- 5 Eylül 2014
- 10
- 2
- 38
- Konu Sahibi stirbnichtvormir
Ablalarım arkadaşlarım kafamı kurcalayan ve yardım isteyeceğim 2 konu var.Önce en önemlisinden başlamak istiyorum.Konu babam. babam 2 sene önce ardarda 3 tane ağır ameliyat geçirdi ve son 1 senedir bize yapmadığını bırakmadı.İlk kez anneme vurdu,çocuk gibi saçma salak tripler attı,tüm huzurumuzu kaçırdı,mutluluğumuzu sömürdü yani.Bu tarz konuları kafasına takan biriyim ve o psikoloji ile üniversiteye hazırlıkta başarılı olamadım,istediğim bölümü kazanamadım şimdi tekrar hazırlanıyorum.Neyse konu şu ki; annem artık babamdan çok soğudu ve ayrılmayı düşünüyor.Anneme destek mi olmalıyım yoksa hiç taraf tutmamak mı daha iyi olur?
Diğer konu da şu. Ben annemle babamı artık yalnız bırakamam babam onu daha çok üzer diye.Eğer ayrılırlarsa ben üniversite için yurtdışına gitmek istiyorum,nasıl olacağı konusunda fikir sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)
Diğer konu da şu. Ben annemle babamı artık yalnız bırakamam babam onu daha çok üzer diye.Eğer ayrılırlarsa ben üniversite için yurtdışına gitmek istiyorum,nasıl olacağı konusunda fikir sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)