Aklımdan Çıkmıyor :/

Nisays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
46
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar. Yine ben..Bir kaç defa konu açmıştım yine,bazı arkadaşlar bilirler :49: Erkek arkadaşım doğuda askerlik yapmakta,aramız biraz kötüydü.Allah'a şükür şimdi iyi,konu bu değil tabi .. Geçende telefonla konuşurken,bana ne dese iyi sizce..? Bana,zayıflamamak gerektiğini söyledi ya .. :53: :53: Aslında çok kilolu biri değilim,tabiri caiz balık etliyim.. :44: Tabi o cümleden sonra,bozulduğumu anlayınca,bu sefer;Ben seni bu halinle sevdim,biliyosun dedi. Madem beni bu halimle sevdin,Niye böyle bişey söylüyosunki be ADAM?? Hem ne varmış halimde diyorum kendi kendime :47: :47: :44: 2 gündür aklımdan çıkmıyor,böyle bişey söylenir mi ya..Hani bişeyde demek istemiyorum,çünkü bir çok tatsızlık yaşanıyor ve her zaman sabrediyorum.Ama son bardağı taşıran damla derler ya..Aynen o şekilde oldu (Bu olayla birlikte) .. Bende bu sefer dayanamayıp,o zaman sende kendine daha çıtı,pıtı birini bul dedim.Sonra gönlümü falan almaya başladı ama o böyle şeyler yaptıkça,bende yavaş yavaş soğumaya başlıyorum.Sabrediyorum ama nereye kadar diyorum,kendi kendime .. Bilmiyorum,ben mi abartıyorum ? Ben her aradığımda,onun daima moralini yüksek tutmaya çalışıyorum,eğlenceli şeyler anlatıp espiri falan yapıyorum. O lafımı kesip,bana böyle bişey diyor .. :41: Bundan önceki mevzularda hiç ses çıkarmıyodum,psikolojisi daha fazla sarsılmasın diye..Hep alttan alıyodum.Ben normalinde pek sabırlı bi insan değilim,oda bunu biliyor .. Ama ona karşı o kadar dikkat ediyorum ki,kırılmasın incilmesin diye,çünkü orda yapıcak bişey yok..doğal olarak benim söylediğim şeylere takılıp,kafasında kurucaktır .. Ama bu sefer bende dayanamadım.Bide şöyle bişey istiyorum .. Bana herşeyi söyleme yetisini kendinde bulmamalı .. :45: :45: Kafam çok karıştı kızlar,sizce napmalıyım..??

sizi kırmak amaçlı söylemediğini düşünüyorum..ben obezite sayılabılecek yapıda biriyim..erkek arkadasım bana zayıflamam gerektıgını soyledıgınde bozulmuyorum..benı bu halımle tanıdı sevdi ama zayıflamanın hem sağlık, hemde görsellık acısından faydalı oldugu ıcın kızmıyorum bile..size karsı dürüst oldugu ıcın bence sizde kızmayın..unutun gitsin..

Son düzenleme:
Ya baaşka derdiniz mi yok Allah aşkına ya :) Adamın sana olan sevgisinden eminsin... Çok kilolu değilim diyorsun yani sağlığını etkileyecek düzeyde değilmiş. Eee... daha ne ? Ya ne istiyorsunuz, niye kurcalıyorsunuz bu kadar hayatı?

Ya baaşka derdiniz mi yok Allah aşkına ya :) Adamın sana olan sevgisinden eminsin... Çok kilolu değilim diyorsun yani sağlığını etkileyecek düzeyde değilmiş. Eee... daha ne ? Ya ne istiyorsunuz, niye kurcalıyorsunuz bu kadar hayatı?

katılıyorum canım burada çoğu kişi çok daha önemli sıkıntılar içerisinde ama milletin derdi kilo falan...

Aynen canım... Sağlık sorunu olmadıkça kilo sıkıntılarınızı bu kadar kafaya takmayın arkadaşlar... Verilebilir yani.

canım bence çok düşünme, üzme kendini. asker psikolojisi şu an her şey ters gidiyor olabilir, o da öyle laf arasında bu cümleyi kurmuş olabilir. seni üzme amaçlı söylememiştir kesinlikle, bazen ben de erkek arkadaşıma söylüyorum böyle şeyler, o da bana söylüyor ama gergin olduğumuz zamanlarda oluyor genelde bunlar. o asker bunu aklından çıkarma. sen üzme kendini onu demek istememiştir merak etme.

Kızlar yanlız arkadaşın derdi kilo değilki.
Sevgilisinin her aklına geleni ona karşı pat diye söylememesi gerektiğini düşünüyor ne yapayım diye soruyor kız.
Bence ne kadar samimi olursan ol arada saygı olmalı,kilo vermen gerekiyor dedi diye saygısız demiyorum..
Ama senin bu konuda alınabileceğini biliyor olmalıydı,kendini pek ifade edemedinmi acaba sevgiline neye kızıp kızmıcağını kestiremiyor sanırım.
Hiç olmadı açık açık söyle benimle bu tarz konuşmandan hoşlanmıyorum,konuşurken daha seçici olmalısın diye uyar derim ben

Kızlar yanlız arkadaşın derdi kilo değilki.
Sevgilisinin her aklına geleni ona karşı pat diye söylememesi gerektiğini düşünüyor ne yapayım diye soruyor kız.
Bence ne kadar samimi olursan ol arada saygı olmalı,kilo vermen gerekiyor dedi diye saygısız demiyorum..
Ama senin bu konuda alınabileceğini biliyor olmalıydı,kendini pek ifade edemedinmi acaba sevgiline neye kızıp kızmıcağını kestiremiyor sanırım.
Hiç olmadı açık açık söyle benimle bu tarz konuşmandan hoşlanmıyorum,konuşurken daha seçici olmalısın diye uyar derim ben

Hele şükür ..beni anlayan biri çıktı :42: Rahatsız olduğumu biliyor ya,ama yok kesinlikle uyarıcm.. O herşeyi söylicek diye,kendimden taviz mi vericem? :45:

valla evet öyle pat diye söylenmeyecek şeytlerin başında kilo muhabbeti gelir..
hele hele bi bayana...

seni anlıyorum canım sen kendince elinden geleni yapıyorsun onun gönlünü hoş tutmak için ama onun sana arada bu tarz laflar söylemesi normal olarak canını sıkıyor.
bugün zayıfla der yarın saçını beğenmez.. vs vs.
genelde böyle değilde arada yapıyosa duymazdan gel boşver tabi ki hoşuna gitmez insanın ama askerde ya dil kilitleniyo
:)
seviyorsan biraz kulak tıkıyıp sabretmek lazım gelince çıkarırsın acısını :D

seni anlıyorum canım sen kendince elinden geleni yapıyorsun onun gönlünü hoş tutmak için ama onun sana arada bu tarz laflar söylemesi normal olarak canını sıkıyor.
bugün zayıfla der yarın saçını beğenmez.. vs vs.
genelde böyle değilde arada yapıyosa duymazdan gel boşver tabi ki hoşuna gitmez insanın ama askerde ya dil kilitleniyo
:)
seviyorsan biraz kulak tıkıyıp sabretmek lazım gelince çıkarırsın acısını :D

Doğru söylüyosun canım ama,nereye kadar sabrederim bilmiyorum işte.. :34:

Bende bir çocukla tanıştım sadece 4 kere görüştük ve 3 haftadır görüşmüyoruz. Yatıyorum kalkıyorum onu düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyor sizce bu durum nedir?

Back
X