• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklından gafil kalan akıl ararmış,bana bir akıl verin :)

stirbnichtvormir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
10
2
38
Ablalarım arkadaşlarım kafamı kurcalayan ve yardım isteyeceğim 2 konu var.Önce en önemlisinden başlamak istiyorum.Konu babam. babam 2 sene önce ardarda 3 tane ağır ameliyat geçirdi ve son 1 senedir bize yapmadığını bırakmadı.İlk kez anneme vurdu,çocuk gibi saçma salak tripler attı,tüm huzurumuzu kaçırdı,mutluluğumuzu sömürdü yani.Bu tarz konuları kafasına takan biriyim ve o psikoloji ile üniversiteye hazırlıkta başarılı olamadım,istediğim bölümü kazanamadım şimdi tekrar hazırlanıyorum.Neyse konu şu ki; annem artık babamdan çok soğudu ve ayrılmayı düşünüyor.Anneme destek mi olmalıyım yoksa hiç taraf tutmamak mı daha iyi olur?

Diğer konu da şu. Ben annemle babamı artık yalnız bırakamam babam onu daha çok üzer diye.Eğer ayrılırlarsa ben üniversite için yurtdışına gitmek istiyorum,nasıl olacağı konusunda fikir sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)

ameliyattan sonra mı böyle oldu? öncesinde de var mıydı. ama cevap ne olursa olsun tabi ki taraf tutmamalısın.

Ablalarım arkadaşlarım kafamı kurcalayan ve yardım isteyeceğim 2 konu var.Önce en önemlisinden başlamak istiyorum.Konu babam. babam 2 sene önce ardarda 3 tane ağır ameliyat geçirdi ve son 1 senedir bize yapmadığını bırakmadı.İlk kez anneme vurdu,çocuk gibi saçma salak tripler attı,tüm huzurumuzu kaçırdı,mutluluğumuzu sömürdü yani.Bu tarz konuları kafasına takan biriyim ve o psikoloji ile üniversiteye hazırlıkta başarılı olamadım,istediğim bölümü kazanamadım şimdi tekrar hazırlanıyorum.Neyse konu şu ki; annem artık babamdan çok soğudu ve ayrılmayı düşünüyor.Anneme destek mi olmalıyım yoksa hiç taraf tutmamak mı daha iyi olur?

Diğer konu da şu. Ben annemle babamı artık yalnız bırakamam babam onu daha çok üzer diye.Eğer ayrılırlarsa ben üniversite için yurtdışına gitmek istiyorum,nasıl olacağı konusunda fikir sahibi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)
Annene karisma o kararini versin gun gelecek belki evleneceksin ve anneni birrgun 2gin damat belki yaninda ttutucak o da belli degil sadece babanin gozunu polise sikayet ederek korkutun belki korkup el surmeZ bosanmakla gozu korkmaz ma siddet yuzunden hapise girebilecegi korkusu yaratin

Ameliyattan önce de huysuz ve sinirli biriydi ama bu kadar değil.Psikolojik sorunları olduğu aşikar ama doktora gitmemekte diretiyor maalesef.Bir de taraf tutmamaya çalışıyorum ama annemin hep haksız yere üzüldüğünü görmek içimde nefret oluşturuyo artık ve yoruldum. Annemle babamı yalnız bıraksak eminim anneme çok daha kötü davranacak.Abimden ve benden çekiniyor...

tam da bu durumu yaşadım ve tavsiyem yalnız bırakmamak için annenin yanında kalma.. aksine..
ben öyle yaptım pişmanız ikimizde.. şimdi ayrılmak istiyor ama ben burdayım diye bırakamıyor.. başka şehirde okuyo olsam hiç takıntısı kalmıcaktı..

Annen icin hic kolay degil o yasinda bosanmak. Yaninda ol, destek ol, gucune guc ver. Yuruyecek durumda olsa katlanirdi. Siddet var. Kaldiramiyor kadin. Siddete ugrayan kadina devlet bile sahip cikiyor sen mi annene sahip cikmayacaksin?

Yurt disinda okumak para isi, maddiyat uygunsa git. 1 sene hazirlanmana bile gerek yokmus yani madem istiyosun gitseydin maddiyat varsa. Simdi kayitlar basvurular kacmistir heralde bak yine de istedigin ulke okullara. YÖKun tanidigi bi uni olsun yeter

İnsanın annesinin üzüldüğünü görmesi dünya da cehennemi tatmak gibi, ama taraf tutma ayrılmalarına teşvik etme, yarın baban pişman olur düzelir annen affeder, bu sefer baban sana kırgın olur.

Back
X