Akrabalarımdan nefret ediyorum artık

YeniHayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
883
2
0
Ankara
O kadar bencillerki,

Anne tarafım;
Teyzem; annemi kendimi bildim bileli hep üzmüştür, evlendi, ayrıldı, sinir krizleri geçirdi, annecimi mutfakta bulaşık yıkarken ağlarken hatırlıyorum hep, sonra tekrar evlendi, kocasına insan demeye bin şahit ister, bencil herif, çocukları oldu, köyde oturuyorlardı onu bize gönderdiler teyzem bakamıyor diye biz baktık, çok aksi bir çocuktu, ondan bile nefret ediyorum şimdi, bi tane daha çocukları oldu, annemin evinin yanından ev aldılar, bütün gün annemdeler akılları başlarında olsa bişey demeyeceğim ama sinir krizi geçirtirler insana
Dayım;
Uzakta oturuyor eskiden işi gücü yoktu annem çok üzülürdü şimdi pek zararı yok ama onunda çocukları beceriksiz, herşeyi annem ve bizden beklerler, dedem yanlız ona yakın oldukları halde bakmazlar annecim babası için üzülür, arada gider yemeğini temizliğini falan yapar gidemezse hep düşüncelidir, aklı hep dedemdedir
Amcam;
Bencilin tekidir, kızı benden 5 yaş büyük, evlenmedi, amcam onun acısını benden çıkarıyor ben evlendim, kıskançlığından laf sokup duruyor, durumları çok iyi ama ikide bir babamdan para ister şimdde oğluna iş kuracakmış babamda ona yardım edecekmiş cinlerim iyice tepeme çıktı.
Halam;
Hep kendini acındırır, ama en güzel evlerde oturur, çok bilmiştir, çocuklarının arkalarını babam toplar, okullarını babam düşünür, kurs paralarını bile o veriyor

Niye bu kadar sinir olduğuma gelince, biz ailecek kimseden bişey istemeyiz, eskiden çok zor günlerimiz oldu, annem parasızlıktan yemek yiyememiş, bana süt yerine su vermiş o zaman bile kimseye bişey dememiş, şimdi hepsi üstümüze çullanıyor, kimsenin yardımını falan istemiyoruz Allah muhtaç etmesin ama herkes kendi yağında kavrulup gitsin, annemi üzmesinler artık.
Bu durumların buralara gelmelerinde annemle babamın büyük suçu var biliyorum çok koruyucular ama bize değil kardeşlerine. Biz kardeşimle okuduk, atandık nasıl olsa başımızın çaresine bakarız diye düşünüyorlar. benim eşim çalışmıyor şu anda ev kredisi falan var ay sonunu zor getiriyoruz ama onlara bişey demiyoruz, sonuçta evlendik kendi yuvamızı kurduk bir şekilde idare ediyoruz. kardeşim ve ben ailemizden ne maddi ne manevi hiçbir yardım beklekezken onlar nasıl bu kadar bencil oluyorlar anlamıyorum.

akrabamı akrep soksun hepsini kimseden fayda yok canım annemi hep üzdüler annem yok artık
arayıp sormaz ne teyze ne dayı herkes kendi hayatını yaşıyo iştee .

anne tarafı hariç bende babam ve baba tarafına düşmanım sildim attım annemi üzmesinler diye. tatlım genel aile ilişkileri böyle sanırsam :( bencil insanlara ne yapsan fayda etmez anca sana zararı dokunur..

babanız ne iş yapıyor merak ettim.bütün herkese yardım ettiğine göre baya zengin olmalı.kurslara falan göndermeler.

yardım falan beklemiyorum zaten ben zararları olması yeter, tabiki akraba akrabaya yardım eder, her zaman destek olur ama bizimkiler hep köstek, hep elleri açık bizi beklerler

babam işçi emeklisi şimdi, biz küçükken durumumuz kötüydü sonra yemedik içmedik şimdi Allah'a şükür iyi durumları bide zaten çok korumacılar kardeşleri istesin kendileri yemez içmez onlara gönderirler, kardeşimle bizde kızıyoruz biz hep tek başımıza okuduk, kendi başımızı becerdik, biriside telefonla bile arayıp bir ihtiyacınız var mı demedi. babam dedem emekli olması için o yoklukta onun bütün aidatlarını ödedi, ama onlar şimdi amcamla halama destek hep

ben de baba tarafını sildim... şeytan görsün yüzlerini... amaann canımm seni üzeni tınlamıcacksın yoksa daha çok üzülürsün...

