Aklında başkası olan biriyle evlenmek?

grimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
104
3
26
Bolu
Merhaba Arkadaşlar;

Bu dertler niye bitmiyor anlamıyorum,Şimdi kendi derdimle huzurunuzdayım,Konularımı takip ettiniz mi bilmiyorum,ki saçma oldu bu,tabi ki nerden bilebilirsiniz ki,bir ordu mensubu subayla beraberliğim vardı,herşey çok da iyi gidiyordu,yalnız bir kaç gün önce bir arakadaşımın problemi oldu(bunu da paylaştım) bu dönem zarfında onunla pek görüşemedik,doğal olarak darıldı bana biraz..Bu akşam bununla ilgili tartışmaya başladık,sadece bikaç gün çok ilgilenememiş,durumu anlatmıştım,tartışmanın orta yerinde bana; Ne yani grimm,benim de sevdiğim unutamadığım biri var,ben de ölümüne sevdim,olmadı,şimdi sen varsın,o adam da belliki başka birini bulmuş dedi...Tabi ben şokkkkkk..Dikkatinizi çekerim,unutamadığımm???? biri var...sonra bu konuyu deştim biraz,biri varmiış da ,4 yıl çıkmışlarda,kızın ailesi asker diye istememiş de..( yalnız bu 4 yıl olayı nedir allahaşkına?Her unutamayan 4 yıl mı çıkıyor,bu hafta dytduğum 3.oldu bu)..Şimdi aklım karmakarılık,hani bir arkadaşımız,öbür arkadaşımın konusunda yazmıştı ya,ben en çok o evlenilen o kadına acıyorum diye,,işte o kadın benimmmmmmm.....Önümüzdeki ay -Şubat başı gibi_ Söz düşünüyorduk...Napıcam ben?

Çok ağır bir söz, "unutamadığım" da ne demek.... Size yazık değil mi, bile bile evlenirseniz üzülmez misiniz? Ben olsam bu sözü kaldıramazdım. Sizin adınıza da üzüldüm

Sen bu çocuğu çokmu seviyorsun peki?Yani başkasını düşünene unutamayan biriyle birlikte olmak acı vermezmi?Üzüldüm senin için çünkadam dalıp gitse yüzü düşse hep diceksin o kızımı düşünüyo acaba?Ya da seni onunla karşılaştırırmı o böyle değildi bu böyle filan gibi yani örnekler çoğaltılabilir ama keşke böyle olmasaymış ben olsam külahımı önüme koyar bi düşünürüm ömür böyle düşünmekle geçmez zamanla seni severmi? bilinmez ama alışkanlık olur saygı olur ama sevgi sanmıyorum birdaha düşün istersen

tartışmanın orta yerinde bana; Ne yani grimm,benim de sevdiğim unutamadığım biri var,ben de ölümüne sevdim,olmadı,şimdi sen varsın,o adam da belliki başka birini bulmuş dedi...

Oldu, gözlerim doldu:31:

Unutamadığını unutana kadar kendi halinde takılsın, unuttuğunda da başkasıyla evlensin mümkünse..

Oldu, gözlerim doldu:31:

Unutamadığını unutana kadar kendi halinde takılsın, unuttuğunda da başkasıyla evlensin mümkünse..

kesinlikle melodiye katılıyorum.. daha neler yaa?
bu kadar da geniş olunur mu ya ne erkekler var..
konu sahibesi karar tabiki senin ama bizler bir kere düşünüyorsak evet demek için... sen bin düşünmelisin.. zor yani...

bence patavatsızlıkla çıkmıştır ağzından bu sözler. yani ben seninle yeniden başlıyorum, öncesinde ben de öldüm sanmıştım gibi gibi. ya da ben pollyannayım.

her iki durumda da hayat riske atmaya gelmez. hareketlerini iyice tahlil etmelisiniz bence.

Laf ağızdan bir kere çıkar derler ;

Herkes sever , aşık olur , unutamam sanır zamanında demek başka...

Gözünüzün içine baka baka '' unutamadığım '' var diyebilmek çok başka...

Çivi çiviyi söker münasebeti ile mi sizinle berabermiş acaba ?

Laf ağızdan bir kere çıkar derler ;

Herkes sever , aşık olur , unutamam sanır zamanında demek başka...

Gözünüzün içine baka baka '' unutamadığım '' var diyebilmek çok başka...

Çivi çiviyi söker münasebeti ile mi sizinle berabermiş acaba ?

aklın yolu bir bencede sence ausencia..

Unutamadığını unutmak için mi senle berabermiş :ssz:
Bu bu demek oluyor ...
Düşündüğün söz sadece düşünmenle kalsın bence ..
İcraata dökülmesin mümkünse.:31:

Densizin önde gideniymiş kusura bakma ama.. Asla ve asla söylenmemesi gereken bir söz.

ben iyimser yaklaşıyorum bu olaya. bence arkadaşının olayından dolayı yanlış yorumluyor olabilirsin. bence o lafın gelişi demiştir. bende unutamadım diye zor oldu demek istemiştir.
ben de dahil bir çok kişi arkadaşına o seni unuttu sen onu unutamadın demiştik. yani bağlayayım çok uzattım :) o zor da olsa unutmuştur :)

bence kestirip atma.ama acele de etme. eş adayını biraz daha tanıman gerekiyor gibi görünüyor. Şimdilik söz meselesini erteleyebilirsin. ama dediğim gibi bitti demek de hata olabilir. bir şans daha ver.

