AKP'li Metiner, kendisini protesto eden CHP'li kadınlara 'Cumhuriyet artıkları' diye bağırdı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
AKP'li Metiner, kendisini protesto eden CHP'li kadınlara 'Cumhuriyet artıkları' diye bağırdı

AKP Milletvekili Mehmet Metiner, Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu'nda CHP'li kadınlar tarafından protesto edildi

Bahçeşehir Üniversitesi'nin Siyaset Okulu'nda konuşma yapan AKP Milletvekili Mehmet Metiner, kendisini eleştiren CHP'li kadınlara 'Cumhuriyet artıkları' diye bağırdı.

Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş 'taki kampüsünde konuşan Mehmet Metiner, Cumhuriyet'e yönelik ağır ifadeler kullandı. Bunun üzerine, salonda bulunan CHP'li kadınlar, "Cumhuriyet için böyle konuşamazsınız. Cumhuriyeti size öldürtmeyeceğiz'' diye tepki gösterdi.

Gercekgündem'in haberine göre, tartışmanın büyümesi üzerine, Mehmet Metiner kadınların salondan çıkarılmasını istedi. CHP'li kadınlar bu istek üzerine, ''Biz zaten terk ediyoruz, seni dinlemeyeceğiz'' karşılığını verdi. Metiner, kadınlar salonu terk ederken arkalarından "Cumhuriyet artıkları'' diye bağırmaya başladı. Metiner'in bu sözleri üzerine gerilim yeniden tırmandı. CHP'li kadınlar, Metiner'e "Cumhuriyet'in sayesinde milletvekili oldun, utanmıyor musun?'' tepkisini gösterdi. CHP'li kadınlar daha sonra salonu terk etti.

Aynı salonda geçen hafta da AKP Milletvekili Burhan Kuzu ile CHP'liler arasında tartışma yaşanmıştı. Kuzu, "Alın bu kadınları başımdan'' diye bağırmıştı
http://t24.com.tr/haber/akpli-metin...lara-cumhuriyet-artiklari-diye-bagirdi,284310

ya bunlar nasıl terbiyelerle yetiştiriliyor, nasıl ailelerde büyüyorlar, eşleri ile çocukları ile nasıl konuşuyorlar arkadaş anlamadım ki ben? hepsi mi saygısız, seviyesiz olur. bakıyorsun adam doktor ama seviye yerlerde, bakıyorsun adam prof ama seviye yok bile konuşmalarında.

ve ayrıca bu kadar nefret ediyorsan neden cumhuriyetin tüm nimetlerinden faydalanıyorsun arkadaş? nedir bu kavga, kin? yalaka, yardakçı, çıkarcı olacağıma Cumhuriyetin artığı olurum. kurban olun be cumhuriyet e

devlet adamlarının agzı bu kadar bozuk olabilirmi ya ben anlamıyorum destekleyenler bunları nasıl gormuyor

Eeee bu işler böyledir, siyasetin gerçek yüzü bu, insanoğlu bir mevkiye gelene kadardır canım cicimler, millet için varız sözleri, oturduğunda sıcak koltuğa rehaveti çöker ne dediğini bilmezsin, millette kimdir, aldığın oyları veren halk değilmiş gibi, bileğinin hakkıyla geldiğini zanneder milleti bir kalemde silersin.

Hepsi aynı, sanıyor musunuz ki başka parti olsa tavır, üslup değişecek
Değişmesini isteselerdi başbakan dahil tüm bakan ve milletvekillerinin dokunulmazlığını yıllar önce kaldırırlardı, işte o zaman "artık" diyenlerin ettiği hakaret dava edilirdi ama hepsinin koruma kalkanı dokunmazlık.

Allah bu milleti bu ahtapotlardan kurtarsın tez zamanda ne dıyım kı başka

Bu da Kamer Genç'in akp versiyonu işte. Ne kadar ayıp. Milletin vekili böyle yaparsa millet ne yapmaz

şimdi yorum yapmak istiyorum ama akp ye yorum yapmayada korkar oldum.ne demek cumhuriyet artıkları,kendileri türkiye cumhuriyetinde yaşamıyormu,üstelik artık deme terbiyesizliği yapma hakkını nerden buluyorlar,iyice zıvanadan çıktılar,kendi düşüncelerine ters olan herkese pislikmiş gibi davranıyorlar.

bu akp li vekillerin çoğu karbon kağıtla çoğaltılmış gibiler,hepsinin konuşma şekli böyle saygısızca.

Sadece Mehmet Metiner değil hepsi böyle. Balık baştan kokar, Soma'daki vatandaşa "Niye kaçıyorsun ulan İsrail d.lü" diyenin altındaki adam da kadınlara cumhuriyet artığı der.

İyice mide bulandırdınız vallaha.Kelimelerin tıkandığı yerdeyiz sayenizde.Cumhuriyet olmasaydıda ağalık sistemi filan devam etseydi sizce değil mi? Biraz insan olmayı deneyin ya. O kadar zor bir şey değil emin olun.Artık ne demek ya. Asıl artık siz ve sizin zihniyetinizde olanlar. Siz de insan artığısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…