Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aklımızdan, beynimizden bir görüntüyü, bir sesi silmek
Ya ben de dün videoyu açtım. Allah'tan telefonum yavaş biraz, video açılana kadar napiyorum ben ya dedim geri kapattım. İnsan insana nasıl bunu yapar anlamıyorum. Allah korusun hepimizi.
Okudugum bazi haberleri bile unutamiyorum .Ustteki arkadasin yazdigi cocukla ilgili ifadeleri okudum .Sule Çet dosyasini okudum .Birde bir ögretmen ve annesi vardi .Unutmak zor .
Bazen sadece kadın oldugu icin yaşananlar cok acı .
Lütfen yazıp durmayın şu cinayetleri merak edip bakıyoruz normal olarak ve midem mahvoldu lütfen yeni bir isim daha vermeyin. Ciddi ciddi psikolojimiz bozulacak
O görüntüyü bir film sahnesi gibi düşünün.Siz yönetmensiniz ve görüntüyü değiştirebilirsiniz.NLP'de "yeniden çerçeveleme"tekniği idi sanırım adı.(Şimdi baktım da o değilmiş.Bulabilirsem yazarım.)O görüntüye farklı imajlar ekleyin.Beyninizde büyütün,küçültün.Üzerini çizin.Örneğin o görüntüye komik şeyler anlatıp ortalıkta dolaşan palyaçolar koyun.Bu gibi şeyler.İnanın faydası oluyor.Bazı travmalarımın anlamını ben bu şekilde değiştirdim.
Hanımlar,
dini yorumlar yazmayınız, bir de bu konu açık kaldıkça etkileneceğiniz başka olayları yazıp merakınıza yenik düşerek birbirinizi daha çok dehşete düşürüyorsunuz, hem etkileniyor hem de merakınıza yenik düşüyorsunuz, bu sebeple konuyu kapatıyorum çünkü canice işlenmiş cinayetleri yazmaya devam ediyorsunuz.