı aracı zor bela verirken, bize imkansız vermez.

Eşimede dr. rapor veriyim demiş ama istememiş, numunedir benim eşim, 6 yıllık devlet memuru 1 kere rapor aldığını bilmem, müdürü kafa izni vermiş.

Canım, Allah sabır, dayanma gücü versin sana..
Eşine de çok geçmiş olsun..

Amin, çok çok teşekkür ederim.

Serumu bitmiş, iyiymiş biraz, ağrısı azalmış, arkadaşları almış eve bırakıyorlarmış, taş ta mesanedeymiş zaten, ilerisi nasıl olur bilemiyorum, inş. düşer kendiliğinden.

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum kısa süredir belki ayrıyız eşimden ama yrılığın stresi sıkıntısı insanı yiyip bitiriyot.urfaya tayinimiz çıktı sanırım kısmet böyleymiş ve suriye sorunları iyce avlukaya çıkmış bulunuyor eşim ilk adım attımızda bır ay once sınıra gonderıldı alarm verıldı ve orada bekledıler cadırlarda yasamlarını sürdürmeye çalışmaktalar zor şartlar altında çok şükür güvenlik açısından şuanda bi sıkıntımız yok ama işte bu stres insanı yiyp bitiriyor tekrar geldıler bırlklerıne donduler ama şimdi tekrar gundemdende haberlerı olanlar bilir suriyenin yüzünden haşk zor durumda ve eşlerimiz yine oraya gitt bende tek basımayım ve 10 haftalık hamıleyım dua edıyorum hayırlsııyla bu belirsizlik son bulsun ve evlerıne yurtlarına donsunler ıstıyorum yanı eslerımız uzaktayken bızlerde onlar kadar olmasakta aynı sıkıntıları yasamaktayız malesf guclu olmakta en cok bize düşüyor moral vermek için onlara rabbım onların yar ve yardımcısı olsun ınsallah esınıze acıl sıfalar dılıyorum bıranonce sıfa bulur ınsallah

Canım ya..Allah sabır versin..
Dayanmak çok zor olsa gerek..
İnsanın eşinde aklı kalmaz olur mu, hemde hasta olduğunu bilirken..
Bayramda görüşme şansınız olacak mı eşinle?

Yol açısından değil ama izin açısından gelme ve gitmelerinde sıkıntı yok canım, oralarda şartlar kötü olsada, günde 18-19 saat çalışsalarda arkadaşlık dostluk çok iyi, müdürleri vs. arkadaş gibi. İstedikleri zaman izin veriyorlar, ama geliş gidiş sıkıntı, 15 ay bitti kaldı 9 ayımız.

Ama yalan söyleyemem, hemen hemen her 2 - 3 ayda bir 1 hafta, 10 gün geldi. En son da 8 eylülde geldi, 21 gün kaldı.

Kurban bayramında gelemez çünkü ramazan bayramında gelmeyenler, kurbanda gelecekler. Haksızlık olmasın.

Ama kurbandan sonra gelebilir, yada şubat tatilince.

Bu arada teşekkür ederim ilgin için.

Dert olmaz mı hiç ?

Biz eşimle sevgiliyken eşim Hakkari de askerdi.. O zaman bile çok üzülürdük, asker olduğu için cep telefonu kullanması bile kısıtlıydı çünkü..

Ki sevgili ile eş arasında dağlar kadar fark var..

Mümkün olsa da kısa süreliğine de olsa görüşebilseniz keşke..

Teşekkür ederiz canım, inş. kısa sürede düzelir.

Ha diyince gidilecek yerler olsa keşke, ama maalesef :( gitme imkanımız yol.

Şükür sesi de iyi geliyor, demekki serum etkisini gösterdi, uyuyacağım biraz dedi, uyanınca nasıl olur bilemem.

Gerçi Dr. ilaç vermiş, inş. iyi gelir.

Yol açısından değil ama izin açısından gelme ve gitmelerinde sıkıntı yok canım, oralarda şartlar kötü olsada, günde 18-19 saat çalışsalarda arkadaşlık dostluk çok iyi, müdürleri vs. arkadaş gibi. İstedikleri zaman izin veriyorlar, ama geliş gidiş sıkıntı, 15 ay bitti kaldı 9 ayımız.

Ama yalan söyleyemem, hemen hemen her 2 - 3 ayda bir 1 hafta, 10 gün geldi. En son da 8 eylülde geldi, 21 gün kaldı.

Kurban bayramında gelemez çünkü ramazan bayramında gelmeyenler, kurbanda gelecekler. Haksızlık olmasın.

