Aklımı karıştıran kayınvalidem!!!???

OPRA

Ömrümün Sahibi ∞
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.657
107
688
35
Merhaba arkadaşlar öncelikle,
4 buçuk senelik bir ilişkim var 5 aydır da nişanlıyım belirtmek istedim.Kayınvalidem iyi insandır severim.Kesinlikle saygısızlık etmem ettirmemeyede özen gösteririrm.Lakin benim kaynanaya biraz ilgi göster sev say başlıyor başka yöne kaymaya.Ama somurt mızmızlan senden iyisi yok hep ilgi alaka gösterir.Sanırım eltim bunu farketmiş olacak ki arkasından konuşur,takmaz,lafını sakınmaz,istediğini yaptırır.Ah benim yumuşak yüreğim ben yapamıyorum.Kayınvalidem eltimin arkasından söver,ağır sözler söyler ama yüzüne gelince tık yok.Sanki bişey dememiş gibi.Yeri gelir onu memnun etmek için yırtınır.Önceleri eltim kaynanamı üzüyor diye (ki eltimde aynı konusur konusur yüze güler :)) tavırlanıyordum.Baktım o politika yapıyor bende kıza artık hiç tavır almıyorum ne halleri varsa görsünler diyorum.Ama zorumada gidiyor ben hep taviz veren insan oluyorum ikisi içinde akıl verin kardeşler bana napayım nasıl davranayım???

bence öncelikle zaten eltine hiç karışma o neyaparsa yapsın orası seni ilgilendirmez.bi de onlamı uğraşıcaksın.kayınvaldenle de fazla samimiyete gerek yok.iyi geçin ama resmi ol.ikisi de sana ne anlatırsa anlatsın yorumsuz dinle.sen ilişkilerini iyi ama ölçülü tut

Merhaba arkadaşlar öncelikle,
4 buçuk senelik bir ilişkim var 5 aydır da nişanlıyım belirtmek istedim.Kayınvalidem iyi insandır severim.Kesinlikle saygısızlık etmem ettirmemeyede özen gösteririrm.Lakin benim kaynanaya biraz ilgi göster sev say başlıyor başka yöne kaymaya.Ama somurt mızmızlan senden iyisi yok hep ilgi alaka gösterir.Sanırım eltim bunu farketmiş olacak ki arkasından konuşur,takmaz,lafını sakınmaz,istediğini yaptırır.Ah benim yumuşak yüreğim ben yapamıyorum.Kayınvalidem eltimin arkasından söver,ağır sözler söyler ama yüzüne gelince tık yok.Sanki bişey dememiş gibi.Yeri gelir onu memnun etmek için yırtınır.Önceleri eltim kaynanamı üzüyor diye (ki eltimde aynı konusur konusur yüze güler :)) tavırlanıyordum.Baktım o politika yapıyor bende kıza artık hiç tavır almıyorum ne halleri varsa görsünler diyorum.Ama zorumada gidiyor ben hep taviz veren insan oluyorum ikisi içinde akıl verin kardeşler bana napayım nasıl davranayım???

Hiç Bulaşma..:19:
Bırak Gelin Kaynana İstediklerini Yapsınlar..:19:
En Tehlikeli İnsan Yüzüne Gülüp, Arkadan Konuşandır..:31:
Böyle İnsanlara Hiç Bir Zaman Yaranamazsın..:50:

onların arasındaki mesele yüzünden niye tavır yapasınızki?
bırakın ne halleri varsa görsünler,
karışmamak en iyisi.
zaten bugün onun arkasından konuşuyorsa,
yarında senin arkandan konuşacaktır mutlaka.
sonra eltim aslında ne kadar haklıymış diyeceksin..
ben dedim ordan biliyorum:1:

Hiç Bulaşma..:19:
Bırak Gelin Kaynana İstediklerini Yapsınlar..:19:
En Tehlikeli İnsan Yüzüne Gülüp, Arkadan Konuşandır..:31:
Böyle İnsanlara Hiç Bir Zaman Yaranamazsın..:50:

Ah ah canım zaten alışmış kudurmuştan beter eltim bacak bacak üstüne atar işe el sürmez ben koştur at gibi saftirik gibi :/

onların arasındaki mesele yüzünden niye tavır yapasınızki?
bırakın ne halleri varsa görsünler,
karışmamak en iyisi.
zaten bugün onun arkasından konuşuyorsa,
yarında senin arkandan konuşacaktır mutlaka.
sonra eltim aslında ne kadar haklıymış diyeceksin..
ben dedim ordan biliyorum:1:

Eltim çakallık yapmaya çalışır ama Allah'tan çakıyorum bende ya bende de çok kötü bir huy var hemen haklıyı savunurum ezdirmemeye çalışırım ama yooook artık ezsin...

Niye Sen ?
Yapma :19:
Hem Sen Nişanlı Değil misin ? :26:

Niye ben ben iyi niyetimden yardım olsun ama yapmasanda aynı içimden geliyor arı gibiyim ben nişanlıyım eltimde nişanlı mayısta düğünü var şimdi

Niye ben ben iyi niyetimden yardım olsun ama yapmasanda aynı içimden geliyor arı gibiyim ben nişanlıyım eltimde nişanlı mayısta düğünü var şimdi

Arı Gibiyseniz Ona Sözüm Yok..
Allah Kolaylıklar Versin..

Mutluluklar..:71:

Son düzenleme:
Onlar birbirlerini yeselerde sonra sen arada kalirsin eger karisacak olursan. En iyisimi hic karisma:34: Hanimefendiligini korumaya devam et sen. :34:

Back
X