Saç Rengi ve Saç Boyama Akmış bakırdan sonra mavi siyah

Reyharenk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
9
2
1
29
Merhaba
Öncelikle yeni üyeyim bu yüzden bir yanlışım olursa beni mazur görün
Soçlarımı son 6 aydır bakır tonlarına boyuyordum. Ama kışında gelmesiyle ve eşimin tavsiyesi üzerine 1 aydır boyamayı bıraktım akıtıyorum boyayı.. uçlarım açık turuncu diplerimde baya kızıllık var ve mavi siyah istiyorum. Daha doğru çok çok koyu bir lacivert istiyorum. Aklımda palette var ama nasıl durur yada silkynin mavi siyahıyla mavisini mi karıştırsam ne dersiniz? Şaka bir yana 1 aydır mavi siyah rengiyle yatıp kalkar oldum nasıl olacak bilmiyorum.. yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim ...

Bence yapma çünkü değiştirmek isteyeceksin ve kimse açamayacak o rengi veya yanacak saçların vene sen bilirsin tabi

Mavi siyah başta güzel olabilir ama sonra çok akıyor ve saçta renk değişiyor güzel durmuyor. Tabi sevenleri vardır ayrı konu. Benimki sadece fikir

Mavi siyah başta güzel olabilir ama sonra çok akıyor ve saçta renk değişiyor güzel durmuyor. Tabi sevenleri vardır ayrı konu. Benimki sadece fikir
Kızıllı kahveli bir renk oluyormuş diyorlar öyleyse uzun süre idare edebilirm diye düşünüyorum ( burda bir paranteze ihtiyaç duydum bu sadece düşüncem bilirim kendimi sıkılırsam yanacağını bilsem yinede giderim o açma işlemini yapmaya )

Bende bakır renk kullandım bi süre ama ondan sonra ne renk yaptım hatırlamıyorum hiç. Sonra sarıya dönmüştüm ben. Ama mavi siyahta kullandım pek memnun kalmadim. İnşallah istediğin renge ulaşırsın. Aynen bende istediğim rengi bulana kadar uğraşırım şükür daha yanma olmadı :)

Mavi siyah zor akıyor aylarca boyamazsan ve beyaz sabunla yıkarsan belki açman gerekir her türlü
İtiraf ediyorum bu 6 aylık bakır sürecinde 2 kere açıp tekrardan bakır yaptım ama bunu bilmiyorum. Eşim yap diyor benimde hep içimde olan bişi 1 aydır düşünüyorum neden böyle bir isteğim var bak insanlar uyarıyor yapma diye ama bir denemekten kendimi vaz geçiremiyorum...

Eşinde iatiyorsa yap gitsin o zaman saçını açarsan açmadan önce hindistan cevizi yağı sür katı olandan daha az yıpranır

Sarı kullandım kahve kullandım bakır kullandım ama cix bunu denemezsem hep içimde kalacak

Milyon defa mavi siyaha boyadım sacimi. Hicde dedikleri gibi sonra geri donusu olmaz modu olmadi bende. Hatta hemen akmasin diye siyah hint kinasi yaktim sacima yine akti gitti. Biraz saca bagli bu is. Eger boya saçınızdan cabuk akiyorsa mavi siyahta hemen akar.sorun olmaz. Benim saclarim cok cok ince telli. Perma bile 10 gunde yalan oluyor.
Ayrica daha lacivertimsi bir ton istiyorsan manic panic dene.. bende en uzun onun laciverti kaldi.

Teşekkürler kuzum cesaret verdin

Palette Delux 1.1 direk mavi siyah oluyor. Fakat beğenmezsen açmak gerçekten zor aklında bulunsun. İnsanın yüz hatlarını çok sertleştiren bir renk bunun dışında güzel:) umarım yakışır eğer denersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…