Aklimi kaybettim fazla olan yardim etsin

burikinafaso

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
203
4
16
35
Elazığ
Merhaba oncelikle benim sorunum erkek arkadasim. Ben genel olarak rahat yapida bir insanim sevgilim ise tam bir dogu kulturuyle getismis asiri kiskanc ve sinirli sinirlenince agzindan cikani kulagi kesinlikle duymuyor. Bana cok cirkin kufurler ediyor. Baslarda katlanabiliyordum simdi artik agirima gitmeye basladi hersey icin kavga ediyor. Telefonumu sessize almam bile kavga nedeni rahat oldugum icin surekli sevmedgmi umursadgmi soyluyor aslinda durum oyle degl anlatiyorum kendne ama bi hafta duzeliyosa 2. Hafta daha beter yapiyor. Yanindayken Ama kesinlikle o kavgalari cikaran adam o degil gbi Evlenince gecer diyo hep yanimda olacagindan ama ben pek gececegni dusunmuyorum. Siz neler dusunuyorsunuz fikrinizi paylasirsaniz sevinirim..

Merhaba oncelikle benim sorunum erkek arkadasim. Ben genel olarak rahat yapida bir insanim sevgilim ise tam bir dogu kulturuyle getismis asiri kiskanc ve sinirli sinirlenince agzindan cikani kulagi kesinlikle duymuyor. Bana cok cirkin kufurler ediyor. Baslarda katlanabiliyordum simdi artik agirima gitmeye basladi hersey icin kavga ediyor. Telefonumu sessize almam bile kavga nedeni rahat oldugum icin surekli sevmedgmi umursadgmi soyluyor aslinda durum oyle degl anlatiyorum kendne ama bi hafta duzeliyosa 2. Hafta daha beter yapiyor. Yanindayken Ama kesinlikle o kavgalari cikaran adam o degil gbi Evlenince gecer diyo hep yanimda olacagindan ama ben pek gececegni dusunmuyorum. Siz neler dusunuyorsunuz fikrinizi paylasirsaniz sevinirim..

Herkes farklı kişiliklere sahiptir,önemli olan herkesi olduğu gibi kabul edip saygı duyabilmek,hele ki bu kişi eş adayıysa..evet evlenince biraz daha rahat olabilirsiniz,hep yanında olmanız onu mutlu edebilir ama bu sefer de nasılsa artık benim deyip küfrüne devam edebilir..bazı şeyler alışkanlıktır ve terketmesi zordur..artı ve eksi yönlerini iice tart derim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes farklı kişiliklere sahiptir,önemli olan herkesi olduğu gibi kabul edip saygı duyabilmek,hele ki bu kişi eş adayıysa..evet evlenince biraz daha rahat olabilirsiniz,hep yanında olmanız onu mutlu edebilir ama bu sefer de nasılsa artık benim deyip küfrüne devam edebilir..bazı şeyler alışkanlıktır ve terketmesi zordur..artı ve eksi yönlerini iice tart derim..

Beni cok seviyor ksinlikle sevgisinden eminim onemser ama cok takintili huzursuz bir tip bunu onleyebilir miyim acaba + si - lerinden fazla ama ben saygszliktan nefret ediyorum

Beni cok seviyor ksinlikle sevgisinden eminim onemser ama cok takintili huzursuz bir tip bunu onleyebilir miyim acaba + si - lerinden fazla ama ben saygszliktan nefret ediyorum

Takıntıyı önlemek çok zordur,bu bi kişilik meselesi..yani o takıntılı biri demekki..bence sen bu şekilde yaşamaya,onun takıntılı olduğu konularda daha dikkatli davranmaya önem göstermelisin..

Takıntıyı önlemek çok zordur,bu bi kişilik meselesi..yani o takıntılı biri demekki..bence sen bu şekilde yaşamaya,onun takıntılı olduğu konularda daha dikkatli davranmaya önem göstermelisin..

Bilmiyorum yildim yoruldum nasip mi hayrlisimi ne dcemi sasrdm kaldim

erkek arkadaşınızın bu yapıda olmasına aileniz ne diyor? Mademki evlilik düşünülüyor, anlattınız mı bu durumu? Genelde annelerin çocukları üzerinde hisleri,öngörüleri kuvvetli olur da ondan söyledim.

bizim turk kizlari kiskanilmayi engellenmeyi vs sewerler zaten . bak canim senin hosuna gitmese zaten izin vermezsin. bir iliskide lackalasmaya cok karsiyim herkes sewiyesini korumali . yani ozetle hosuna gitmiyorsa yol ver.

