Sivilceli Ciltler Aknetrent kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Didar42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
1
1
1
27
Ben 3gün önce aknetrent kullanmaya başladım. Fakat doktorum kan tahlili yapmadı ve sadece 2 ay kullanacağımı söyledi dudklarım içinde hametan verdi. Herkes 6 7 ay kullanmış ve tahlilleri olmuş ben ne yappmalıyım

merhaba böyle durumlarda önce size ilaç veren dr.a durumu anlatınız.kafama takıldı tahlil yaptırmak istiyorum.şüphelerim var dersiniz.eğer gerek yok derse sizde bir süre sağlık ocağına gidersiniz.Gerçi nereye gittiniz bilemiyorum ama)Sağlık ocakları zaten ücretsiz yapıyor.Genel tahlil yaptırdıktan sonra oradan aklınıza takılan bir şey olursa dr.a sorarsınız. Geçmiş olsun...

sakın tahlil yaptırmadan kullanmayın.Bir sürü yan etkisi var.kullanmadan önce böbrek karaciğer testleri istenilip öyle yapılıyor Benimde 15 yaşında ki oğlum akne redavisi için 6 ay kullandı Her ay kontrollerde testler yinelendi.Tahlillerini için sağlık ocağında yaptır yüksek çıkmazsa ilaca başla kadınlarda ayrı tahliller isriyorlar mı bilemiyorum

İlacı 5 ay kullandım. Kullanmam gereken dozu tamamlamak istemiyorum. Artık yüzüme estetik yaptırmayı bile düşünüyorum. Keşke yüzüm yağlı dolgun olsa da sivilceli olsam. Çook pişmanım :(( KULLANMAYIN !!! BAŞLAMAYIN!! ilk kullandığım aylarda gayet memnundum ben de. Hiç sivilcem yoktu.
Ne olduysa 4. Ay bi yüzüm çöktü. Göz altlarım mosmorr :(( sonra dayan dedim geçicidir. Bi ay daha kullandım. Ama sarkmalar geçmiyormuş. Bol bol nemlendiriyordum. İlacı da düzenli kullandım. Günde 30. Mg 56 kiloyum 23 yaşındayım ama yüzüm 33 gösterir oldu !!! Sadece yüzüm de değil göğüslerim vücudum sarktı. Çatlaklarım oluştu. Vücudum mahfoldu. Hala 2-3 aylık kullanıp aldananlar varsa üzülüyorum onlara bırakın bu ilaç bi faciadır. Yasaklanmalıdır !! bi de yeni bıraktım ama baya sarkık vücudum.. 2 yıl sonra nasıl sarkcak kimbilir. :((
Spor da fayda etmiyor sıklaşmaya nemlrndirici de vücut içten kuruyo bi kere .
Çok pişmanım . bırakınn bu ilacı .

Back
X