Akrabalarımın hayatıma karışması

Bianca2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
41
0
36
Ankara
Merhaba kızlar, benim sorunum amcamla ilgili. Nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum çünkü pek başkalarına dert anlatan bir insan değilimdir...

Öncelikle ben burnumdan hiç memnun olmayan bir kızım ve beni her yönden etkiliyor. Özgüvenim pek yok ve genelde kendimi bu yüzden hep çirkin bulurum.Burnumu yaptırmak istediğimi,beğenmediğimi ve nasıl bu işi halledebileceğimi yazmıştım bir kağıda.Böyle hesaplamıştım falan nasıl parayı biriktirebilirim gibisinden. Ve bu kağıt amcama verdiğim dosyanın içine karışmış yanlışlıkla :'( :'(
Her insanın kendine ait bir dünyası vardır ve ben şimdi bana özel olan bu dünyaya girildiğini hissediyorum bu olay yüzünden. Kendisi zengin bir doktor ve beni her gördüğünde o kağıtta okuduklarını anltıyor ve beni utandırıyor. Babamada anlatmış. Şimdi kendim istediğim doktora ameliyat olmak istesem olamam bana niye danışmadın der zaten babam da onu dinler yani o bir arkadaşına falan götürür beni ama ben bunu istemiyorum. Hem öyle olursa ücretinide o verir ve ben çok mahcup olurum bu seferde.. Ne yapmalıyım kızlar? Kimsenin dahil olmasını istemiyordum sessiz sakin olacaktım.. şimdi beni sürekli mahcup edip duruyor. ne yapacağımı şaşırdım. :'(:'( Öyle çaresizim ki..

hiç dert etme mahçup olacak da bişi yok. yaptır ve mutlu ol derim ben. olduktan sonra artık kompleksin olmayacağından kafana takmamaya başlıycaksın zaten..ben oldum ve çok memnunum ama şimdiden şuna hazırlıklı ol kıskananlar, kıskançlıklarından eleştiren insanlarla dolacak etrafın Allahtan aynalar ve samimi sevdiklerim var yoksa çekemeyenleri de takardım;) iyi ki oldum bu ameliyatı iyi ki iyi ki diyorum:D:D darısı sana canım...

hiç dert etme mahçup olacak da bişi yok. yaptır ve mutlu ol derim ben. olduktan sonra artık kompleksin olmayacağından kafana takmamaya başlıycaksın zaten..ben oldum ve çok memnunum ama şimdiden şuna hazırlıklı ol kıskananlar, kıskançlıklarından eleştiren insanlarla dolacak etrafın Allahtan aynalar ve samimi sevdiklerim var yoksa çekemeyenleri de takardım;) iyi ki oldum bu ameliyatı iyi ki iyi ki diyorum:D:D darısı sana canım...

Çok teşekkür ederim canım umarım dediğin gibi olur ama sonuçta insan kendi istediği içine sinen bir doktora olmak ister ve ücretinide ödemek isteyecektir ki bu hiç istemediğim bir şey. Diyor ki bana senin özgüvenin yok falan insan içinde ve doğal olarak çok utanıyorum...

mahcup ediyor derken rencide edecek seylermi soyluyor..amcanda doktorsa tabiki ona danısman daha iyi olurdu boyle birsey icin yardım etmek isteyebilir hem sessiz sakin niye hallediyorsun herkes yaptırıyor bunu ne var takma hic

mahcup ediyor derken rencide edecek seylermi soyluyor..amcanda doktorsa tabiki ona danısman daha iyi olurdu boyle birsey icin yardım etmek isteyebilir hem sessiz sakin niye hallediyorsun herkes yaptırıyor bunu ne var takma hic

Ya asıl sorun sanki ben ona bilerek onun ücreti karşılaması için istiyormuşum gibi algılaması. Ben diyemem ki amca sen bana bir doktor söyle ben ödeyeyim. O bir kere öğrendi böyle birşey istediğimi şimdi her şey onun istediği gibi olacak. birde çok samimi değiliz yani..

canım ben de konu baslıgınızı okuyunca ,hayatınıza hep karısan "gıyım kusam yasam bıcımınıze "karısan akrabalarınız var sandım .:1:.
bıraz konu ıcerıgınden alakasız bır baslık olmus .kusura bakma tatlım .
neyse ; sen burnunu ıstedıgın doktora yaptırabılırsın .amcanın problem edecegını sanmıyorum .etmemelı de zaten .

canım ben de konu baslıgınızı okuyunca ,hayatınıza hep karısan "gıyım kusam yasam bıcımınıze "karısan akrabalarınız var sandım .:1:.
bıraz konu ıcerıgınden alakasız bır baslık olmus .kusura bakma tatlım .
neyse ; sen burnunu ıstedıgın doktora yaptırabılırsın .amcanın problem edecegını sanmıyorum .etmemelı de zaten .

