• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'li Mehmet Metiner'den torpil savunması: Ayet diyor ki...

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.188
198
AKP’lilerin yakınları KPSS'ye bile girmeden torpille atanırken, AKP'li Mehmet Metiner'in torpili "ayetle" savunduğu ortaya çıktı.

Yaklaşık iki ay önce Adıyaman'da yayın yapan Mercan TV'de bir programa katılan Mehmet Metiner, " Ayet diyor ki 'akrabalarını koru kolla'. Biz inançlı insanlarız değil mi? Cuma namazına gittiğimizde her hafta hutbede 'akrabalarını koru kolla' ayeti okunur" dedi.

Bu sözler üzerine programın sunucusu "O zaman siz bu ayet doğrultusunda mı torpil yapıyorsunuz" diye sorarken, Metiner, "Vallahi sen Allah'ın ayetine bile karşı geliyorsan ben sana ne diyeyim" yanıtını verdi.

Kaynak: http://haber.sol.org.tr/turkiye/akpli-mehmet-metinerden-torpil-savunmasi-ayet-diyor-ki-104399

Akrabalarını başkalarının haklarını gasp ederek koru kolla diyen bir ayet bilmiyorum ben. O sunduğun torpilli mevki senin malın mı ki yakınlarına peşkeş çeliyorsun? diye sorarlar adama.

Back
X