hakikaten akraba var akraba varAkraba derken ne kadar akraba ?
Yoo soylemeye calistigim su.ben soyluyorum bugun su saatte gelicem diye.tamam diyorlar ama o saat gelene kadar beskere ariyorlar.izah ediyorum once yaa kusura bakma diyorlar sonra yine ayni tavir.diyelim bankaya gidicem banka yurume mesafesinde hazirlaniyorum tam cikicam beraber gidelim diyorlar,onemli degil tek giderim hem yurumus olurum diyorum yok sonunda bes dakikalik is icin beraber gidiyoruz.diyelim arkadasimla bulusucam bizde gelelim laflariz diyorlar.ozel hicbir anim olmuyor onu soylemek istiyorum.işsizsiniz bir nevi size bakıyorlar şu an.
işe girdiğinizde de sizden beklentileri olacaktır.
evet olmamalı sizin içinizden gelerek bunu yapmaznı gerekir ama ailenizin bile umrunda olmadığını yazmışsınız.
akrabanız size kapısını açmış.
sizin anlattığınızdan yorum yaparak sizi düşündüklerini düşünüyorum.
gelmiyorsan gelme biz yemeğe başladık diyebilirlerdi.
bu devirde kimse kimseyi evine almıyor akrabada olsa ,ben yinede akrabanızın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum,sonuçta ailenizin yanında bile değilsiniz destek çıkmadıklarını yazmışsınız,biraz beklenti içinde olmaları normal bence sizinki zonuç ta misafirlik değil,sevgiler.
Yoo soylemeye calistigim su.ben soyluyorum bugun su saatte gelicem diye.tamam diyorlar ama o saat gelene kadar beskere ariyorlar.izah ediyorum once yaa kusura bakma diyorlar sonra yine ayni tavir.diyelim bankaya gidicem banka yurume mesafesinde hazirlaniyorum tam cikicam beraber gidelim diyorlar,onemli degil tek giderim hem yurumus olurum diyorum yok sonunda bes dakikalik is icin beraber gidiyoruz.diyelim arkadasimla bulusucam bizde gelelim laflariz diyorlar.ozel hicbir anim olmuyor onu soylemek istiyorum.
5-6 aydir buradayim.yani herseyi tam anlatamiyorum ama aslinda issizligim de burada kalmamla alakali,kimseyle gorusemiyorum cunku.resmen beni esir aldilar gibi bir durum.cok yakin akrabalarim.ailemle konusuyorum aslinda ama onlar icinde bulundugum durumu anlayamiyorlar,hersey duzelecek ben duzenimi kurucam diye bekliyorlar ama is gorusmesine bile benimle geliyorlar,ne olur diyorum cocuk gibi sizle gitmeyeyim bozuluyorlar,biz de tanisalim ne olur ne olmaz diye.ben de elimi etegimi cektim.lanet ettim iki bucuk aydir evden cikmiyorum.ben kazansam mutlaka bugunlerin hatrina madden yardim ederim ama sorunum bu degil,gerekli yardimi yaptiktan sonra bile kurtulamazssam diye cok kprkuyorum.tam tavrim nasil olmali ki boyle bir durumda beni serbest biraksinlar.cunku annemi bile dolduruyorlar,gul gibi yasasin iste orada diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?