- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
Arkadaslar merhaba. Oldukca uzun sureli bir iliskim var. Genel anlamda iyi bir ciftiz, birbirimizi severiz, saygiliyizdir. Fakat benim bir problemim var. Erkek arkadasim akrabalariyla biraz fazla vakit gecirdiginde tamamen farkli biri olup cikiyor. Kendisi bunu kabul etmiyor gerci. Ancak normalde uzerime titreyen adam gidiyor, mecburiyetten benimle konusuyor gibi hissettigim bir adam geliyor sanki. Seviyeyi astigi zamanlar da oluyor, tabi kendisi yine kabul etmiyor. Bahsettigim seviye asma durumu elbette hakaret etmek vs degil. Ancak normal tavrindan farkli ve kirici davranabiliyor. Bunun haricinde ilgisi de azaliyor bana karsi. Problemlerimi falan normal zamanlardaki kadar umursamiyor. Belirtmeliyim ki ilgi manyagi bir kadin degilim. Zaten haftanin 6 gunu cok yogun bir tempoyla calisiyorum, ilgi beklemeye bile vaktim yok normal durumda. Ancak bu degisikligi seziyorum ve uzuluyorum. Benim merak ettigim sizin esleriniz veya erkek arkadaslariniz da boyle mi? Bu sekilde degistiklerini sezdiginizde nasil davraniyorsunuz? Akrabalari falan gidince eski haline donuyor ancak ben kokten cozmek istiyorum bu sorunu.