Aknetrent kullaniyorum bi bakarmisiniz?

Feyza95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
40
2
1
30
bayanlar ben aknetrente basladim 13 gun falan oluyo.Bazi sitelerde bu ilaci kullananlar cildin eski güzelligini aldigini falan söyluyolar? Kafam cok karisti ne kadar dogru bu? Deriyi inceltiyomus falan.Eski durulugu canliligi gidiyomus siz ne dusunuyosunuz 4-5 ay sonrada evleniyorum cok zor sartlar altinda kullaniyorum bu ilaci ne epilasyon yaptirabiliyorum ne dogru duzgun makyaj.Ama mecbur kaldim bu sivilceli suratla evlenmektense..

Cnm suratimin her yeri sivilce doluydu bir suru kremler denedm fayda etmedi iri ve iltihaplilardi doktor artik son care aknetrent demisti ve baslamistim. Cok dudak kurulugu dudakta catlama ve ellrde vucutta kuruluk yapiyordu. Hatta o olan sivilcelerin kizariyor. Ama daha sonradan sonup yok oluyorlar ve suratin.purussuz oluyo benim sivilcelerden cildim delinmisti onlrida geciricekti fakat ben 5.ayimda sivlcelerm gecti diye birajtm izleri onemsemedm. Bir dhada adet gunlrm disinda sivilcem ckmadi. Ben memnun kaldm

ben acnegen kullandım bir seneye yakın. bırakalı 2,5 ay filan oldu. cildim gayet düzgün. tabii ilacı kullanırken cildine iyi bakman nemsiz bırakmaman, bol bol su içmen gerekli. yeterince su içmemek cildi oldukça kurutuyor, e ilaç zaten kuruluk yapıyor. ama keşke tedaviye daha evvel başlasaydın çünkü sivilcelerin bir kusma evresi var. evlilik tarihine denk gelebilir bu.

Back
X