Bilmem ki bu da bir müdahele gibi geliyor baskı var üstümde sonuçta :)) Bencede müdahale etmemeli. Ama edecek.. umarım geçer gider hemen unturum... Bana kalsa gazi üniv. de olucağım çok da içime sinen bir doktor var ama işte ona söylersem bir dert söylemezsem bir dert..

Utanması gereken sen değilsin, o yaşına rağmen karakteri oluşmamış amcan bence.

Operasyona karar verdiğinde amcanın peşinden koşturman gerekirken hayıflanıyorsun.
Kaygılanacak değil, Şükredecek durumdasın canım.
Amcanın konumundan kimbilir kimler yararlanıyordur?
Yeğeni ile ilgilenmek isteyecektir elbette.

Operasyona karar verdiğinde amcanın peşinden koşturman gerekirken hayıflanıyorsun.
Kaygılanacak değil, Şükredecek durumdasın canım.
Amcanın konumundan kimbilir kimler yararlanıyordur?
Yeğeni ile ilgilenmek isteyecektir elbette.

Hayır maaleef durum öyle değil ki. O iyi niyetli biliyorum ama tavrı tamamen yanlış.Hem böyle önemli bir şeyde kimin yapacağına benim karar vermem gerekir doktorumu ben seçmek istiyorum bu da benim hakkım değil mi ki... :(:( Ayrıca sürekli konuyu gündeme getirip beni utandırıp iğnelyici sözler söylüyor.. ben ne yapmalıyım ne doğru hiçbilmiyorum.. acaba vaz mı geçsem olmaktan:(

Hayır maaleef durum öyle değil ki. O iyi niyetli biliyorum ama tavrı tamamen yanlış.Hem böyle önemli bir şeyde kimin yapacağına benim karar vermem gerekir doktorumu ben seçmek istiyorum bu da benim hakkım değil mi ki... :(:( Ayrıca sürekli konuyu gündeme getirip beni utandırıp iğnelyici sözler söylüyor.. ben ne yapmalıyım ne doğru hiçbilmiyorum.. acaba vaz mı geçsem olmaktan:(

Amcanın yerinde olsaydın, birinci dereceden yakınlarına kayıtsız kalabilir miydin?
Bence çekindiğini anladığı için, latife olarak damarına basıyordur.
Seni en iyi yönlendirecek kişi o dur tatlım.

amcanla ilişkinini ya da sana olan tavırını bilemeyiz
ama normal şartlarda benim amcam doktor olsaydı
ben ilk ona danışırdım
tanıdıgı bir doktoru olup olmadıgını
bana yardımcı olmasını isterdim
bir doktora ihtiyacmız oldugunda ese dosta sorarız biz doktor tavsiyesi icin
degil ki amcam doktor olsa ilk ona sorardım ben
sonuc olarak tabi ki amcan bir doktor soyledi die ona yaptırmak zorunda degilsin
ama tavsiye ettigi doktora gidip görünmende sıkıntı olmaz bence

amcanla ilişkinini ya da sana olan tavırını bilemeyiz
ama normal şartlarda benim amcam doktor olsaydı
ben ilk ona danışırdım
tanıdıgı bir doktoru olup olmadıgını
bana yardımcı olmasını isterdim
bir doktora ihtiyacmız oldugunda ese dosta sorarız biz doktor tavsiyesi icin
degil ki amcam doktor olsa ilk ona sorardım ben
sonuc olarak tabi ki amcan bir doktor soyledi die ona yaptırmak zorunda degilsin
ama tavsiye ettigi doktora gidip görünmende sıkıntı olmaz bence

Aynen katılıyorum.

Back
X