Merhaba kızlar. Yine ben..Bir kaç defa konu açmıştım yine,bazı arkadaşlar bilirler
Erkek arkadaşım doğuda askerlik yapmakta,aramız biraz kötüydü.Allah'a şükür şimdi iyi,konu bu değil tabi .. Geçende telefonla konuşurken,bana ne dese iyi sizce..? Bana,zayıflamamak gerektiğini söyledi ya ..
Aslında çok kilolu biri değilim,tabiri caiz balık etliyim.. :44: Tabi o cümleden sonra,bozulduğumu anlayınca,bu sefer;Ben seni bu halinle sevdim,biliyosun dedi. Madem beni bu halimle sevdin,Niye böyle bişey söylüyosunki be ADAM?? Hem ne varmış halimde diyorum kendi kendime
:44: 2 gündür aklımdan çıkmıyor,böyle bişey söylenir mi ya..Hani bişeyde demek istemiyorum,çünkü bir çok tatsızlık yaşanıyor ve her zaman sabrediyorum.Ama son bardağı taşıran damla derler ya..Aynen o şekilde oldu (Bu olayla birlikte) .. Bende bu sefer dayanamayıp,o zaman sende kendine daha çıtı,pıtı birini bul dedim.Sonra gönlümü falan almaya başladı ama o böyle şeyler yaptıkça,bende yavaş yavaş soğumaya başlıyorum.Sabrediyorum ama nereye kadar diyorum,kendi kendime .. Bilmiyorum,ben mi abartıyorum ? Ben her aradığımda,onun daima moralini yüksek tutmaya çalışıyorum,eğlenceli şeyler anlatıp espiri falan yapıyorum. O lafımı kesip,bana böyle bişey diyor ..
Bundan önceki mevzularda hiç ses çıkarmıyodum,psikolojisi daha fazla sarsılmasın diye..Hep alttan alıyodum.Ben normalinde pek sabırlı bi insan değilim,oda bunu biliyor .. Ama ona karşı o kadar dikkat ediyorum ki,kırılmasın incilmesin diye,çünkü orda yapıcak bişey yok..doğal olarak benim söylediğim şeylere takılıp,kafasında kurucaktır .. Ama bu sefer bende dayanamadım.Bide şöyle bişey istiyorum .. Bana herşeyi söyleme yetisini kendinde bulmamalı ..
Kafam çok karıştı kızlar,sizce napmalıyım..??