Aklımızdan, beynimizden bir görüntüyü, bir sesi silmek

kavun kokusu

Buraya reklam alınır
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
6.447
15.481
448
Arkadaşlar, izlememem gereken bir şeyi izledim, hatta izledim bile değil 3-4 saniye gördüm.
Ciddi anlamda psikolojimi mahvetti.
Unutmaya çalıştıkça beynime kazınıyor.
Akla takılan bir şarkıdan nasıl kurtulanacağını biliyorum ama, görüntüden sesten nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.
Tavsiyeniz var mı? Gerçekten kötü bir ruh halindeyim.

Gözümü kapattıkça gözümün önüne geliyor, görüntü gelince ses de geliyor :(
Ne olduğunu yazmasam daha iyi, merak edip araştıranlar çıkabilir çünkü.

Arkadaşlar, izlememem gereken bir şeyi izledim, hatta izledim bile değil 3-4 saniye gördüm.
Akla takılan bir şarkıdan nasıl kurtulanacağını biliyorum ama, görüntüden sesten nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.
Meditasyon biliyor musunuz
Bir meditasyon müziği açın yada yağmur sesi vs.
Temizlik yapmakta işe yarıyor bazen

Of demeyin ya, gerçekten mi?
Çok saçma bir kısır döngü içindeyim. Gözümü kapatmamak için uyumaya direniyorum.
Etki kişiden kişiye değişir. Öncesinde çok hassas çok takıntılı ve çok merhametl i biri iseniz ve depresif yapiniz varsa sizde de kaygi bozukluğuna kadar gidebilir. Bu en kötü senaryo bence. Ama bu bile geciyor. Siz kaçmaya çalıştıkca o düşünceler hucum edecek. Yalnız kalmamak ve birşeylerlemeşgul olmak iyi gelecektir

Merak ettik ya.Gizli bişey mi???

Hayır hayır gizli bir şey değil.
Bir haberin doğruluğunu araştırıyordum, ne gerek varsa, bana neyse!
Sayfadan sayfaya, linkten linke tıklarken pat diye video açıldı, ben idrak edemedim. Tıkladığım linkler arasında ekran görüntülerine açılanlar vardı, onlardan zannettim. Meğer haberin videosuymuş. Gördüm ve o an dehşet duygusu ile gerçekten hissettiğim buydu, dehşet, çarpıdan sayfayı kapatmak aklıma bile gelmedi videoyu sona alıp bitirmeye çalıştım. Bu sefer daha beterini gördüm.
Offfff, daraldım.
Ne olduğunu kimse benim gibi araştırmasın diye yazmıyorum.

Gözümü kapattıkça gözümün önüne geliyor, görüntü gelince ses de geliyor :KK43:
Ne olduğunu yazmasam daha iyi, merak edip araştıranlar çıkabilir çünkü.

Bir video mu peki son günlerde olan bir olayla ilgili ?
Bir haber gördüm,videosu falan da var dediler ben de korkup hiç bakmadım bile.
Neyse,bazı şeyler gerçekten insanı hayattan soğutuyor,en iyisi kafanızı başka şeylerle meşgul etmek.Yeni bir şarkı falan dinlemeye çalışın,ben bir şeyi unutmak isteyince hep yeni şarkılar ararım.Neden yazılmış falan filan kafamı bu tip şeylerle meşgul ederim.

Etki kişiden kişiye değişir. Öncesinde çok hassas çok takıntılı ve çok merhametl i biri iseniz ve depresif yapiniz varsa sizde de kaygi bozukluğuna kadar gidebilir. Bu en kötü senaryo bence. Ama bu bile geciyor. Siz kaçmaya çalıştıkca o düşünceler hucum edecek. Yalnız kalmamak ve birşeylerlemeşgul olmak iyi gelecektir
Takıntılı değilim, hatta insanlara karşı merhamet duygum körelmiştir. Buna rağmen çöktüm. Teşekkür ederim, bir şeyler ile oyalanmaya çalışacağım.

Bir video mu peki son günlerde olan bir olayla ilgili ?
Bir haber gördüm,videosu falan da var dediler ben de korkup hiç bakmadım bile.
Neyse,bazı şeyler gerçekten insanı hayattan soğutuyor,en iyisi kafanızı başka şeylerle meşgul etmek.Yeni bir şarkı falan dinlemeye çalışın,ben bir şeyi unutmak isteyince hep yeni şarkılar ararım.Neden yazılmış falan filan kafamı bu tip şeylerle meşgul ederim.
Eğer bahsettiğiniz haber yurt dışında olansa, galiba aynı şey olabilir.

Şu an yazdığınızı okuyunca bile karnımda sıcak bir his, sıcak bir hava akımı gibi bir şey alttan üste doğru çıktı. Aynı şey, evet.

Çok özür dilerim...

Ne yazık ki dünya korkunç bir yer.Ben de yıllar önce benzer bir şey izlemiştim,birkaç gün sarsılmıştım,insanlığımdan utandım,kendimi o insanların yerine koyup ''ya ben olsaydım'' psikolojisine girdim.Tabii kendi problemlerimiz yüzünden bir süre sonra unutulup gidiyor her şey,en iyisi siz kafanızı dağıtmaya çalışın,birkaç gün hiç haber okumayın.

Back
X