Bende de bır hala var!

Cok severdım kucukken, ne derlerse desın o benım bır tanecık halamdı.

Fakat gordumkı soylenenler hıc de hafıfe alınacak laflar degıl.

Allah'a sukur benım babamın ve ıkı amcamın durumu gayet ıyıdır. ıkı amcam daha var, bırı rahmetlı oldu, bırı vasat durumda.

Halam durumu ıyı olan amcalarımdan ve babamdan bırer daıre ısteyıp durdu yıllarca. Benımde hakkım var dedı. Oysa onlar mıras degıldı, yılların emegı vardı. Bızımkıler daıre vermedıler ama bır daıre parası yedırmıslerdır. Amcalarım da oyle.

Su an halam ıle gorusmuyorum. Bunun nedenı de, babam bır yer yaptırıyordu, sımdı ogrencı yurdu oldu. Orası yapılırken halam durmadan su kat benım deyıp durdu, babam da oyle bır ınsandır kı, karsısındakı kısıden hoslanmasa dahı asla yuzune demez, yalakalıgın alasını yapar. Hatta kafa dengı bırını bulunca kendı aılesını unutur. Yıne oyle oldu, halamla babam bır araya gelıp, annemı ezmeye calıstılar. Bende bır gun fecı bır sekılde tartıstım halamla. Annemı ezmesıne tahammul edemedım. O gun bugun konusmayız.

Halam da cok cektı, fakat bu cektıklerı annemı ezmesı ıcın bahane olamaz. Kımse anneme laf edemez. Edenı pısman ederım, sılerım, umursamam!

la bu akrabalar hepmi böle ya ..
bide şey geldi aklıma şimdi bizde birilerinin akrabalarıyız acep bizim içinde böle düşünülüyormudur ya...

la bu akrabalar hepmi böle ya ..
bide şey geldi aklıma şimdi bizde birilerinin akrabalarıyız acep bizim içinde böle düşünülüyormudur ya...

Emın ol (:

Mesela benım dayımın oglu benım ıcın kesın dusunuyordur (:

Esımle tanısmama o vesıle oldu, ama sımdı ben onu tanımıyorum.

Nıye mı? Bız ev aldık dıye bır ıntıhar etmedıklerı kaldı da ondan.

bende halalarima katlanamiyorum artik, o kadar cektirdilerki anneme... Sadece bir tanesi superdi, ikinci annemdi resmen, ama ogrendimki onunda dierlerinden farki yokmus =( :kızgın: simdilik bir tanesi yanlis yapmadi bana. ama gec kalmaz oda yakinda yapar

anne tarafimi da sevmiyorum =( cok geri ler hemde cok fazla. Turkiyeye bile gitmek istemiyorum onlarin yuzunden. Resmen tatilimi, izinimi cehenneme ceviriyorlar!! kötükedihüso Annem & babamda etkilenebiliyorlar milletin sozune. offf

Emın ol (:

Mesela benım dayımın oglu benım ıcın kesın dusunuyordur (:

Esımle tanısmama o vesıle oldu, ama sımdı ben onu tanımıyorum.

Nıye mı? Bız ev aldık dıye bır ıntıhar etmedıklerı kaldı da ondan.

ay efet ya dogru tesbit benim öz amcam tayinim çıktı diye az daha ölüyodu ..bide araba aldım hemen kendime onu gördügü zamanki yüzünü hele hiç unutmuyorum la noolmuş almışşa ALLAH daha iyisini sana versin..ama zararları anca kendilerine hiç olmuyorlar hiç bir şeyleri yok ellerinde avuçlarında ..

ay efet ya dogru tesbit benim öz amcam tayinim çıktı diye az daha ölüyodu ..bide araba aldım hemen kendime onu gördügü zamanki yüzünü hele hiç unutmuyorum la noolmuş almışşa ALLAH daha iyisini sana versin..ama zararları anca kendilerine hiç olmuyorlar hiç bir şeyleri yok ellerinde avuçlarında ..

