Akpli ler, Hürriyeti basti

Buyrun bu da baskından görüntüler. Bakalım Akp gençlik kolları başkanı basın açıklamasında neler demiş?

2.17den sonrasına özellikle dikkat.
"Seçim sonucu ne olursa olsun seni başkan yaptıracağız"

Nasıl olacağını söylememişler ama. Keşke onu da söyleselermiş. Bilen biri varsa açıklayabilir mi? Nasıl olacakmış?

bugün kafam öyle kötü ki dün geceden beri toparlayamıyorum , o yüzden daha hiç msj yazmamıştım. taki bu cümleyi görene kadar !
Ağzım cok dolu bugün cok !
Allah belanızı versin ya ,ben başka bişey demiyorum..

Buyrun bu da baskından görüntüler. Bakalım Akp gençlik kolları başkanı basın açıklamasında neler demiş?

2.17den sonrasına özellikle dikkat.

Nasıl olacağını söylememişler ama. Keşke onu da söyleselermiş. Bilen biri varsa açıklayabilir mi? Nasıl olacakmış?

Bu adam milletvekiliymiş birde. Hani sandıkla gelen sandıkla giderdi? Hani milli iradeye saygı? Seçim sonucu ne olursa olsun seni başka yaptıracağız ne demektir? Yok mu beni aydınlatacak biri, gerçekten aklım karıştı. :KK51: Darbe midir kastedilen?

ntv önünde gezicilerin protestosu demoktarik hakkımızı kullanıyoruz
hürriyet önünde protesto,: akp hürriyeti bastı:KK4:

ntv önünde gezicilerin protestosu demoktarik hakkımızı kullanıyoruz
hürriyet önünde protesto,: akp hürriyeti bastı:KK4:
3.000 kişilik protestoda tek bir şeye zarar gelmezken, 200 kişinin camı çerçeveyi indirmesi... vandallık diyordunuz değil mi siz? :)

11997095_10207893784130319_28107736_n.jpg

:KK62::KK62::KK62: Allahım hepsini sana havale ediyorum.

yaşasız vandalizm, anarşizm ! we are V ! we are soldiers, we are anonymous

Simdi arkadaslar, dün aksam kendi kulaklarimla duyduguma ve 70 milyonun duyduguna yalanmi diyorsunuz ?
Nasil oluyor ?
Cumhurbaskanimizin dediklerinemi inanayim, burda bir kac kisinin dediginemi inanayim anlamadim gitti.

gezideki vandallıklarınızı unuttunuz herhalde
Ben burada Gezi ile ilgili konuşmuyorum farkındaysanz, konuyu işinize gelen yere çekmeden tartışmayı deneseniz değişiklik olurdu.

NTV protestosuyla Hürriyet baskınını karşılaştırdınız. Ben de dedim ki 3.000 kişiyle çöp bidonu kırılmadı, 200 kişiyle cam çerçeve indirildi, onu napacağız :)

Ha diyorsanız ki karşılaştırmanın bu tarafıyla ilgili verecek cevabım yok, amenna :)

Ben burada Gezi ile ilgili konuşmuyorum farkındaysanz, konuyu işinize gelen yere çekmeden tartışmayı deneseniz değişiklik olurdu.

NTV protestosuyla Hürriyet baskınını karşılaştırdınız. Ben de dedim ki 3.000 kişiyle çöp bidonu kırılmadı, 200 kişiyle cam çerçeve indirildi, onu napacağız :)

Ha diyorsanız ki karşılaştırmanın bu tarafıyla ilgili verecek cevabım yok, amenna :)

Ustelik tomalar da devrede degil..sadece rica ettiler bu pek sakin "protestoculara" dagılmaları icin.

Back
X