uzun ama benim için faydalı bi süreçti, takamülümü keşfedip dönüştüm, hiçbir pişmanlığım da yok. Ama gerçekten çok yorucuydu, çok çok yorucu...Bunların hiçbirine gerek yok aslında zaman geçince üstünden ilgilenmiyorsun
Vah giden paraya..zamanla herşey gecerdiMerhaba arkadaşlar;
Çok uzun süredir unutamadığım kişiyi artık unuttuğumu bu gün onun için fal baktırmak istemediğimi ve meditasyonda onunla ilgili bir şeyler yapmak istemediğimi fark edince anladım
Tam olarak hatırlamıyorum ancak fallara çok ciddi meblağlar ödedim. Yokluğuyla baş etmeyi başaracağım diye öncelikle psikiyatrıma, psikoloğuma seanslara gittim, sonrasında dini ya da spiritüel yöntemler.. Farkında olmadan astral seyahat yapıp bedenimden çıktım, binlerce esma çekerek ayaklarım havada dolaştım günlerce. Meditasyonlar, nefes egzersizleri, astroloji, doğum haritaları, horary hatta havas gibi son derece tehlikeli sulara daldım derken denemediğim şey kalmadı ve nihayet.... Benliğimden çıkarmayı başardım. Ya da çıkma zamanı geldi ve çıktı diyelim çok şükür...
Siz nasıl fark ettiniz?
zamanın geçmesini beklerken değerlendirdik diyelimVah giden paraya..zamanla herşey gecerdi
hayatta ki zamanımız zaten kısa neden boş boş durup bekleyeyim kiBence belli bir süre geçmiş ve artık kabullenmişsin. Hiçbir şey yapmadan bekleseydin de aynı sonucu alacaktın bence.
Yok dalga geçmedim.hayatta ki zamanımız zaten kısa neden boş boş durup bekleyeyim kideğiştim dönüştüm kendimi keşfettim, benim sorum farklıydı aslında geçtiğim süreçle dalga geçilmesini kastetmemiştim bu başlığı açarken dediğim gibi bu konular tamamen kişiseldir unutma süreci, nasıl başa çıkılacağının keşfi vb.
benim yaşam standardım ve rutinlerim, kitap okumak, yeni yerler keşfetmek, hayallerimi gerçekleştirmek, sevdiğim insanlarla sosyalleşmek, hayvan ve kadın hakları aktivistliği falan zaten, demek istedim bambaşka bi şeydi.Yok dalga geçmedim.
Boş boş otur bekleyi kast etmemiştim, seyahat et, yeni yerler keşfet, kitap oku, hayalini kurduğun bir şeyi gerçekleştirmeye çalış vb. Diğerlerini bilmem de falcılara yüklü meblağlar ödeyerek kendinizi gerçekleştirdiğinizi düşünüyorsanız ayrı tabi
Herkesin acı çekme şekli ve baş etme yöntemi kendine özeldir, sırf bazı klasikleşmiş yargılayıcı kalıplar nedeniyle acı çektikleri için insanlar kendilerini suçluyor ve kendilerinden şüpheye düşüyor. acı çektikleri kişi isterse dünyanın en kötü insanı olsun acı çekiyorsa ''kendince'' çekiyordur bu kadar basit ve yine kendince yöntemler geliştirmesi kadar doğal bi şey olamaz..Yok dalga geçmedim.
Boş boş otur bekleyi kast etmemiştim, seyahat et, yeni yerler keşfet, kitap oku, hayalini kurduğun bir şeyi gerçekleştirmeye çalış vb. Diğerlerini bilmem de falcılara yüklü meblağlar ödeyerek kendinizi gerçekleştirdiğinizi düşünüyorsanız ayrı tabi
Okey tatlım.Nick pek manidar.zamanın geçmesini beklerken değerlendirdik diyelimişim gücüm var benim, sorumluluklarım var öyle mal gibi bu duruma adapte olmadım elbette ama her süreç kişiseldir, geçen zaman da yöntemler de..
filmi izlediniz mi?Okey tatlım.Nick pek manidar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?