Ama kurbandan sonra gelebilir, yada şubat tatilince.

Bu arada teşekkür ederim ilgin için.

Çoğu gitmiş azı kalmış çok şükür ama yine de dayanmak güç tabi ayrılığa..
İnşallah bir daha ayrılmak zorunda kalmazsınız.
Eşin sağlıkla sıhhatle kavuşur evine..

Dert olmaz mı hiç yaa .Allah yardımcınız olsun inşallah eşinizden uzaklarda çok kolay olmamalı . İnş tez vakıtte eşinizde saglıgına kavusur.

Evet uzaklarda ve kolay değil. Onun için herkese diyorum eşlerinizin kıymetini bilin diye.

Teşekkür ederim Amin.

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSIN INSALLAH

benım esımde haftanın 2 gecesı Gece calsııyor yanı bu hesaba gore ben onu en son salı aksamı gordum bugun ıse cuma bu aksam gorucem
yalnızlıkta degıl sankı hıc yokmus gıbı hıssedıyorum huzun kaplıyor ıcımı
Allah sıze sabır versın bu ayrılık ne kadar surecek boyle?

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum kısa süredir belki ayrıyız eşimden ama yrılığın stresi sıkıntısı insanı yiyip bitiriyot.urfaya tayinimiz çıktı sanırım kısmet böyleymiş ve suriye sorunları iyce avlukaya çıkmış bulunuyor eşim ilk adım attımızda bır ay once sınıra gonderıldı alarm verıldı ve orada bekledıler cadırlarda yasamlarını sürdürmeye çalışmaktalar zor şartlar altında çok şükür güvenlik açısından şuanda bi sıkıntımız yok ama işte bu stres insanı yiyp bitiriyor tekrar geldıler bırlklerıne donduler ama şimdi tekrar gundemdende haberlerı olanlar bilir suriyenin yüzünden haşk zor durumda ve eşlerimiz yine oraya gitt bende tek basımayım ve 10 haftalık hamıleyım dua edıyorum hayırlsııyla bu belirsizlik son bulsun ve evlerıne yurtlarına donsunler ıstıyorum yanı eslerımız uzaktayken bızlerde onlar kadar olmasakta aynı sıkıntıları yasamaktayız malesf guclu olmakta en cok bize düşüyor moral vermek için onlara rabbım onların yar ve yardımcısı olsun ınsallah esınıze acıl sıfalar dılıyorum bıranonce sıfa bulur ınsallah

Allah sizinde yardımcınız olsun, inş. kısa sürede düzeninizi kurarsınız, bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim. İnan böyle durumlarda çocuk o kadar harika bir kurtarıcı ki, kızım benim herşeyim, yavrum, eşim, ev arkadaşım vs. vs. saymakla bitmez. İyiki yavrum var o da olmasa daha zor olurdu.

Ama babamıza çok üzülüyorum, biz aynı evimizde, aynı okulumuzda, aynı işimizde aynı düzenle sadece babamızın yokluğu ile devam ediyoruz.

Ama eşim, ben yokum, yavrusu yok yanında. Ev yok, eş ve çocuk yerine ev arkadaşları var, birde üstüne bitmek tükenmek bilmeyen terör var.

Bol bol sıvı almasını söyleyin.

Mesanedeki taşın düşmesini hızlandırmak için bol sıvı ve hareket gerekli.

Çok geçmiş olsun ve zaman sizin için su gibi akıp geçsinde Allah bir an önce sizi birbirinize kavuştursun.

Çoğu gitmiş azı kalmış çok şükür ama yine de dayanmak güç tabi ayrılığa..
İnşallah bir daha ayrılmak zorunda kalmazsınız.
Eşin sağlıkla sıhhatle kavuşur evine..

Amin inş. Evet çoğu gitti azı kaldı, geri sayımdayız artık.

canım yavrumda soran herkese papatyalardaki daha kadar okula gideceğim, sonra babam gelecek bir daha hiç gitmeyecek diyor.

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSIN INSALLAH

benım esımde haftanın 2 gecesı Gece calsııyor yanı bu hesaba gore ben onu en son salı aksamı gordum bugun ıse cuma bu aksam gorucem
yalnızlıkta degıl sankı hıc yokmus gıbı hıssedıyorum huzun kaplıyor ıcımı
Allah sıze sabır versın bu ayrılık ne kadar surecek boyle?

Allah sizede sabır versin ne diyim. Gerçekten de insanın içini bir hüzün kaplıyor ama yapacak bişey yok.

Biz alıştık artık, şuan tek düşüncemiz sağlıkla gelmesi.

Back
X