Yooook öyle değil işte evlenince geçer falan
Gripmi ki geçsin
Adamın huyu böyle , tarzı bu ,
Aksine evlenince daha da coşar, nikahı bende nasıl olsa diye
Bugün küfür eder yarın döver,
Geriye ne sevgin kalır, ne de kurduğun hayaller
Baştan sinyalleri doğru okumazsan malesef ilerde çok sıkıntı yaşarsın
Tekrar tekrar düşün bence :31:

bizim turk kizlari kiskanilmayi engellenmeyi vs sewerler zaten . bak canim senin hosuna gitmese zaten izin vermezsin. bir iliskide lackalasmaya cok karsiyim herkes sewiyesini korumali . yani ozetle hosuna gitmiyorsa yol ver.

Hic haz ettigim bisey degil benm kesinlikle neden ben aptal miyim dsunemiyor muyumki bni yonetsin bugun tekrardan anlattm bunlari ilk defa ayrilikla tehdit ettm 😆 bana oda ilk defa kufretmicene bir daha sacma seylerden kavga cikarmicana soz verdi bu son sansi zaten canm kimseye kole kul olmak zorunda hsstmiyorum kendmi 😈

erkek arkadaşınızın bu yapıda olmasına aileniz ne diyor? Mademki evlilik düşünülüyor, anlattınız mı bu durumu? Genelde annelerin çocukları üzerinde hisleri,öngörüleri kuvvetli olur da ondan söyledim.

Annemde bu huyndan nefret ediyor evet bana bitirmem gerektigini bile soyledi sanirim bu son sansi artk ailemde de sorunlar cikmaya basladi

Gripmi ki geçsin

Evet hak veriyorum sizede diger arkdslarima da dedgm gbi son sansi adam oldu oldu olmadi yildim ben artik. Bende degisecegni dusunmuyorum biraz da belalidir ki ondan da ayrilmaya trsiyorm birazcik

Uslup sizin isteginizle kazanılack bişey dgl..yarn evleniceksiniz,çocugunuzun babası olucak..anne ne kdr cırpınsada çocuk ahlakı babadan alıyor iyi düşünün..siz eşinizdn ayrılabilr belki cok iyi,terbiyeli bryle tekrardan ewleneblrsnz ama çocugunuzun babası hep aynı kişi kalack.ben hic kayınpederimin küfür ettgni görmedm aynı şekilde eşime de tartışmalarımzda oldu ama hc şahit olmadm..untmayn kangren olmuş bi parmagi kesip atmazsanz bütn kolunuzu sarar..eger ki sonunuzu kendi iradenz dahilinde göremiyorsanz seçim sizin ya şimdi parmak ya çok snra kolunuz..

Balik bastan kokar diye bosa dememisler...

Ya bir insan sevgilisine nasil kufur eder bana bunu biri aciklasin??
Hadi kufur ediyor, sen niye onu o kadar yaninda tutuyorsun bir de bunu aciklayin??

Esim ile 3 yil boyunca ciktik, ne onun bana - ne de benim ona karsi bir agir lafimiz, terbiyesizce cikismamiz olmamistir...
Evlendik, ayni sekilde, bir birimize olan saygimizi kaybetmedik... Eger o sekilde agir laflar sarf edilirse bir kere, is cigirdan cikar.
Birak sen duzelmeyi, degismeyi... daha beter hal alir ben sana diyeyim...

Gencliginizden midir, fevriliginizden midir nedir anlamiyorum, fakat biraz kendinize saygi gosterilsin ya!
Siz bir bireysiniz, yarin belki sevgilinizle evlenip cocuklarinin annesi olacaksiniz, size boyle davranilmasi nasil normal gelir??
Biraz kendinizin degerini bilin!

Saygısız, terbiyesiz, sinirlenince gözü kararan birinden hayat arkadaşı olmaz, olamaz.
Her şey bu kadar barizken çok iyi düşünmelisin.

Her şey iyiyken, hoşken hepimiz iyi geçimli oluruz zaten ve hepimiz sevebiliriz; ama önemli olan sıkıntılı süreçlerde kendine hakim olup, durumu adamakıllı yönetebilme, çözümleyebilme becerisine sahip olmaktır.

Ne yazık ki bu adam, bundan tamamıyla yoksun.

Uslup sizin isteginizle kazanılack bişey dgl..yarn evleniceksiniz,çocugunuzun babası olucak..anne ne kdr cırpınsada çocuk ahlakı babadan alıyor iyi düşünün..siz eşinizdn ayrılabilr belki cok iyi,terbiyeli bryle tekrardan ewleneblrsnz ama çocugunuzun babası hep aynı kişi kalack.ben hic kayınpederimin küfür ettgni görmedm aynı şekilde eşime de tartışmalarımzda oldu ama hc şahit olmadm..untmayn kangren olmuş bi parmagi kesip atmazsanz bütn kolunuzu sarar..eger ki sonunuzu kendi iradenz dahilinde göremiyorsanz seçim sizin ya şimdi parmak ya çok snra kolunuz..

