• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akraba evliligi sacmalığı

Konuda sözü gecen akraba o kadar uzak ki sokaktan gecen herhangi biriyle de irdelesek o kadar akrabalık cikar zaten. Sacmalamayin isterseniz

😐😂 kurtlerin bile kabul ettigi birseyi ben yazinca mi ayrimcilik oluyor😐😂😂 ya bilgin yok ya da canin bana sallamak istedi😐😂

Not: esim kurt kuzen degiliz😐😂 kardesleri arasinda kuzeniyle evli
Olmayan sadece esim var😐😂
Gecen sene bi mesajin daha vardi, bul desen bulamam 1 yil gecti diyorum ya.
Eşin Kürt olabilir, kim neyi kabul ediyorsa da olabilir ama bu forumun kuralları var bildiğim kadarıyla. Kırıcı olmamak. Dikkatli mesaj yazmak.
Diyorum ya, 2. yazışın olmasa uyarma gereği duymazdim. Sevdigim bi arkadas olmasan uyarmam zaten. Şaşırdığım icin yazmak istedim. Canim kimseye sallamak istemez, niye durduk yere tatsızlık çıkarayım şu güzel sitede.

Gecen sene bi mesajin daha vardi, bul desen bulamam 1 yil gecti diyorum ya.
Eşin Kürt olabilir, kim neyi kabul ediyorsa da olabilir ama bu forumun kuralları var bildiğim kadarıyla. Kırıcı olmamak. Dikkatli mesaj yazmak.
Diyorum ya, 2. yazışın olmasa uyarma gereği duymazdim. Sevdigim bi arkadas olmasan uyarmam zaten. Şaşırdığım icin yazmak istedim. Canim kimseye sallamak istemez, niye durduk yere tatsızlık çıkarayım şu güzel sitede.
Biliyor musun? Bu posta cevap bile yazmamak lazim aslinda ama.. Ya cidden sen gibileri anlamiyorum..biraz espiri anlayisiniz olsaydi o mesaja zaten begenmedim
Atmazdiniz.. yani biraz sosyal aglarda gormus olurdunuz, kurtlerin kendilerine bile boyle dediklerini😐😂 ben ayrimcilik yapiyor musum oyle mi? Baya uydurdugun birsey bu senin.. ben hep derim bunu.. akraba evliligi
Onlarda o kadar normal…yabaciya gitmesin mantigi var. iclerindeyim cunku biliyorum.. gecen sene demis olabilirim bugunde dedim yarinda diyecegim..ayrimcilik yapacak olsam evdekini kovmam gerekirdi 😐😂 yani olmayan birsey varmis gibi gostermene ayrica hayran kaldim.😐😂 takmissin bir forum kurallarina, emin ol bahsettigin kurali hepimiz biliyoruz..ama yanlis kisiye tosladin canim. Cok sikayetciysen report edersin💞

Back
X