Yorum yapan üyelerimizin Türkçe bilgisi biraz zayıf mı? Ya da bir anlam kargaşası mı var?

Unutamadığım : ben de geçmişte unutamadığı bir olgu olduğunu çağrıştırıyor

Unutamıyorum dememiş ki, burada yapılan yorumlarda hem sanki ilgili kişi şuan için konuşmuş gibi algılanmış.

Ve de gerçekte yaşanan hiçbirşey hiçbir zaman unutulmaz, insan anılarını silemez, aklından çıkar düşünmez belki ama hep zihinin derinliklerindedir, bazende bilinç altında.

merhaba.
ben eskı konularınızı okumadım nasıl bır beraberlıgınız var bılemıyorum ama ben bıraz ıyımser yaklasacagım, laf gelişi bir patavatsızlık olabılır evlenmeyı dusunuyormussunuz kımse kımseyle oylesıne evlenemez bence mutlaka sevıyordur sızı.
bunu en ıyı sız hıssedersınız tabıı kı

bu kişiyle asla asla evlenme ayrıl bence uzatmanın anlamı yok başkasını seven birisi sana acıdan başka hiçbir şey vermez !

unutamadığım biri var demiş..
aslında bence bunu çoktan söyleyecekmiş ,tutmuş tutmuş artık buda bahane olmuş söyleyivermiş.
kötü bir durum.yanlışlıkla söylenmiş olamaz.çünkü konuşmuşsunuz herşeyi anlatmış.
ilişkiyi tekrar gözden geçirmekte fayda var derim:34:

Merhaba Arkadaşlar;

Bu dertler niye bitmiyor anlamıyorum,Şimdi kendi derdimle huzurunuzdayım,Konularımı takip ettiniz mi bilmiyorum,ki saçma oldu bu,tabi ki nerden bilebilirsiniz ki,bir ordu mensubu subayla beraberliğim vardı,herşey çok da iyi gidiyordu,yalnız bir kaç gün önce bir arakadaşımın problemi oldu(bunu da paylaştım) bu dönem zarfında onunla pek görüşemedik,doğal olarak darıldı bana biraz..Bu akşam bununla ilgili tartışmaya başladık,sadece bikaç gün çok ilgilenememiş,durumu anlatmıştım,tartışmanın orta yerinde bana; Ne yani grimm,benim de sevdiğim unutamadığım biri var,ben de ölümüne sevdim,olmadı,şimdi sen varsın,o adam da belliki başka birini bulmuş dedi...Tabi ben şokkkkkk..Dikkatinizi çekerim,unutamadığımm???? biri var...sonra bu konuyu deştim biraz,biri varmiış da ,4 yıl çıkmışlarda,kızın ailesi asker diye istememiş de..( yalnız bu 4 yıl olayı nedir allahaşkına?Her unutamayan 4 yıl mı çıkıyor,bu hafta dytduğum 3.oldu bu)..Şimdi aklım karmakarılık,hani bir arkadaşımız,öbür arkadaşımın konusunda yazmıştı ya,ben en çok o evlenilen o kadına acıyorum diye,,işte o kadın benimmmmmmm.....Önümüzdeki ay -Şubat başı gibi_ Söz düşünüyorduk...Napıcam ben?

sanırım sevgiliniz arkadaşınızın olduğu durumu kendini göstererek örneklemek istemiş. ''bir zamanlar bende birini sevmiştim olmadı ayrıldık unutamadım ama kendi ayaklarımın üzerinde durdum o kadar büyütülecek birşey değil'' gibi bir ifadede bulunmuş yoksa yüzünüze direk böyle bir söz söyleyemezdi. yanlış kişiye yanlış bir örnekleme yapmış. erkeklerin bize anlatmadıklarını bu şekildeki gibi sözlerden anlayabiliyoruz.:) Ama bunu peşini bırakma hangi amaçla dediğini öğrenmelisin ve sende emin olmasın gerçekten unutamadı mı.. yoksa yanlış bir cümle mi kurdu..

unutamadıysa birşey yapmanada gerek yok zaten.

Allahım allahım...!!! Çıldıracağım...Bu saate kadar onunla konuştuk..Zamanında birini çok sevmişmiş de ,ayrılmışlarda...kendini öldürmek istemiş de...bitmiş de...çok sevmiş de..ama artık bitmiş de....gelse bile istemezmiş de....Ben onun hayatıymışım..çok abartmışım...tek düşündüğü benmişim...üstünden yıllar geçmiş de....beni çok seviyormuş da.......buraya kadar normal..herşey normal.....e napıyo şimdi evlendi mi diye sordum..yok hala bekar dedi.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Be adam sen nerden biliyosun hala bekar olduğunu diye sormazlar mı adama???? E sordum haliyle....e işte kulağıma çarpıyo bazı kelimeler dedi....taş olsa çatlar yeminle.......Kapadım bende telefonu...Msj attı peşinden..yüzüme kapatma bir daha lütfen,sabah tekrar konuşuruz demiş....E şimdi eşeğin kulağına karpuz kabuğu kaçırdı?Ya da öyle bir deyim vardı?ooffffffffff...Döverim ben bu erkek milletini ya.......nası yaaaa?neden ben yaaaaa?

Back
X