Akondroplazi

Nghnbektas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
6
0
1
34
Merhaba 34. Haftadayım akondroplazi teşhişi koydular. 3 hafta geriden geliyormuş el ve kolları kısa.gövde ve kafa büyüklüğü kilosu 34. Haftalık. Bu durumu yaşayan varmı yada Doğum yapan bilgisi olan

34ten sonrami ortaya cikti bu durum daha oncesindeki olcumleri nasildi?

Bi bilgim yok maalesef ama başka bi doktora daha göründün mü canm belki cihaz yanlış ölçtü 🤔

Merhaba 34. Haftadayım akondroplazi teşhişi koydular. 3 hafta geriden geliyormuş el ve kolları kısa.gövde ve kafa büyüklüğü kilosu 34. Haftalık. Bu durumu yaşayan varmı yada Doğum yapan bilgisi olan
merhaba, dogum yaptiniz mi?akondroplazi teshisi gen testiyle mi konulmustu yoksa doktorun soylemiyle mi? su an ben de 34.haftadayim ve gen testi sonucunu bekliyorum..4-5 hafta geriden geliyor kol ve bacaklar ama diger olcumler haftasoyla uyumlu :(

merhaba, dogum yaptiniz mi?akondroplazi teshisi gen testiyle mi konulmustu yoksa doktorun soylemiyle mi? su an ben de 34.haftadayim ve gen testi sonucunu bekliyorum..4-5 hafta geriden geliyor kol ve bacaklar ama diger olcumler haftasoyla uyumlu :KK43:
Merhaba sizinle ayni durumdayim suan acaba durumunuz nedir umarim saglikla fogmustur bebeginiz bilgi varebilirmisiniz

Merhaba. Bizim de perinatoloji dr yönlendirmesiyle amniyosentez yapıldı ve west testinde akondroplazi varyantı yer aldı. Doktorun yapmış olduğu ultrason görüntülerine görece ortalama 2-3 hafta geriden geliyor kemik uzunlukları. Hiç beklemiyorduk şok olduk. Önce gen doktoruna yönlendirdi ve çapada kurula çıkacağımız söylendi.

Merhaba. Bizim de perinatoloji dr yönlendirmesiyle amniyosentez yapıldı ve west testinde akondroplazi varyantı yer aldı. Doktorun yapmış olduğu ultrason görüntülerine görece ortalama 2-3 hafta geriden geliyor kemik uzunlukları. Hiç beklemiyorduk şok olduk. Önce gen doktoruna yönlendirdi ve çapada kurula çıkacağımız söylendi.
Cansu hanim merhaba benim bebegimdede kisalik mevcut siz kac haftaliksiniz acaba doktorunuz test oncesinde nasil emin oldu

Back
X