Aknt yokken vajinadan gaz karm

canım çok normal bişey, vajende hava alır, ilişki sırasında hava dolar. endişelenme çok çok normal bi durum

Bu konu hakkında süper yorumlar yapılmış :dance:

yha ben daha 15 yaşındayım ama bndede oluyor ve sürekli oluyor abdest alıyorum fakat tedirgin oluyorum abdestim kaçar mı ve neden oluyor

Bende merak ettim şimdi derken cevap gecikmemiş ;

hayır canım rahim gazı abdesti bozmaz

sosyal ve psikolojik durum teşkil eder derken anlayamadım bunca insanız bi durup düşünelim bakalım
En çok güldüğüm yorum da bu oldu :)

canım benim ilk gecede olmustu bu gaz sesi çok utanmıştım:kedi: ondan sonrada bir daha olmadı.....

özellikle ilişkiden sonra vajinadan hava çıkması genellikle vajina kasları çok gelişmemiş olduğunda görülen bir durummuş... bunun için çeşitli egzersizler mevcut...(KEGEL egzersizleri)

neler duyacagım daha kımbılır arkadaslar,ilk gece korkusu vardı sımdı bunun yanısıra ılk gece gaz cıkarma korkusu eklendi:)

Bende sürekli oluyor ya birde her ilişkiden sonra oluyor cok komik bir durum elimizde olan birşey değil ben kızkende oluyordu çok nadir hava almasından dolayı oluyor sempatiksalakcinni

ben istedigim an cıkartabiliyorum o gazı.cok hoşuma gidiyo =))annemın yanında yapıyorum şaşırıyo sakatsın sen diyee =D garip bi durum gercekten

ya valla bende bu yoruma koptummm:roflol::roflol:

aynen aslı ben de çok koptum yaaa ..altıma edeceğim şuanda o derece yani :roflol::roflol:

Merhaba hanımlar.2.5 senedir evliyim ve çocuğum yok. ilişki esnasında değil de gün içinde bu durum konusunda bilgisi olan var mı ?
hele masa başı çalışırken birden ayağa kalktığımda çok kötü ses çıkıyor.
buna engel olmam lazım. eşime de açtım bu konuyu. internetten önce bi araştıralım sonra doktora sorarız dedi.

normal zamanlardada ilişki sırasındada oluyor, pozisyondan pozisyona içeri giren hava miktarı değiştiğinden çıkan hava miktarıda değişiyor..yerimseniben

masallah :)))))) ay allahım hıc boyle bı olay yaşamadm vajina gazı da neyms ya :// pf neler duyucam daha

onca yorum okudum Allah kolaylik versin olagan karsiladim.ama bir yorum vardi ben kendim istedigim zaman cikartiyorum diye valla tiksindim bide kadin olacak

bazı pozısyonlarda bendede oluyorda yerın dıbıne gırmelık bı durum ya

Back
X