Sivilceli Ciltler AkneTrent Öncesi / Sonrası

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

PurposeYns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2
0
1
İstanbul
Merhaba
Ben 11. Günümdeyim.
Sizden ricam aknetrent kullananların tedavisi bitmiş veya bitmek üzere olanlar önceki hali ile sonraki halini paylaşabilirmi ?

11.günde yazdığına göre oldukça sabırsız olmalısın ben roaccutane kullandım 6 ay ve sabret çünkü bende 4.aydan sonra iyileşmeler oldu öncesi yok sivilceli halimin çünkü fotoğraf bile çektirmezdim ama şimdi bakabilirsin geçmiş olsun😊 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405698649.838960.webp

Yüzüm çok kabuk bağlıyor uyanınca hele fakat yüzümü yıkayınca az da olsa geciyor dudaklarım o kadar kötü degil doktor bepanthen verdi 1 gün eğer sürmezsem dudakalarım cok fena oluyor Bel ağrım önceden beri vardı ama bu kdar şiddetli değildi uzandıgımda belime bir ağrı giriyor tıkanıyorum nefes darlığı oluyor ama sonra geçiyor bazen halsiz oluyorum baskada bir sıkıntısı yok sizde nasıl :) :3:

Arkadaslar merhabalar ben de bugun itibariyle Aknetrende basladim fakat doktor azitroyla birlikte verdi ve bu beni endiselendirdi. 52 kiloyum ve 30 mg dedi her gun icin. Kac aydir direniyorum kullanmamak icin fakat bugun direnise verdim maalesef. Bide Yaz basi basliyorum buna ne dersiniz? Onereceginiz uygun bir gunes kremi varsa bilgilendirirseniz hos olur. :) hadi bakalim bismillahla devam edelim hayatimiza. Hosgeldin aknetrend kurulamalar Kanamalar soyulmalar.. yorumlarinizi beklemekteyim.

Back
X