Herhalde Rabbım fesat ınsanlara vermıyor.

Dayımın oglu ve esı gercekten cok fesatlandılar. Evı aldıgımız ılk zamanlar, kuzenımın esı 'bız 3+1 alacagız, su kadar paramız var, daha ıyısını ıstıyoruz' gıbı laflar ettı. Rahatsız olmadım ben. Allah herkese daha ıyısını versın. Fakat zamanla oyle tavırlar aldılar kı bıze, sadece sozlerde kalmadı yanı...

Ve ne oldu? Kuzenımın esının, kuzenımden habersız butun bırıkımlerını (sanırım yaklasık 40,000 TL) ondan habersız babasına bır ıs ıcın verdıgını ve babasının da ıflas ettıgını ogrendım.

Asla sevınmedım! Fakat sanırım bu olaydan sonra daha bır hasetlendıler kı, yolda gorup gormemezlıkten dahı gelebılıyorlar artık.

ay yok teyzelerim ölürüler bana ne yapsalar ne yeseler illa banada gönderecekler elim acısı yürekleri yanar halalalırmda öyledir allahım çok şanslıyımmm

yardım falan beklemiyorum zaten ben zararları olması yeter, tabiki akraba akrabaya yardım eder, her zaman destek olur ama bizimkiler hep köstek, hep elleri açık bizi beklerler

babam işçi emeklisi şimdi, biz küçükken durumumuz kötüydü sonra yemedik içmedik şimdi Allah'a şükür iyi durumları bide zaten çok korumacılar kardeşleri istesin kendileri yemez içmez onlara gönderirler, kardeşimle bizde kızıyoruz biz hep tek başımıza okuduk, kendi başımızı becerdik, biriside telefonla bile arayıp bir ihtiyacınız var mı demedi. babam dedem emekli olması için o yoklukta onun bütün aidatlarını ödedi, ama onlar şimdi amcamla halama destek hep

babanız el iyisi.çok kızıyorum yemez içmez çocuğuna bakmaz,sırf başkaları mutlu olsun iyi desinler diye gider başkasına yardım eder.sizi görmezden gelir, başkalarının çocuklarıyla ilgilenmesi ne kadar adaletli tartışılır.
allah babanıza akıl fikir versin.yaşlanınca anlar,iş işten de geçmiş olur.
böyle böyle ne olcak işte sizi kendinden soğutuyor.

Herhalde Rabbım fesat ınsanlara vermıyor.

Dayımın oglu ve esı gercekten cok fesatlandılar. Evı aldıgımız ılk zamanlar, kuzenımın esı 'bız 3+1 alacagız, su kadar paramız var, daha ıyısını ıstıyoruz' gıbı laflar ettı. Rahatsız olmadım ben. Allah herkese daha ıyısını versın. Fakat zamanla oyle tavırlar aldılar kı bıze, sadece sozlerde kalmadı yanı...

Ve ne oldu? Kuzenımın esının, kuzenımden habersız butun bırıkımlerını (sanırım yaklasık 40,000 TL) ondan habersız babasına bır ıs ıcın verdıgını ve babasının da ıflas ettıgını ogrendım.

Asla sevınmedım! Fakat sanırım bu olaydan sonra daha bır hasetlendıler kı, yolda gorup gormemezlıkten dahı gelebılıyorlar artık.
boşuna dememişler,bu dünyada cennette var cehennemde.

baba tarafıyla full konusmuyoruz daha dogrusu onlar konusmuyorlar hiiç umrumda değil artık hemde suclu oldukları halde... hala dediğim amca dediğim insanlar en zor günlerimizde ben hastane kapılarında psikologlarda sürüklenirken ne aradılar ne sordular Rabbim büyük annemi o kadar üzdüler ama beddua vermiyorum Rabbimin adaletine bırakıyorum onları..

Back
X