Orneginiz cok guzelmis haklisiniz bende bunlari dusunuyorum bunlari dile getiriyorum iradem gucsuz degildir de ayrilma lafi gecnce intihara kadar dusundugunu soyluyo oyle bsey yaparsa vicdanmla basbasa kalmaktan korkuyorum

Balik bastan kokar diye bosa dememisler...

Ya bir insan sevgilisine nasil kufur eder bana bunu biri aciklasin??
Hadi kufur ediyor, sen niye onu o kadar yaninda tutuyorsun bir de bunu aciklayin??

Esim ile 3 yil boyunca ciktik, ne onun bana - ne de benim ona karsi bir agir lafimiz, terbiyesizce cikismamiz olmamistir...
Evlendik, ayni sekilde, bir birimize olan saygimizi kaybetmedik... Eger o sekilde agir laflar sarf edilirse bir kere, is cigirdan cikar.
Birak sen duzelmeyi, degismeyi... daha beter hal alir ben sana diyeyim...

Gencliginizden midir, fevriliginizden midir nedir anlamiyorum, fakat biraz kendinize saygi gosterilsin ya!
Siz bir bireysiniz, yarin belki sevgilinizle evlenip cocuklarinin annesi olacaksiniz, size boyle davranilmasi nasil normal gelir??
Biraz kendinizin degerini bilin!

Evet bende sevmiyorum ben kavga ederken bile saygimi korurum emir kipleriyle degil istek kipleriyle konusurum ama o bi degisik yani anlatilmamz yasanir kendi aileside kardeside bunu biliyo ve cok kiziyolr kendne anneside kardeside konustu bende dun konusup anlattm herseyi o kdr seviyorsa zaten krndne ceki duzen vercektir yoksa degil evlilik sevgiliyken bile cekilcek huylar degil bunlar

Saygısız, terbiyesiz, sinirlenince gözü kararan birinden hayat arkadaşı olmaz, olamaz.
Her şey bu kadar barizken çok iyi düşünmelisin.

Her şey iyiyken, hoşken hepimiz iyi geçimli oluruz zaten ve hepimiz sevebiliriz; ama önemli olan sıkıntılı süreçlerde kendine hakim olup, durumu adamakıllı yönetebilme, çözümleyebilme becerisine sahip olmaktır.

Ne yazık ki bu adam, bundan tamamıyla yoksun.

Kesinlikle yok boyle bir huyu asiri duygusall bir jnsaan bende asiri mantikci davranirim bunu hazmedemiyor cogu kqvga nedenmz de budur. Iliskimiz son gunlerini oynuyor artik bence ben oyle dusunuyorm

Gripmi ki geçsin

malesef hayat filmlerden ibaret değil.

Türk pembe dizileri gibi değil erkekler...

İlerde ayrılmak istediğinde katilin olur ...

Doğu kültürü felan hikaye adam adam değilse doğu-batı fark etmez..

İnsanin ölüm tarihi ve evleniceqi kisi degsmeyen kaderidr..evlenicegniz kişi belli evet ama iradenz dahilinde..örngn siz gdip alkol alan biryle evlenp snradan sorun yasadgnzda buna kader diyemzsnz cnkü bile bile evlendnz..intihara gelnce..hava kararnca sitemli müziklr dinleyen her dertlinin tesellisidr intihar :) sabh uyaninca hatrlamaz bile o halini:) inthar koly bisy olsaydi ülkemzde cogu insan trafk terörndn dgl inthar tercihndn ölürdü..bu erkeklern en iyi kandrma yöntemidr..hem ahiretndn vazgecen bi insan sizdn mi gecemiyck..ya da kendi canina tesebbüs edebileceqne inandgnz bi insanin yaninda caniniz hc mi tehlike de dgl..biliyomusunz biz bayanlar cok vicdanliyiz ama erkekler sdce yenisni bulana kdr isyankar snrasnda hc aklna bile gelmzsinz..iyi duşünün istişare edin özellikle ailenizle..ama cogunluk nyse onu secin..kendi aklimz maalesf bazn yanlşa sürüklüyr bizi..

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur... kesinlikle değişeceğini düşünmüyorum kaldı ki şu durumda cicim ayları sevgilisiniz güzel geçmesi gereken bir dönemde bu yanlarını göstermiş baştan, buna sevin en azından... çok iyi düşün...:51:

Back
X