bergolya Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2008 272 1 96 İstanbul 10 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bergolya #1 merhaba arkadaslar ben is nedeniyle hergun makyaj yapmak durumundayim cildim yagli oldugu icin makyaj malzemelerinde zorlaniyorum onerebileceginiz akmayan goz kalemi ve rimel markalariniz var mi? tesekkurler kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaslar ben is nedeniyle hergun makyaj yapmak durumundayim cildim yagli oldugu icin makyaj malzemelerinde zorlaniyorum onerebileceginiz akmayan goz kalemi ve rimel markalariniz var mi? tesekkurler kaydirigubbakcemile5
busra58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 241 1 96 İstanbul 10 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bergolya #2 akmayan göz kalemi ve rimel var mı böyle bişey :bbo: inşallah vardır da bizde tepe tepe kullanırız kaydirigubbakcemile3
akmayan göz kalemi ve rimel var mı böyle bişey :bbo: inşallah vardır da bizde tepe tepe kullanırız kaydirigubbakcemile3
BenPembePeri Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2008 774 1 0 İstanbul 10 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bergolya #3 canım akmayan rimel derken,waterproof olanları trcih edebilirsin ama aksam çıkartması biraz zor olabiirsositososito mesela ben lash architect kullanıyorum,çok memnunum akmayan derken böle bişi seni tatmin edecekse onuda öneririm kalem olarak ise lancome'u çok tavsiye ediyorlar,bende en kısa zamanda alıcam demek için,umarım yardımcı olabilmişimdir canıma.s.
canım akmayan rimel derken,waterproof olanları trcih edebilirsin ama aksam çıkartması biraz zor olabiirsositososito mesela ben lash architect kullanıyorum,çok memnunum akmayan derken böle bişi seni tatmin edecekse onuda öneririm kalem olarak ise lancome'u çok tavsiye ediyorlar,bende en kısa zamanda alıcam demek için,umarım yardımcı olabilmişimdir canıma.s.
destinam Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2009 1.480 3 116 Aydın 10 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bergolya #4 cecile bugulu gözler ıcın her renk kalemı ve loreal teleskopik rimeli...tek gecerım...
suumisali Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2008 26 1 86 İstanbul 10 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bergolya #5 Cecile nin göz kalemini bende şiddetle tavsiye ederim.Çok kalem denedim ama bu kadar iyisine rastlamadım.Hem çok iyi hemde fiyatı çok uygun
Cecile nin göz kalemini bende şiddetle tavsiye ederim.Çok kalem denedim ama bu kadar iyisine rastlamadım.Hem çok iyi hemde fiyatı çok uygun
gulin Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2009 49 0 86 İzmir 12 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bergolya #6 canım maybeline nin akmayan rimeli var kızım kullanıyordu çokta memnundu biraz çıkarması zor oluyor ama olsun gülü seven dikenine katlanır artık :)
canım maybeline nin akmayan rimeli var kızım kullanıyordu çokta memnundu biraz çıkarması zor oluyor ama olsun gülü seven dikenine katlanır artık :)
bergolya Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2008 272 1 96 İstanbul 13 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi bergolya #7 harikasiniz en kisa zamanda alip deneyimlerimi yazarim tsk ederimmm