Akrabalar içimdeki yaşam enerjisini sömürüyor!

Cledyana

Nirvana
Pro Üye
18 Ekim 2014
7.977
37.014
748
Bıktım ben bıktım vallahi bıktım kızlar...
Bu insanlar Türkiye'de yaşamıyor mu yoksa bana bilerek mi yapıyorlar anlamadım.Daha Haziran'da mezun oldum. Öğretmen olacağım kısmetse.Büyük emek vererek okudum. Günde 4 saat yol gittim,geldim. Sanki bu ülkede bir şey kolay kazanılıyor. Şu an formasyon alıyorum. Her gördüklerinde sen hala okuyor musun? Ömrün okulda geçti bıdı bıdı bıdı. Efendim yok boşuna okudun,ortada kaldın. Her seferinde ağızlarını kapatıyorum,hazırcevap oldum sayelerinde. Bu konuda sağ olsunlar bak. :KK53:
Resmen başarısızlığımı gözlüyorlar.Hiç iyi niyetli değiller. Sanki ekmeklerini yiyorum. Sizene kardeşim annem,babam arkamda sağ olsunlar. Sanki mezun olan herkes hemen iş bulabiliyor.
Neyse içimi dökeyim dedim,bu da böyle bir anımdır :KK66:
Acık moral versenize size zahmet :KK16:

Ya çok haklılar tabii ki sonuçta zenginlikten kırılıyoruz , işsizlik sıfır sen de iş bulamıyorsun formasyon bekliyorsun falan :KK14:Onu geçtim en refah seviyesi yüksek ülkede bile olsak okumadan kimse kimseye hadi gel bin sırtıma demiyor yani.Okumaktan zarar gelmez boşversene ya :KK76: Çok özleyeceğiz zaten sonraları :)

Benden de var onlardan bol bol.
Ha bide bi üst modelleri var bunların kendi evlatları az buçuk bir yere geldimi sana gerizekalı muamelesi yaparlar.
Ne zaman yanlarına gitsem ağır psikolojik hasta olarak geri dönüyorum :KK45:

Ya çok haklılar tabii ki sonuçta zenginlikten kırılıyoruz , işsizlik sıfır sen de iş bulamıyorsun formasyon bekliyorsun falan :KK14:Onu geçtim en refah seviyesi yüksek ülkede bile olsak okumadan kimse kimseye hadi gel bin sırtıma demiyor yani.Okumaktan zarar gelmez boşversene ya :KK76: Çok özleyeceğiz zaten sonraları :)
Çok takılmıyorum zaten. inatla yüksek lisans ve doktora da yapacağım diyorum. Çatlıyorlar :KK47:

Benden de var onlardan bol bol.
Ha bide bi üst modelleri var bunların kendi evlatları az buçuk bir yere geldimi sana gerizekalı muamelesi yaparlar.
Ne zaman yanlarına gitsem ağır psikolojik hasta olarak geri dönüyorum :KK45:
Sorun şu ki bendekikerin çocukları okumuyorda. Liseye zorla gidiyorlar. Bende diyorum sülalede okuyan hiçkimse olmadığı için ben gözünüze batıyorum diye :)

Akraba akreptir derler gerçekten öyle bazıları yani bizim ailedede var hep senin açığını ararlar kıskançlık diz boyu zaten umursama geç git en iyisi :)

Bıktım ben bıktım vallahi bıktım kızlar...
Bu insanlar Türkiye'de yaşamıyor mu yoksa bana bilerek mi yapıyorlar anlamadım.Daha Haziran'da mezun oldum. Öğretmen olacağım kısmetse.Büyük emek vererek okudum. Günde 4 saat yol gittim,geldim. Sanki bu ülkede bir şey kolay kazanılıyor. Şu an formasyon alıyorum. Her gördüklerinde sen hala okuyor musun? Ömrün okulda geçti bıdı bıdı bıdı. Efendim yok boşuna okudun,ortada kaldın. Her seferinde ağızlarını kapatıyorum,hazırcevap oldum sayelerinde. Bu konuda sağ olsunlar bak. :KK53:
Resmen başarısızlığımı gözlüyorlar.Hiç iyi niyetli değiller. Sanki ekmeklerini yiyorum. Sizene kardeşim annem,babam arkamda sağ olsunlar. Sanki mezun olan herkes hemen iş bulabiliyor.
Neyse içimi dökeyim dedim,bu da böyle bir anımdır :KK66:
Acık moral versenize size zahmet :KK16:
Arkadasim insanlarin agzina bakarsak ohoo yani.
İs bulsaniz bu seferde evlilik ne zaman, derler.
Evlenseniz bebek ne zaman, 2. ne zaman falan filan.
Bitmez yani.
İs bulamadin mi diyenlere de siz de atomu parcalamadiniz sonucta, deyin gitsin :)

Sorun şu ki bendekikerin çocukları okumuyorda. Liseye zorla gidiyorlar. Bende diyorum sülalede okuyan hiçkimse olmadığı için ben gözünüze batıyorum diye :)
Ha seninkiler kıskançlık krizine girmiş.Emin ol seni sorgularken tek duymak istedikleri 'yapamadım,başaramadım'dır bu onları çok tatmin eder.Bence bu tip insanlara ne yaptığınızı ne ettiğinizi pek anlatmayın biraz ketum olun.

Çok takılmıyorum zaten. inatla yüksek lisans ve doktora da yapacağım diyorum. Çatlıyorlar :KK47:

Çatlasınlar işte ne güzel :KK49:Yarın bir gün o diplomalara , o deneyimlere ihtiyaç duyduğunda hiç kimse al benimkini kullan diyemeyecek yani:KK48: Hiç biri çıkıp beş kuruşta vermeyecek.Gölge etmesinler başka ihsana gerek yok anlayacağın :KK14:

" sen hala okuyor musun ? "

Bu lafı o kadar çok duydum ki tabiri caizse öğğğ gelmişti :)

Çok doğru. Zaten iletişimim az. Bayramdan bayrama giderim evlerine. Ama onlar bize geliyorlar. Sanırım pek muhattap olmadığım için öyle yapıyorlar.
Ben de senin gibi şeyler yaşıyodum, evlendim kurtuldum diyebilirim..
Eşimde böyle akraba ilişkilerini sevmez ohh tencere kapak olduk:))

Bizim tipler de başaramazsam geri zekalı olur,başarırsam yaptığım iş kolaydı da ondan başardım olur.:KK53:

Arkadasim insanlarin agzina bakarsak ohoo yani.
İs bulsaniz bu seferde evlilik ne zaman, derler.
Evlenseniz bebek ne zaman, 2. ne zaman falan filan.
Bitmez yani.
İs bulabildin mi diyenlere de siz de atpmu parcalamadiniz sonucta, deyin gitsin :)
Dimii evlilik meselesi de açılıyor zaten arada. Siz evlendiniz de başınız göğe mi erdi dedim mi bitti çıt yok. :)

Ha seninkiler kıskançlık krizine girmiş.Emin ol seni sorgularken tek duymak istedikleri 'yapamadım,başaramadım'dır bu onları çok tatmin eder.Bence bu tip insanlara ne yaptığınızı ne ettiğinizi pek anlatmayın biraz ketum olun.
Ketum insanın önde gideniyim. Sadece genel şeyleri biliyorlar. :)

Back
X